Νέα

Κόντρα και αδιαφορία απέναντι στο μισογυνισμό και την αγαμία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Ω φίλε...
Η ιστορία σου είναι περίπου η ίδια με έναν γνωστό που την άκουσα πρόσφατα εμπιστευτικά μιας και η κοινωνία εδώ είναι μικρή!
Το χαρακτηριστικό αυτού του ανθρώπου είναι πως είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΪ και βοηθούσε κόσμο χωρίς να περιμένει ανταπόδοση ...
Μόνο η γυναίκα του που την είχε βασίλισσα δεν το εκτίμησε και μάλιστα δεν αφήνει αν θυμάμαι καλά τα παιδιά του να τον βλέπουν...
Απο ένας χαρούμενος άνθρωπος το τελευταίο διάστημα έχει μετατραπεί σε ...ράκος... 
Αυτά βλέπω και έχω τραβήξει Χ  σε ότι Ελληνίδα υπάρχει και δεν υπάρχει και όποια κοπέλα θέλει να είναι δίπλα μου, ΜΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΓΑΜΟ και όσο αντέξει! Ας τις παντρευτούν άλλοι και καλή τους τύχη!!!

Ο Γάμος είναι ένα συμβόλαιο που μπορεί να σε δέσει χειροπόδαρα, θέλεις δεν θέλεις. Δεν είναι όλες έτσι. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είμαστε μέντιουμ, ώστε να καταλάβουμε ποια είναι ψυχρή υπολογίστρια και θέλει να μας κάνει κακό και ποια όχι. Ο Τάιγκερ Γουντς έδωσε 100 εκατομμύρια δολάρια στη γυναίκα του. Τελικά ο Ρονάλντο αποδείχτηκε και γαμώ τους έξυπνους. Έχει τρία παιδιά με παρένθετες μητέρες. Δεν μπορούν να του φάνε καμιά 500ριά εκατομμύρια για πλάκα

Petros123z

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2017
Like
136
Πόντοι
1
Ηταν και το fb και τα social media γενικα ενα ισχυρο χτυπημα.
Πλεον οι γκομενες παιζουν μπαλα και πολλες φορες και το μουνι τους ως εκει.
Η επιβεβαιωση ειναι κατι που σου δινει μεγαλη δυναμη. Σκεψου δηλαδη εσυ να ησουν γκομενα και να ειχες 100 λαικ το δευτερολεπτο και 500 μουνοδουλους να σου την πεφτουν ταυτοχρονα.
Θα την ειχες δει θες δεν θες ακομη και μπαζο να ησουν.
Οποτε θα ανεβαιναν και τα στανταρς σου.
Αμα μιλησεις με καποιον παλιας εποχης θα σου πει ελα ρε μαλακα εγω εβγαινα στην ντισκο και στον β παγκοσμιο και εριχνα τα μουνακια 10 10
Το θεμα ειναι οτι τοτε οι γυναικες ηταν ταπεινες και δεν τις ηξεραν εξω απο το οικοδομικο τετραγωνο της γειτονιας τους.
Τωρα και η καθε ορκα μπορει να κανει τα πληθη να παραληρουν με μια απλη εγγραφη.
Επισης η δυτικη κοινωνια θρεφει το προτυπο του αντρα-μαλακα που πρεπει να τρεχει ολη μερα για να αποκτησει το μουνι με οποιοδηποτε κοστος.
Ταυτοχρονα η γυναικα εχει καλυτερη μεταχειριση σε περιπτωση διαζυγιου , οταν επισης στην μεση υπαρχουν παιδια κλπ.Ακομα και αν εχει αδικο θα σου τα παρει και θα πεις και ευχαριστω .
Αποτελεσμα σε ολα αυτα και σε αλλα περισσοτερα που δεν χωρανε σε ολοκληρη εκθεση και βαριεμαι να αναλυσω τωρα φτασαμε να ειναι η τρυπα χρυσος και να πεφτει παντου φαπα.
Οι πιο αδυναμοι χαρακτηρες βλεποντας ολο αυτο προσπαθουν να μουνοδουλιασουν σε ακραιους βαθμους ιπποτισμου κλπ ελπιζοντας οτι ετσι θα γαμησουν καποια μερα. Και ετσι γινεται αυτη η αλυσιδωτη αντιδραση.
Τα friendzones δινουν και παιρνουν καθως και οι τυποι που μολις χωρισουν πηδανε απο πολυκατοικιες αυξανονται με ανησυχητικους ρυθμους
Τελοσπαντων απο οπου και να το πιασει καποιος απλα πεσαμε πανω στις αλλαγες

