Νέα

Κόντρα και αδιαφορία απέναντι στο μισογυνισμό και την αγαμία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
                                Γράμμα προς τον εγγονό που ποτέ δεν θα αποκτήσω

Γεια σου αγόρι,
              εύχομαι να είχα την ευκαιρία να σε γνωρίσω. Δεν γεννήθηκες ποτέ, δεν υπήρξες ποτέ, αλλά σκέφτομαι συχνά για σένα. Ονειρεύομαι τις φορές που θα μπορούσα να σε κοιτώ και να βλέπω ένα αστραφτερό χαμόγελο, τα μάτια σου να λάμπουν στο φως του ήλιου. Μπορεί να μην είσαι πραγματικός, αλλά ξέρω ότι σε αγαπώ το ίδια.
           Θέλω να σε βγάλω έξω για να παίξεις, να σε σπρώχνω όταν κάνεις κούνια, να πάμε για ψάρεμα. Θέλω να είμαι εκεί για όλα τα γδαρμένα γόνατα και τα χτυπήματα και τους μώλωπες. Θέλω να χάσω το όνομα μου και να το αντικαταστήσω με το "παπού". Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να σου αγοράσω ένα ποδήλατο και τελικά να σε βοηθήσω να βγάλεις τις βοηθητικές ρόδες.
           Θα ήθελα να σου αγοράσω ένα αυτοκίνητο και να νιώσω νευρικός καθώς απομακρύνεσαι στο δρόμο. Θα ήθελα πολύ να μου πούνε "φαίνεται σαν εσένα", ή "Αυτός είναι ο εγγονός σας σίγουρα!" Να σε παρακολουθήσω να συμμετέχεις σε κάποιο άθλημα, να σε παρακολουθήσω να παίζεις με τους φίλους σου σε κάποιο συγκρότημα. Να έχω το προνόμιο να σε βλέπω να γίνεσαι άνδρας.
            Αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ ποτέ να αποκτήσω, δεν μπορείς ποτέ να γίνεις πραγματικότητα. Δεν μπορείς να έρθεις σε αυτόν τον κόσμο, απλώς και μόνο επειδή δεν μπορεί ο γιος μου να βρει μια γυναίκα που είναι κατάλληλη για να είναι η μητέρα σου. Είναι σχεδόν απίθανο να βρει μια γυναίκα που είναι πρόθυμη να συνεργαστεί μαζί του για να σου παράσχει ένα ευτυχισμένο και κατάλληλο σπίτι για να μεγαλώσεις.
           Αρνείται να αντιμετωπίσει τη μεγάλη πιθανότητα να αποδειχτεί η μάνα σου να είναι κάποιος ψυχωτικός χειριστής το κύριο σχέδιο του οποίου είναι να σε απομακρύνει από αυτόν. Αρνείται να σε οδηγήσει σε έναν κόσμο όπου τα χαρτιά είναι στημένα εναντίον σου, όπου το προσόν να είσαι άντρας σε κάνει δημόσιο εχθρό.
            Ο κόσμος άλλαξε αυτά τα τελευταία χρόνια. Έχει αλλάξει με τρόπους που κανένα παιδί δεν θα πρέπει να μεγαλώσει. Έρχεται πόλεμος, τόσο στο σπίτι όσο και από μακριά. Δεν υπάρχεις, όχι λόγω του φόβου, αλλά λόγω της αγάπης. Γιατί σε αγαπάει πάρα πολύ για να σε θέσει σε τόσο μεγάλο κίνδυνο. Ακόμα κι αν ήσουν εδώ τη στιγμή που θα γινόσουν άντρας , εγώ θα είχα φύγει.  Δεν θα μπορούσα να σε προστατέψω από αυτούς που θα προσπαθούσαν να σε βλάψουν, απλά για πλάκα. Και γι αυτό το λόγο δεν θα υπάρξεις ποτέ.
                                                                                                                         Με αγάπη, κάποιος άντρας.
Έμπνευση από πρωτότυπο βίντεο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Παιζει να μην εχω διαβασει μεγαλυτερη ανοησια τον τελευταιο καιρο.

