urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.572
- Πόντοι
- 1.706
Δικηγορε εισαι κ της δουλειας κ οφειλες να ξερεις καποια πραματα. Εκτος αν τα ξερεις κ κανεις τα στραβα ματια οπως κανουν κ στα δικαστηρια δηλαδη. Εγω δεν σε κρινω αλλα μου κανει εντυπωση γιατι εισαι κ δικηγορος .Το 1/3 του μισθου δεν το δινεις για εκεινη, αλλά για τα παιδια σου. Αν μενατε παντρεμενοι δεν θα πληρωνες για τα παιδια σου?
Επίσης ειναι ανακριβεια οτι κραταει το σπιτι και την οικοσκευη. Αν βγει το διαζυγιο και το σπιτι ειναι δικο σου, δεν εχει κανενα δικαιωμα να μεινει μεσα. Ακομη κι αν εχει τα παιδια. Εκτος αν το συμφωνησατε απο κοινού. Ή εκτος αν το σπιτι ειναι στο ονομα της.
Επισης ΔΕΝ δικαιουται να μην σου δινει τα παιδια στις συμφωνημενες ημερομηνιες.
Το ριξαμε στο ντραμακουινιλικι μου φαινεται.
Δηλαδη εσυ δεν εχεις ακουσει ποτέ σου οτι
-εφοσον εκεινη δεν εχει καποια πρωτη κατοικια ή οι γονεις της μενουν μακρια, απομακρυνετε ο πατερας κ ιδιοκτητης του σπιτιου, δεν μας νοιαζει που θα παει,ας κοψει το κεφαλι του, για να μην ταραχτουν ψυχικα τα παιδια σε πιθανη αλλαγη περιβαλλοντος?
-το ενα τριτο το μισθου πηγαινει στην πρωην σου, η οποια πλεον σε μισει κ διαχειριζεται το ποσόν με γνωμονα τα δικα της ενδιαφεροντα και αναγκες?? Δηλαδη πρεπει αδιαμαρτυρητα να γινεις ο χορηγος του ανθρωπου που σε μισει? Τα παιδια και σπιτι ειχαν και θαλπωρή ,δεν τα πεταξε ο μπαμπας τους εξω. Αλλος ειναι αυτος που το εκανε.
-δεν εχεις ακουσει ποτέ οτι πηγε ο πατερας να παρει το παιδι για σαββατοκυριακο κ η πρωην του λεει πως δεν μπορει να παρει το παιδι σημερα γιατι αυτο αδιαθετησε??
Βεβαια το παιδακι το βραδυ θα βρισκεται στον αρραβωνα της καλυτερης φιλης της πρωην σου μαζι της.
-τι θα κανεις? Θα τρεχεις καθε στιγμη στα δικαστηρια? Εγω δεν το εκανα για να μην ζημιωσω περισσοτερο την ψυχικη υγεια των παιδιων. Αποσυρθηκα αλλα δεν εγινα ουτε χορηγος στην υποθεση