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
ειναι λυπηρη τυπε μου η ιστορια σου οπως και χιλιαδων αλλων χωρισμενων αντρων αλλωστε
αυτα τα χτυπηματα της ζωης ομως επρεπε να σε κανουν να συνελθεις λιγο και να ερθεις πιο κοντα στο Θεο (μερα που ειναι και σημερα)
αντ' αυτου εσυ διαβαζεις αλλ' αντ' αλλων και ερχεσαι εδω μεσα και κανεις πολεμο
δεν το γυρνας λιγο μπας και πανε τα πραγματα λιγο καλυτερα;

Ο.Κ. είμαι πρόθυμος να δοκιμάσω το δρόμο που μου προτείνεις, δηλ. να έρθω πιο κοντά στο Θεό. Πληροφόρησέ με λοιπόν, αλλά με συγκεκριμένα στοιχεία σε παρακαλώ, ποιος Θεός / Θεά/ Θεοί από όλους είναι ο πραγματικός, ώστε να έρθω πιο κοντά του; Ο Βάαλ; Η Ιστάρ; Ο Μίθρας; Ο Σέραπις; Ο Θεός της Βίβλου; Ο Αλλάχ; Ο Σίβα; Ο Βράχμα; Ο Βισνού; Η Κάλι; Ο Δίας; Ο Θώρ; Ο Όντιν; Η Φρέγια; Ο Μεγάλος Μανιτού;  Κάποιος άλλος / άλλη /άλλοι Θεός / Θεά / Θεοί που αγνοώ; Μπορείς να είσαι πιο συγκεκριμένος για να μάθω κι εγώ αυτό που εσύ ξέρεις με σιγουριά;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ηταν και το fb και τα social media γενικα ενα ισχυρο χτυπημα.
Πλεον οι γκομενες παιζουν μπαλα και πολλες φορες και το μουνι τους ως εκει.
Η επιβεβαιωση ειναι κατι που σου δινει μεγαλη δυναμη. Σκεψου δηλαδη εσυ να ησουν γκομενα και να ειχες 100 λαικ το δευτερολεπτο και 500 μουνοδουλους να σου την πεφτουν ταυτοχρονα.
Θα την ειχες δει θες δεν θες ακομη και μπαζο να ησουν.
Οποτε θα ανεβαιναν και τα στανταρς σου.
Αμα μιλησεις με καποιον παλιας εποχης θα σου πει ελα ρε μαλακα εγω εβγαινα στην ντισκο και στον β παγκοσμιο και εριχνα τα μουνακια 10 10
Το θεμα ειναι οτι τοτε οι γυναικες ηταν ταπεινες και δεν τις ηξεραν εξω απο το οικοδομικο τετραγωνο της γειτονιας τους.
Τωρα και η καθε ορκα μπορει να κανει τα πληθη να παραληρουν με μια απλη εγγραφη.
Επισης η δυτικη κοινωνια θρεφει το προτυπο του αντρα-μαλακα που πρεπει να τρεχει ολη μερα για να αποκτησει το μουνι με οποιοδηποτε κοστος.
Ταυτοχρονα η γυναικα εχει καλυτερη μεταχειριση σε περιπτωση διαζυγιου , οταν επισης στην μεση υπαρχουν παιδια κλπ.Ακομα και αν εχει αδικο θα σου τα παρει και θα πεις και ευχαριστω .
Αποτελεσμα σε ολα αυτα και σε αλλα περισσοτερα που δεν χωρανε σε ολοκληρη εκθεση και βαριεμαι να αναλυσω τωρα φτασαμε να ειναι η τρυπα χρυσος και να πεφτει παντου φαπα.
Οι πιο αδυναμοι χαρακτηρες βλεποντας ολο αυτο προσπαθουν να μουνοδουλιασουν σε ακραιους βαθμους ιπποτισμου κλπ ελπιζοντας οτι ετσι θα γαμησουν καποια μερα. Και ετσι γινεται αυτη η αλυσιδωτη αντιδραση.
Τα friendzones δινουν και παιρνουν καθως και οι τυποι που μολις χωρισουν πηδανε απο πολυκατοικιες αυξανονται με ανησυχητικους ρυθμους
Τελοσπαντων απο οπου και να το πιασει καποιος απλα πεσαμε πανω στις αλλαγες

σιγα ρε φιλε και εμενα η τελευταια φωτο που ανεβασα πηρε 160 likes κυριως απο μουνια

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Εχουν επιλογες ακομα και στα 50 ακομα και αν ειναι εξωτερικα καταχλωμες απο την κλεισουρα σε δωματιο με τις γατες, ακομα και αν το μουνι τους εχει βγει στην αποσυρση , ακομα και αν ειναι σαν βρικολακες
Αρκει να ανοιξουν ενα fb για να ερθει αμεσα η στρατια των λευκων απελπισμενων ιπποτων

Ναι, έχεις απόλυτο δίκιο. Ο Έλληνας MGTOW έκανε σχετικό πείραμα. Δυστυχώς, αυτή είναι η πραγματικότητα σήμερα. Άνοιξε στο Τίντερ δύο προφίλ. Ένα με αρσενικό μοντέλο κι ένα με μια φρικτή θείτσα. Ο Άντρας πήρε εννέα likes. Η Θείτσα πήρε 53 και μέσα σε αυτά υπήρχαν και 4 σούπερ.

Petros123z

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2017
Like
136
Πόντοι
1
Και ο Φωτης Σεργουλοπουλος εχει σε καθε ποσταρισμα 1000 (και απο μουναρες μαλιστα) τι παει να πει αυτο
Δεν ειναι το ιδιο νομιζω.
Μαλλον να το πω καλυτερα σαν αποτελεσμα δεν εκλαμβανεται με τον ιδιο τροπο

Petros123z

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2017
Like
136
Πόντοι
1
Ναι, έχεις απόλυτο δίκιο. Ο Έλληνας MGTOW έκανε σχετικό πείραμα. Δυστυχώς, αυτή είναι η πραγματικότητα σήμερα. Άνοιξε στο Τίντερ δύο προφίλ. Ένα με αρσενικό μοντέλο κι ένα με μια φρικτή θείτσα. Ο Άντρας πήρε εννέα likes. Η Θείτσα πήρε 53 και μέσα σε αυτά υπήρχαν και 4 σούπερ.
Αυτο

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Και ο Φωτης Σεργουλοπουλος εχει σε καθε ποσταρισμα 1000 (και απο μουναρες μαλιστα) τι παει να πει αυτο
Δεν ειναι το ιδιο νομιζω.
Μαλλον να το πω καλυτερα σαν αποτελεσμα δεν εκλαμβανεται με τον ιδιο τροπο

αυτο λεω

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ο.Κ. είμαι πρόθυμος να δοκιμάσω το δρόμο που μου προτείνεις, δηλ. να έρθω πιο κοντά στο Θεό. Πληροφόρησέ με λοιπόν, αλλά με συγκεκριμένα στοιχεία σε παρακαλώ, ποιος Θεός / Θεά/ Θεοί από όλους είναι ο πραγματικός, ώστε να έρθω πιο κοντά του; Ο Βάαλ; Η Ιστάρ; Ο Μίθρας; Ο Σέραπις; Ο Θεός της Βίβλου; Ο Αλλάχ; Ο Σίβα; Ο Βράχμα; Ο Βισνού; Η Κάλι; Ο Δίας; Ο Θώρ; Ο Όντιν; Η Φρέγια; Ο Μεγάλος Μανιτού;  Κάποιος άλλος / άλλη /άλλοι Θεός / Θεά / Θεοί που αγνοώ; Μπορείς να είσαι πιο συγκεκριμένος για να μάθω κι εγώ αυτό που εσύ ξέρεις με σιγουριά;
στην επομενη αδεια σου αντε κατσε 1 βδομαδουλα στο αγιο ορος χωρις να λες πολλα και θα σου πουνε εκει

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
στην επομενη αδεια σου αντε κατσε 1 βδομαδουλα στο αγιο ορος χωρις να λες πολλα και θα σου πουνε εκει

Οι άδειές μου περιλαμβάνουν πάντα σεξοτουρισμό. Δεν θα πάω λοιπόν στο Άγιο Όρος, όσο τουλάχιστον συνεχίζει να μου σηκώνεται και να με καυλώνουν οι γυναίκες. Έχω όμως την αίσθηση ότι σου ζήτησα να με πληροφορήσεις εσύ για την επιλογή που μου προτείνεις, ποια στοιχεία σε οδηγούν στο να έχεις αυτή τη βεβαιότητα. Αν είχες, σίγουρα θα μου απαντούσες. Σε όσους έχω θέσει την πιο πάνω ερώτηση, δεν έχω πάρει ευθεία απάντηση. Δεν διεκδικώ την πατρότητα. Από άλλο τύπο την αντέγραψα από το ΦΒ ο οποίος επίσης δεν είχε πάρει απάντηση, είναι διασκεδαστική η μουγγαμάρα των πιστών όταν τους ζητάς αποδεικτικά στοιχεία για την πίστη τους

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Εδω γλυφουν τις πουτανες (μεταφορικα παντα) και υπαρχει κυμα ιπποτων που θα εκανε τα παντα για να ειναι σε βασιλικο θρονο. Καρφωματα σε "συναδελφους" του bou , επιθεσεις κλπ.
Χθες διαβαζα ενα θεμα στο οποιο μια ιεροδουλη ανεφερε πως καποιος την εστησε σε ενα ραντεβου και απο κατω εγινε χαμος απο απαντησεις του στυλ "δωσε το τηλ" του , "θα τον σκισουμε τον πουστη" κλπ κλπ.
Προχθες ολως τυχαιως ειχα μια εμπειρια με μια τυπισα η οποια με εστησε στο περιμενε 3 ωρες με κλεισμενο ραντεβου και τελικα δεν ηρθε.
Προφανως φοβηθηκα να το αναφερω εδω μεσα, καθως και το προφιλ της φοβουμενος την οργη των λευκων ιπποτων

Τα πάντα για ένα φρι φακ

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Όχι, δεν πιστεύω ότι όνειρο κάθε γυναίκες είναι να μείνει εγκυος απο τον πρώτο τυχόντα με σκοπό να τον χωρίσει για να του τραβάει 200-300 ευρώ διατροφή, ενώ θα έχει αποκλειστικά το βάρος του μεγαλώματος των παιδιών της. Είναι πάρα πολύ πιθανό να γνωρίσει έναν άνθρωπο της Μεσαίας Τάξης, να τη γοητεύσει, να περνάν καλά και να παντρευτούν, να κάνουν παιδιά. Μετά από 10 χρόνια έχουν κάνει δύο παιδιά, έχουν αγοράσει ένα σπίτι, μία οικοσκευή. Αν της την καρφώσει, μπορεί να τον διώξει. Παίρνει διαζύγιο, κρατάει ΟΛΗ την οικοσκευή, παίρνει την επιμέλεια των παιδιών (εκτός κι αν είναι αλκοολική, ναρκομανής ή έχει Ψυχικό Νόσημα, διεγνωσμένο από ΔΗΜΟΣΙΟ Νοσοκομείο), το 1/3 του μισθού του συζύγου της και φυσικά συνεχίζει να μένει στο σπίτι, για να μην ταραχτούν τα παιδιά. Ο Άντρας χάνει όλα όσα για τα οποία δούλεψε αυτό το χρονικό διάστημα, και είναι υποχρεωμένος με τα 2/3 του μισθού του να ξαναρχίσει από την αρχή, φυσικά σε πολύ μικρό σπίτι με νοίκι και να αγοράσει πολύ κατώτερη οικοσκευή. Αν της την καρφώσει, μπορεί να μην του δίνει τα παιδιά και ταυτόχρονα να τα δηλητηριάζει συνεχώς εναντίον του. Αν νομίζεις ότι αυτά τα φαντάζομαι, κάνεις λάθος, γιατί περιγράφω ΑΚΡΙΒΩΣ τη δικιά μου περίπτωση. Κι αυτή που παντρεύτηκα ήταν πραγματικά προσγειωμένη και με εξαιρετικά έξυπνα γονίδια, γι αυτό και την παντρεύτηκα. Ευτυχώς, δεν είχα την ατυχία να μην μου δίνει τα παιδιά, όμως άλλοι το αντιμετωπίζουν και υπάρχει Σύλλογος Ανδρών που παλεύει για το αυτονόητο.  Από την περιγραφή που σου έκανα, σου φαίνεται ότι υπάρχει ισότητα; Στην Ελλάδα το 1/3 των γάμων καταλήγει σε διαζύγιο το οποίο επιβαρύνει τον άντρα συνεχώς και δυσανάλογα. Στο εξωτερικό, 10 φορές χειρότερα 

Τι πάει να πει, άμα της την καρφώσει?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μετά από 10 χρόνια έχουν κάνει δύο παιδιά, έχουν αγοράσει ένα σπίτι, μία οικοσκευή. Αν της την καρφώσει, μπορεί να τον διώξει. Παίρνει διαζύγιο, κρατάει ΟΛΗ την οικοσκευή, παίρνει την επιμέλεια των παιδιών (εκτός κι αν είναι αλκοολική, ναρκομανής ή έχει Ψυχικό Νόσημα, διεγνωσμένο από ΔΗΜΟΣΙΟ Νοσοκομείο), το 1/3 του μισθού του συζύγου της και φυσικά συνεχίζει να μένει στο σπίτι, για να μην ταραχτούν τα παιδιά. Ο Άντρας χάνει όλα όσα για τα οποία δούλεψε αυτό το χρονικό διάστημα, και είναι υποχρεωμένος με τα 2/3 του μισθού του να ξαναρχίσει από την αρχή, φυσικά σε πολύ μικρό σπίτι με νοίκι και να αγοράσει πολύ κατώτερη οικοσκευή. Αν της την καρφώσει, μπορεί να μην του δίνει τα παιδιά και ταυτόχρονα να τα δηλητηριάζει συνεχώς εναντίον του. Αν νομίζεις ότι αυτά τα φαντάζομαι, κάνεις λάθος, γιατί περιγράφω ΑΚΡΙΒΩΣ τη δικιά μου περίπτωση.
Το 1/3 του μισθου δεν το δινεις για εκεινη, αλλά για τα παιδια σου. Αν μενατε παντρεμενοι δεν θα πληρωνες για τα παιδια σου?
Επίσης ειναι ανακριβεια οτι κραταει το σπιτι και την οικοσκευη. Αν βγει το διαζυγιο και το σπιτι ειναι δικο σου, δεν εχει κανενα δικαιωμα να μεινει μεσα. Ακομη κι αν εχει τα παιδια. Εκτος αν το συμφωνησατε απο κοινού. Ή εκτος αν το σπιτι ειναι στο ονομα της.
Επισης ΔΕΝ δικαιουται να μην σου δινει τα παιδια στις συμφωνημενες ημερομηνιες.
Το ριξαμε στο ντραμακουινιλικι μου φαινεται.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Προχθες ολως τυχαιως ειχα μια εμπειρια με μια τυπισα η οποια με εστησε στο περιμενε 3 ωρες με κλεισμενο ραντεβου και τελικα δεν ηρθε.
Τωρα εγω να ρωτησω γιατι περιμενες τρεις ωρες?
Δηλαδη ειχατε ραντεβου στις 6 και ελπιζες στις 8 οτι θα ερθει ακομη και ειπες ας μεινω μια ωρα παραπανω?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Τι πάει να πει, άμα της την καρφώσει?

άμα της την καρφώσει πάει να πει ότι ο άντρας κρέμεται από την καλή διάθεση της γυναίκας, αν θα του επιτρέπει να δει τα παιδιά του. Οποιαδήποτε στιγμή θελήσει να τα χρησιμοποιήσει σαν όπλο είτε για να σε πληγώσει, είτε για να στη σπάσει, μπορεί να μη στα δίνει προσποιούμενη ότι δεν έχουν διαβάσει, ότι είναι άρρωστα κλπ. Αν ισχυριστεί ότι τα κακοποιείς, την έχεις βάψει.  Θα βάλει και τα κλάματα και θα την πιστέψουν όλοι. Ακόμα και να φύγει από την Αθήνα μπορεί κι εσύ να μην μπορείς να κάνεις τίποτα. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom