Επισκέπτης
Μην παντρευεστε! 0 αντρας ειναι φτιαγμενος για να γαμαει ηλικιες 18-28 μεχρι τα βαθια γεραματα. Αφηστε τις συζυγους για τα κοροιδια.
Δες στην προηγουμενη σελίδα , σελίδα 17 δηλαδη , το πόστ του vril εχει το λινκ απο το νεο κανάλι του hellas στο youtube , οι άλλοι πχ ελευθερος άντρας και metalheadmgtow88 καπως έτσι νομίζω δεν είναι ο hellas , δεν ξέρω βέβαια ίσως υπάρχουν κι άλλοι.Βρισκω διαφορους 'αντικαταστατες' του παλιου mgtow hellas στο youtube.
Τελικα ποιος ειναι ο αυθεντικος;
Τα λεω χρονια τωρα.
Τα νεα ηθη των γυναικων ειναι αυτα.
Και συ λακαμα ψαχνε για σταθεροτητα, μονιμοτητα, σιγουρια, φαμιλια.
Οταν το προτυπο ειναι πως μενω στο καλο εως να βρεθει το καλυτερο, τοτε ξερουμε που οφειλετε η καταστροφη της οικογενειας.
Χιλιες μουτζες στον Χαρρυ η οπως τον λενε, που παντρευτηκε την αμφιβολου ηθικης, μεγαλυτερη του κ με παιδι Μεγκαν. Μαλωμενη με την οικογενεια της. Πρωταγωνιστρια σε ροζ σκηνες κινηματογραφου.
Την στιγμη που ειναι ισως ο πιο περιζητητος γαμπρος του πλανητη κ μπορουσε ευκολα να παρει οτι πιο αγνο ,παρθενο, νεαρο, ηθικο υπαρχει.
Αυτα ουτε κ ο Νωντας απο τα κατω Πετραλωνα τα κανει.
MGTOW και πίπες
Αυτή η ιστορία με τον Ραικονεν δεν ειναι τίποτε άλλο από μια σκατοκαριολα ακόμα πουτανα που πολύ θα ήθελε να πάρει χρήμα από τον διάσημο οδηγό χωρίς κοπο.
Σιγά μη της έλεγε να τη πηδήξει και τουλεγε όχι η σκατοψυχη.
Δυστυχώς έχεις δίκιο συναγωνιστή, αλλά το πρόβλημα είναι ότι με παρόμοιο τρόπο σκέφτονται πολλές.Η εν λόγω κυρία (λέμε τώρα) γνωρίζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι έχει πολλές πιθανότητες να του αποσπάσει χρήματα, εκβιάζοντάς τον. Υπάρχουν νόμοι που της δίνουν το δικαίωμα αυτό, νόμοι που ψηφίστηκαν από άντρες πολιτικούς
Δυστυχώς έχεις δίκιο συναγωνιστή, αλλά το πρόβλημα είναι ότι με παρόμοιο τρόπο σκέφτονται πολλές.
Πυρφόροι μας πολεμάνε. Κακολντ φανάρι κρατάνε. Οι ψωλές εμτζιτοου τον Πικερ τιμάνε. Παντρεμένες και πόρνες μόνο γαμανε.Αν έχεις να γράψεις κάτι που να αποδεικνύει τους ισχυρισμούς σου για τους MGTOW, γράφτο. Αλλιώς τι παριστάνεις; Ότι θα μας φωτίσεις κουνώντας το χεράκι σου πάνω - κάτω; Και στο κάτω - κάτω, αν δεν γουστάρεις την αντίληψη αυτή, μην μπεις στο ρεύμα. Κανένα δεν αναγκάζουμε
Ολα αυτα που αναφερει ο δηθεν "ταλαιπωρημενος" Χριστακης Μ. ειναι μαλακίες και δεν ισχυουν. Προφανως ειναι διαταραγμενος διανοητικα και φανταζεται πραγματα.[size=10pt]Δεν με αφήνουν να επιστρέψω σπίτι μου[/size]
Έχω ένα πρόβλημα που με ταλαιπωρεί αφάνταστα. Η σύζυγός μου με εγκατέλειψε και αφού πήγε στο ποινικό δικαστήριο, κατάφερε και με έβγαλε έξω από το σπίτι μου, όμως στη συνέχεια, επειδή δεν βρήκαν τίποτα εναντίον μου, επέστρεψα σπίτι. Η σύζυγός μου πήγε ακολούθως στο οικογενειακό δικαστήριο και κατάφερε να με βγάλει για δεύτερη φορά έξω από το σπίτι.
Πήγα και εγώ δικαστικώς και εξασφάλισα διάταγμα με το οποίο μπορώ να επιστρέψω σπίτι. Πήγα και βρήκα αλλαγμένες τις κλειδαριές. Δεν ξέρω τι να κάνω. Βαρέθηκα να είμαι φιλοξενούμενος σε σπίτια φίλων μου και έτσι να προκαλώ και σε εκείνους πρόβλημα.
Ζήτησα από την Αστυνομία να παρέμβει για να μπορέσω να μπω στο σπίτι μου, όμως δεν με βοηθά διότι, όπως μου είπαν, αποφεύγουν να παρεμβαίνουν σε οικογενειακά θέματα. Τηλεφώνησα σε κλειδαρά, όμως δεν έρχεται να αλλάξουμε τις κλειδαριές χωρίς την παρουσία Αστυνομίας.
Νιώθω ότι με πνίγει το δίκαιό μου, όμως δεν ξέρω πού μπορώ να πάω για να βρω βοήθεια ώστε να επιστρέψω και να εγκατασταθώ στο σπίτι μου. Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Μόνο με τη βοήθεια των ΜΜΕ θα μπορέσω να λύσω το πρόβλημά μου. Χριστάκης Μ.
Ο αναγνώστης μας έδωσε στη στήλη τον αριθμό της ταυτότητάς του και έτσι, με τη συγκατάθεσή του, τον δώσαμε στο γραφείο Τύπου της Αστυνομίας για διερεύνηση των όσων αναφέρει.
Όπως μας αναφέρθηκε επίσημα λίγο αργότερα, η ιστορία του αναγνώστη μας έχει απασχολήσει την Αστυνομία και οδηγήθηκε σε διάφορες φάσεις της στα δικαστήρια, όπως εξάλλου αναφέρει και ο ίδιος ο αναγνώστης μας.
Σε τέτοιες περιπτώσεις και εφόσον δεν υπάρχει βία ή άλλη ακραία κατάσταση, η Αστυνομία δεν παρεμβαίνει αλλά παρακολουθεί την υπόθεση από κοντά και είναι σε ετοιμότητα για να κινηθεί πυροσβεστικά και να αποτρέψει δυσάρεστες εξελίξεις.
Τελική λύση σε τέτοιες περιπτώσεις δίνεται μόνο μέσω δικαστηρίου και αυτή την οδό πρέπει να ακολουθήσει ο αναγνώστης μας, προκειμένου να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται.
Η στήλη, δυστυχώς, δεν μπορεί να παρέμβει περαιτέρω.
πες τα .Τα λεω χρονια τωρα.
Τα νεα ηθη των γυναικων ειναι αυτα.
Και συ λακαμα ψαχνε για σταθεροτητα, μονιμοτητα, σιγουρια, φαμιλια.
Οταν το προτυπο ειναι πως μενω στο καλο εως να βρεθει το καλυτερο, τοτε ξερουμε που οφειλετε η καταστροφη της οικογενειας.
Χιλιες μουτζες στον Χαρρυ η οπως τον λενε, που παντρευτηκε την αμφιβολου ηθικης, μεγαλυτερη του κ με παιδι Μεγκαν. Μαλωμενη με την οικογενεια της. Πρωταγωνιστρια σε ροζ σκηνες κινηματογραφου.
Την στιγμη που ειναι ισως ο πιο περιζητητος γαμπρος του πλανητη κ μπορουσε ευκολα να παρει οτι πιο αγνο ,παρθενο, νεαρο, ηθικο υπαρχει.
Αυτα ουτε κ ο Νωντας απο τα κατω Πετραλωνα τα κανει.
Πότε εκανε παιδι η Μεγκαν Μαρπλ?Χιλιες μουτζες στον Χαρρυ η οπως τον λενε, που παντρευτηκε την αμφιβολου ηθικης, μεγαλυτερη του κ με παιδι Μεγκαν.