Εδω αλλοι ανθρωποι γραφουν γραμματα στο εγγονι τους που καηκε σε μια φωτια και θρηνουν, και οι διαφοροι drama queen θρηνουν οτι δεν θα αποκτησουν εγγονι επειδη ο γιος τους δεν βρισκει την καταλληλη γυναικα.

Την παλευετε καθολου μερικοι?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Εδω αλλοι ανθρωποι γραφουν γραμματα στο εγγονι τους που καηκε σε μια φωτια και θρηνουν, και οι διαφοροι drama queen θρηνουν οτι δεν θα αποκτησουν εγγονι επειδη ο γιος τους δεν βρισκει την καταλληλη γυναικα.

Μάλλον δεν διάβασες τον τίτλο της σελίδας. Μιλάει για τους MGTOW. Αν δεν σε ενδιαφέρει η άποψη του κινήματος, δικαίωμά σου. Αν πιστεύεις ότι ο γιος σου θα βρει κάποια που θα του φερθεί όπως πρέπει, ότι δεν θα πάρει διαζύγιο, ότι δεν θα του πάρει τα πάντα, χωρίς να τον αφήνει να δει τα παιδιά του μόνο και μόνο για να του τη σπάσει, σου εύχομαι να τη βρει. Αν θεωρείς το ρίσκο λογικό, στην εποχή που θα έρθει, και πάλι εύχομαι τα καλύτερα και να βρει την εξαίρεση στον κανόνα. Γιατί όχι; Πολλοί έπιασαν το λότο 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.533
Πόντοι
216
Πολυ ωραιο post Ιωαννη Μποκολε.

Με 50% δηλωμενα επισημα διαζυγια, και κανα επιπροσθετο 30-40% εντελως συμβατικων γαμων (απο αδιαφορια και υποτιμηση μες το σπιτι, μεχρι και κερατωμα εκατερωθεν),
μιλαμε για ενα 10% νορμαλ γαμων.

Πρεπει να εισαι τυφλος και να μην θες να δεις τι συμβαινει.

Εγω πλεον ακουω κορνες απο αμαξια που πανε σε γαμους, και λεω: 'γιατι παντρευονται, αφου θα χωρισουν'!

Και ξερεις τι ειναι να σου δωσει διαζυγιο η γυναικα στην Ελλαδα...μπορει να σε αποτελειωσει.
Καταστροφη εις την νιοστη δυναμη...

Κατα τα λοιπα, μερικοι απορουν ακομη....

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Πολυ ωραιο post Ιωαννη Μποκολε.
Με 50% δηλωμενα επισημα διαζυγια, και κανα επιπροσθετο 30-40% εντελως συμβατικων γαμων (απο αδιαφορια και υποτιμηση μες το σπιτι, μεχρι και κερατωμα εκατερωθεν),
μιλαμε για ενα 10% νορμαλ γαμων.
Πρεπει να εισαι τυφλος και να μην θες να δεις τι συμβαινει.
Εγω πλεον ακουω κορνες απο αμαξια που πανε σε γαμους, και λεω: 'γιατι παντρευονται, αφου θα χωρισουν'!
Και ξερεις τι ειναι να σου δωσει διαζυγιο η γυναικα στην Ελλαδα...μπορει να σε αποτελειωσει.
Καταστροφη εις την νιοστη δυναμη...
Κατα τα λοιπα, μερικοι απορουν ακομη....

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Δυστυχώς κάποιος μηχανισμός μας έχει κηρύξει πόλεμο και χρησιμοποιεί εναντίον μας όλα τα μέσα εδώ και δεκαετίες. Ύπουλα και σιγά - σιγά προφασιζόμενος έννοιες καλές όπως ισότητα, δικαιοσύνη, ελευθερία έχει περάσει νόμους τεράστιας ανισότητας εναντίον μας, καμία δικαιοσύνη, και μας κόβει την ελευθερία της έκφρασης χαρακτηρίζοντάς μας μισογύνηδες, οπαδούς της Πατριαρχίας και άλλα κουλά. Ο ίδιος μηχανισμός που ροκάνισε τα στηρίγματα της δύναμης της Ρώμης, δρα. Ύπουλα, μεθοδευμένα, χωρίς πισογυρίσματα. Ναι, η Πατριαρχία μας έφτασε στον Άρη.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
οσο πιο νεοφιλελευθερη ειναι μια οικονομια και οσο πιο φιλελευθερη ταυτοχρονα μια κοινωνια (ως αποτοκος του νεοφιλελευθερου οικονομικου συστηματος) τοσο περισσοτερο σαπιζει μια χωρα

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.533
Πόντοι
216
Ποσο μπροστά ηταν ο Χαρρυ Κλυνν ρε παιδια.
Μπροστα απο την εποχη του!
MGTOW από τοτε που κανεις δεν ηξερε καν τον όρο!
respect!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Ενημέρωσης σχετικά με τη γυναικεία φύση και τη μέθοδο επιβολής της πάνω στους άντρες συνέχεια. Το έτος 1674 οι Αγγλίδες (φυσικά της ανώτερης τάξης) υπέβαλαν ένα αίτημα στο Βασιλιά Κάρολο Β΄ της Αγγλίας με το οποίο ζητούσαν να κλείσουν όλα τα Καφέ της Αγγλίας. Η αιτιολογία ήταν, ότι η συνάθροιση των ανδρών σε αυτά τα καφέ και το ότι έπιναν καφέ, τους μετέτρεπε σε Γάλλους (διπλή προσβολή, από τη μια έθιγαν το Εθνικό Συναίσθημα των ανδρών, από την άλλη την ανδροπρέπειά τους, αφού κατηγορούσαν τους Γάλλους ότι αδελφοφέρνανε). Αυτό είχε σαν συνέπεια οι Άγγλοι να μην μπορούν να ικανοποιήσουν σεξουαλικά τις γυναίκες τους. Για να στηρίξουν ακόμα περισσότερο αυτό τον εξωφρενικό ισχυρισμό, έγραφαν ότι ο Ισπανός Βσιλιάς αναγκάστηκε να κάνει νόμο ώστε οι υπήκοοί του να μην πηδάνε πάνω από εννέα φορές ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ με τις γυναίκες τους. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ο λόγος που οι Ισπανοί ήταν τόσο πολύ άντρες, ήταν το ότι δεν έπιναν καφέ. Η προσβολή προς την ανδροπρέπεια των  Άγγλων συνεχίζεται, λέγοντάς τους πόσο ανεπαρκείς είναι μπροστά στους άντρες της Ισπανίας.  Το ότι όλα αυτά δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα και το ότι δεν παρουσίαζαν καμία απόδειξη, δεν είχε καμία σημασία. Το έτος 1675, ο Βασιλιάς εξέδωσε μια διακήρυξη για να τερματίσει τη νομιμότητα των καφενείων. Όχι μόνο απαγόρευσε τα καφενεία, αλλά απαγόρευε στους ανθρώπους να πωλούν καφέ, σοκολάτα, σερμπέτι και τσάι από οποιοδήποτε κατάστημα ή σπίτι. Είναι λοιπόν σαφές ότι η τακτική είναι διαχρονική. Δεν πρέπει οι άντρες να χαλάνε τα λεφτά που κερδίζουν οι ίδιοι σε τίποτα άλλο εκτός από την αγορά προϊόντων προορισμένα να ικανοποιήσουν τη γυναικεία φιλαρέσκεια. Δεν πρέπει οι άντρες να συναθροίζονται, ίσως ανταλλάξουν πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά των γυναικών. Και δεν πρέπει να μπορούν να ξεφύγουν από τη μουρμούρα και τη συνεχή υποτίμηση της αξίας τους, γιατί έτσι τους ελέγχουμε. Πως θα το υλοποιήσουν αυτό; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Η Συνωμοσία είναι διαχρονική. Και για να παραφράσω τα λόγια του Sandman ένα κόκκινο χάπι την ημέρα, κρατάει τις μίσανδρες χρυσοθήρες πέρα. Για όποιον θέλει να διαβάσει το κείμενο του αιτήματος πηγή  

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
οσο πιο νεοφιλελευθερη ειναι μια οικονομια και οσο πιο φιλελευθερη ταυτοχρονα μια κοινωνια (ως αποτοκος του νεοφιλελευθερου οικονομικου συστηματος) τοσο περισσοτερο σαπιζει μια χωρα

... Είπε ο μικρός ροζ ελέφαντας και συνέχισε να πηδάει αμέριμνος από κλαδί σε κλαδί ...

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6

xaxaxa .... drama queen. ...
Κοίτα, δραμα ναι, αλλά ένα point το έχει ....
Κάτι πρέπει να γίνει με τα διαζύγια ( τυπικά, με απόφ. δικαστηρίου και μή, δηλ. στην πράξη και μόνο, ήτοι χωρισμός ),
και με το θέμα υπογεννητικότητα- δημογραφικό.

Προφανώς οι αριστεροί αλήτες δεν έχουν πρόβλημα, αφού στο βλαμμένο ιδεοληπτικό ''μυαλό'' της ελληνικής αριστερά, η έννοια ''εθνος' είναι αποτοκος εθνικισμού και επιθετικοτητας...

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6

αλλα ντ' αλλα της παρασκευής το γάλα....

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
xaxaxa .... drama queen. ...
Κοίτα, δραμα ναι, αλλά ένα point το έχει ....
Κάτι πρέπει να γίνει με τα διαζύγια ( τυπικά, με απόφ. δικαστηρίου και μή, δηλ. στην πράξη και μόνο, ήτοι χωρισμός ),
και με το θέμα υπογεννητικότητα- δημογραφικό.
Προφανώς οι αριστεροί αλήτες δεν έχουν πρόβλημα, αφού στο βλαμμένο ιδεοληπτικό ''μυαλό'' της ελληνικής αριστερά, η έννοια ''εθνος' είναι αποτοκος εθνικισμού και επιθετικοτητας...

Το ότι αυτοί οι Νόμοι ψηφίστηκαν και εφαρμόστηκαν στην Αμερική, στον Καναδά και τώρα έρχονται στην Ευρώπη, είναι μια ΜΙΚΡΗ λεπτομέρεια που σου έχει διαφύγει. Το ότι το εξάχρονο αγοράκι που φίλησε το κοριτσάκι στο χέρι και αποβλήθηκε, επειδή έκανε σεξουαλική παρενόχληση, έγινε στο Κολοράντο, δεν έχει σημασία.  Το ότι ένα 12χρονο αγόρι αποβλήθηκε επειδή κοίταζε ένα κορίτσι στην Glendale, φταίει η Αριστερά. Επικοινωνείς άνθρωπε; Υπάρχουν τέτοιοι νόμοι στου Σλάβους; Αν γνωρίζεις τέτοια περιστατικά εκεί, κατάθεσέ τα, σου ζητάω προκαταβολικά συγνώμη. Ο Φεμινισμός στην Αμερική έχει επιβληθεί, όχι στη Ρωσία

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Μάλλον δεν διάβασες τον τίτλο της σελίδας. Μιλάει για τους MGTOW. Αν δεν σε ενδιαφέρει η άποψη του κινήματος, δικαίωμά σου. Αν πιστεύεις ότι ο γιος σου θα βρει κάποια που θα του φερθεί όπως πρέπει, ότι δεν θα πάρει διαζύγιο, ότι δεν θα του πάρει τα πάντα, χωρίς να τον αφήνει να δει τα παιδιά του μόνο και μόνο για να του τη σπάσει, σου εύχομαι να τη βρει. Αν θεωρείς το ρίσκο λογικό, στην εποχή που θα έρθει, και πάλι εύχομαι τα καλύτερα και να βρει την εξαίρεση στον κανόνα. Γιατί όχι; Πολλοί έπιασαν το λότο   

Τύπε μήπως βλέπεις παντού δράκους?
Πιστέυεις δλδ πραγματικά οτι όνειρο κάθε γυναίκες είναι να μείνει εγκυος απο τον πρώτο τυχόντα με σκοπό να τον χωρίσει για να του τραβάει 200-300ευρώ διατροφή, ενώ θα έχει αποκλειστικά το βάρος του μεγαλώματος των παιδιών της?
Τι να σου πώ? Όνειρο ζωής μου ακουγεται!  :S

Δεν λεω, η νομοθεσία ευνοεί τις γυναίκες, αλλά κι εσύ υποτίθεται οτι είσαι μυαλωμένος και κοιτάς 5 πράγματα πριν παντρευτείς κάποια.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Τύπε μήπως βλέπεις παντού δράκους?
Πιστέυεις δλδ πραγματικά οτι όνειρο κάθε γυναίκες είναι να μείνει εγκυος απο τον πρώτο τυχόντα με σκοπό να τον χωρίσει για να του τραβάει 200-300ευρώ διατροφή, ενώ θα έχει αποκλειστικά το βάρος του μεγαλώματος των παιδιών της?
Τι να σου πώ? Όνειρο ζωής μου ακουγεται!  :S
Δεν λεω, η νομοθεσία ευνοεί τις γυναίκες, αλλά κι εσύ υποτίθεται οτι είσαι μυαλωμένος και κοιτάς 5 πράγματα πριν παντρευτείς κάποια.

Όχι, δεν πιστεύω ότι όνειρο κάθε γυναίκες είναι να μείνει εγκυος απο τον πρώτο τυχόντα με σκοπό να τον χωρίσει για να του τραβάει 200-300 ευρώ διατροφή, ενώ θα έχει αποκλειστικά το βάρος του μεγαλώματος των παιδιών της. Είναι πάρα πολύ πιθανό να γνωρίσει έναν άνθρωπο της Μεσαίας Τάξης, να τη γοητεύσει, να περνάν καλά και να παντρευτούν, να κάνουν παιδιά. Μετά από 10 χρόνια έχουν κάνει δύο παιδιά, έχουν αγοράσει ένα σπίτι, μία οικοσκευή. Αν της την καρφώσει, μπορεί να τον διώξει. Παίρνει διαζύγιο, κρατάει ΟΛΗ την οικοσκευή, παίρνει την επιμέλεια των παιδιών (εκτός κι αν είναι αλκοολική, ναρκομανής ή έχει Ψυχικό Νόσημα, διεγνωσμένο από ΔΗΜΟΣΙΟ Νοσοκομείο), το 1/3 του μισθού του συζύγου της και φυσικά συνεχίζει να μένει στο σπίτι, για να μην ταραχτούν τα παιδιά. Ο Άντρας χάνει όλα όσα για τα οποία δούλεψε αυτό το χρονικό διάστημα, και είναι υποχρεωμένος με τα 2/3 του μισθού του να ξαναρχίσει από την αρχή, φυσικά σε πολύ μικρό σπίτι με νοίκι και να αγοράσει πολύ κατώτερη οικοσκευή. Αν της την καρφώσει, μπορεί να μην του δίνει τα παιδιά και ταυτόχρονα να τα δηλητηριάζει συνεχώς εναντίον του. Αν νομίζεις ότι αυτά τα φαντάζομαι, κάνεις λάθος, γιατί περιγράφω ΑΚΡΙΒΩΣ τη δικιά μου περίπτωση. Κι αυτή που παντρεύτηκα ήταν πραγματικά προσγειωμένη και με εξαιρετικά έξυπνα γονίδια, γι αυτό και την παντρεύτηκα. Ευτυχώς, δεν είχα την ατυχία να μην μου δίνει τα παιδιά, όμως άλλοι το αντιμετωπίζουν και υπάρχει Σύλλογος Ανδρών που παλεύει για το αυτονόητο.  Από την περιγραφή που σου έκανα, σου φαίνεται ότι υπάρχει ισότητα; Στην Ελλάδα το 1/3 των γάμων καταλήγει σε διαζύγιο το οποίο επιβαρύνει τον άντρα συνεχώς και δυσανάλογα. Στο εξωτερικό, 10 φορές χειρότερα 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom