Νέα

Κόντρα και αδιαφορία απέναντι στο μισογυνισμό και την αγαμία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μην παντρευεστε! 0 αντρας ειναι φτιαγμενος για να γαμαει ηλικιες 18-28 μεχρι τα βαθια γεραματα. Αφηστε τις συζυγους για τα κοροιδια.

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Τα λεω χρονια τωρα.
Τα νεα ηθη των γυναικων ειναι αυτα.
Και συ λακαμα ψαχνε για σταθεροτητα, μονιμοτητα, σιγουρια, φαμιλια.

Οταν το προτυπο ειναι πως μενω στο καλο εως να βρεθει το καλυτερο, τοτε ξερουμε που οφειλετε η καταστροφη της οικογενειας.

Χιλιες μουτζες στον Χαρρυ η οπως τον λενε, που παντρευτηκε την αμφιβολου ηθικης, μεγαλυτερη του κ με παιδι Μεγκαν. Μαλωμενη με την οικογενεια της. Πρωταγωνιστρια σε ροζ σκηνες κινηματογραφου.

Την στιγμη που ειναι ισως ο πιο περιζητητος γαμπρος του πλανητη κ μπορουσε ευκολα να παρει οτι πιο αγνο ,παρθενο, νεαρο, ηθικο υπαρχει.

Αυτα ουτε κ ο Νωντας απο τα κατω Πετραλωνα τα κανει.

Συνημμένα

• Screenshot_20180525-133130.png
    Screenshot_20180525-133130.png
    672,5 KB · Εμφανίσεις: 19

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6

Aντί να είναι το νούμερο ένα πλεϊμπόι, πήγε και πήρε μία κοντοστούμπα περασμένη απο τριτοδεύτερο χέρι
ψιλοξεβράκωτη για τα δικά του δεδομένα, με νεφελώδες παρελθόν.  :S

Μια αντίστοιχη γόνος βασιλικής οικογένειας δεν θα περιέθαλπτε τον πρώτο τυχόντα για γάμο.
Εδώ βλέπουμε κάτι νηστικές να στοχεύουν επιχειρηματία με χοντρό πορτοφόλι.  :grin:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.533
Πόντοι
216
Βρισκω διαφορους 'αντικαταστατες' του παλιου mgtow hellas στο youtube.
Τελικα ποιος ειναι ο αυθεντικος;

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Μια περίεργη ιστορία είχε μάλλον το τέλος που της άξιζε

Μια νεαρή γυναίκα που κατηγόρησε τον πρώην σύντροφό της για σεξουαλική κακοποίηση αντιμετωπίζει πια σοβαρά προβλήματα με τον νόμο, μιας και σπατάλησε πολύτιμο αστυνομικό χρόνο!

Αυτά έπαθε η 18χρονη Hannah Sandover από το Γουίλσαϊρ της Αγγλίας, που διατηρούσε ερωτική σχέση με τον άντρα που κατηγόρησε για τον βιασμό της, όπως αποκαλύπτει η «Daily Mail». Όταν χώρισαν, είπε στις φίλες της ότι τη βίασε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του επιστρέφοντας μια μέρα στην πόλη.

Μια από τις φίλες της κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, κάτι που αποδέχτηκε αμέσως η Sandover: «Έγινε επιθετικός και με εγκλώβισε, του έλεγα να σταματήσει. Νομίζω πως με νάρκωσε μέσω του νερού που έπινα», έγραφε στην έκθεση της αστυνομίας.

Όσο τα ισχυρίζονταν βέβαια όλα αυτά, για τον βιασμό της στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, είπε στην αστυνομία ότι και ένας τρίτος ήταν στο αυτοκίνητο, ένας κοινός τους φίλος, ο οποίος άκουγε μουσική με τα ακουστικά του και δεν κατάλαβε τίποτα.

Η ιστορία της άρχισε να αλλάζει μαγικά όταν την πήγαν στο νοσοκομείο για τη σχετική κλινική εξέταση, λέγοντας τώρα πως δεν την είχε ναρκώσει. Στο τέλος, παραδέχτηκε πως η σεξουαλική επαφή ήταν συναινετική, αν και η ιστορία της δεν θα τέλειωνε εδώ.

Παρά στο δικαστήριο, όπου ομολόγησε πως χαράμισε τον χρόνο της αστυνομίας με τα καμώματά της. Καταστρέφοντας ταυτοχρόνως και τον ψυχισμό του νεαρού, ο οποίος κρατήθηκε για πολλές ώρες και υποβλήθηκε σε ένα σωρό εξετάσεις, όπως είπε ο εισαγγελέας Ryan Seneviratine, καταλήγοντας: «Η δεσποινίς Sandover είναι εξαιρετικά τυχερή που δεν κατηγορήθηκε για παρεμπόδιση δικαιοσύνης, μόνο και μόνο εξαιτίας της ηλικίας της αλλά και του γεγονότος ότι δεν έχει άλλες καταδίκες».

Η υπόθεση που εκκρεμεί εναντίον της θα εκδικαστεί στις 8 Ιουνίου, μιας και από θύμα έγινε θύτης…

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Βρισκω διαφορους 'αντικαταστατες' του παλιου mgtow hellas στο youtube.
Τελικα ποιος ειναι ο αυθεντικος;
Δες στην προηγουμενη σελίδα , σελίδα 17 δηλαδη , το πόστ του vril εχει το λινκ απο το νεο κανάλι του hellas στο youtube , οι άλλοι πχ ελευθερος άντρας και metalheadmgtow88 καπως έτσι νομίζω δεν είναι ο hellas , δεν ξέρω βέβαια ίσως υπάρχουν κι άλλοι.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Τα λεω χρονια τωρα.

Οταν το προτυπο ειναι πως μενω στο καλο εως να βρεθει το καλυτερο, τοτε ξερουμε που οφειλετε η καταστροφη της οικογενειας.

Χιλιες μουτζες στον Χαρρυ η οπως τον λενε, που παντρευτηκε την αμφιβολου ηθικης, μεγαλυτερη του κ με παιδι Μεγκαν. Μαλωμενη με την οικογενεια της. Πρωταγωνιστρια σε ροζ σκηνες κινηματογραφου.

Την στιγμη που ειναι ισως ο πιο περιζητητος γαμπρος του πλανητη κ μπορουσε ευκολα να παρει οτι πιο αγνο ,παρθενο, νεαρο, ηθικο υπαρχει.

Ένα λεπτό, το γεγονός ότι παντρεύτηκε τον Χάρρυ, δε σημαίνει ότι πήρε κελεπούρι. Σιγά το πράγμα ρε φίλε.

Η ερώτηση είναι ΓΙΑΤΙ θεωρείται ο πιο περιζήτητος γαμπρός του πλανήτη? Έμενα μου μοιάζει με έναν κοινό θνητό, σαν και εμένα.

Π

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Kατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ο Ραϊκόνεν

Ο Φινλανδός υποστηρίζει ότι πρόκειται για εκβιασμό

Μία Καναδή κατηγορεί τον πιλότο της Ferrari, ότι την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά σε μπαρ το 2016, όμως ο Κίμι δηλώνει, ότι πρόκειται για εκβιασμό με στόχο την απόσπαση χρημάτων.

Ο Κίμι Ραϊκόνεν ενημέρωσε τις Αρχές του Μόντρεαλ, ότι μία γυναίκα τον εκβιάζει και του ζητά χρήματα, αλλιώς απειλεί να τον καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση. Πρόκειται για μία Καναδή υπήκοο, η οποία ισχυρίζεται, ότι ο Φιλανδός και ένας συνοδός του την είχαν προσεγγίσει ανήθικα σε ένα μπαρ μερικές ημέρες πριν το Γκραν Πρι της Formula 1 στο Μόντρεαλ το 2016. Η γυναίκα θα ήταν διατεθειμένη να μην καταγγείλει τον οδηγό της Ferrari, μόνον σε περίπτωση που θα την αποζημίωνε με ένα μεγάλο χρηματικό ποσόν.

Ο Ραϊκόνεν μήνυσε την Καναδή μέσω ενός δικηγορικού γραφείου του Μόντρεαλ για απόπειρα εκβιασμού εις βάρος του. Η συγκεκριμένη είχε απειλήσει ήδη το 2016 και το 2017 με αποκάλυψη αυτής της υπόθεσης, όμως ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 στη Formula 1 δεν είχε αντιδράσει. Τελικά έστειλε στις 23 Μαΐου στον Ραϊκόνεν μία επιστολή, στην οποία επαναφέρει το αίτημά της περί αποζημίωσης, οπότε ο Iceman ενεργοποίησε αμέσως τους δικηγόρους του, ενώ αρνείται τις κατηγορίες.

Η κοπέλα εργαζόταν το 2016 ως γκαρσόνα σε κεντρικό μπαρ του Μόντρεαλ και έδωσε ήδη κατάθεση στην Αστυνομία. Σύμφωνα με τους δικηγόρους του Ραϊκόνεν παρουσίασε μία εκδοχή, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια. Οι δικηγόροι της Καναδής ποντάρουν σε έναν εξωδικαστικό συμβιβασμό, ενώ ένας από τους συνηγόρους της ανέφερε για την μήνυση του Ραϊκόνεν κατά της πελάτισσάς του, ότι «είναι σαν να πυροβολείς ένα μυρμήγκι με ένα μπαζούκα».

Η αντιδραση του τυπου πρεπει να γινει παραδειγμα προς ολους.
Καμμια μετριοπαθεια στις καργιολες

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656

Αν έχεις να γράψεις κάτι που να αποδεικνύει τους ισχυρισμούς σου για τους MGTOW, γράφτο. Αλλιώς τι παριστάνεις; Ότι θα μας φωτίσεις κουνώντας το χεράκι σου πάνω - κάτω; Και στο κάτω - κάτω, αν δεν γουστάρεις την αντίληψη αυτή, μην μπεις στο ρεύμα. Κανένα δεν αναγκάζουμε

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Αυτή η ιστορία με τον Ραικονεν δεν ειναι τίποτε άλλο από μια σκατοκαριολα ακόμα πουτανα που πολύ θα ήθελε να πάρει χρήμα από τον διάσημο οδηγό χωρίς κοπο.
Σιγά μη της έλεγε να τη πηδήξει και τουλεγε όχι η σκατοψυχη.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Αυτή η ιστορία με τον Ραικονεν δεν ειναι τίποτε άλλο από μια σκατοκαριολα ακόμα πουτανα που πολύ θα ήθελε να πάρει χρήμα από τον διάσημο οδηγό χωρίς κοπο.
Σιγά μη της έλεγε να τη πηδήξει και τουλεγε όχι η σκατοψυχη.

Η εν λόγω κυρία (λέμε τώρα) γνωρίζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι έχει πολλές πιθανότητες να του αποσπάσει χρήματα, εκβιάζοντάς τον. Υπάρχουν νόμοι που της δίνουν το δικαίωμα αυτό, νόμοι που ψηφίστηκαν από άντρες πολιτικούς

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Η εν λόγω κυρία (λέμε τώρα) γνωρίζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι έχει πολλές πιθανότητες να του αποσπάσει χρήματα, εκβιάζοντάς τον. Υπάρχουν νόμοι που της δίνουν το δικαίωμα αυτό, νόμοι που ψηφίστηκαν από άντρες πολιτικούς
Δυστυχώς έχεις δίκιο συναγωνιστή, αλλά το πρόβλημα είναι ότι με παρόμοιο τρόπο σκέφτονται πολλές.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Δυστυχώς έχεις δίκιο συναγωνιστή, αλλά το πρόβλημα είναι ότι με παρόμοιο τρόπο σκέφτονται πολλές.

Με παρόμοιο τρόπο σκέφτονται πολλές, επειδή ΜΠΟΡΟΥΝ. Δεν τις φοβόμαστε επειδή μπορούν να μας επιβληθούν. Φοβόμαστε τις δομές που έφτιαξαν οι Ελίτ που πραγματικά κυβερνούν και μας τσακίζουν με τα δικαστήρια και την αστυνομία τους

Επισκέπτης
Αν έχεις να γράψεις κάτι που να αποδεικνύει τους ισχυρισμούς σου για τους MGTOW, γράφτο. Αλλιώς τι παριστάνεις; Ότι θα μας φωτίσεις κουνώντας το χεράκι σου πάνω - κάτω; Και στο κάτω - κάτω, αν δεν γουστάρεις την αντίληψη αυτή, μην μπεις στο ρεύμα. Κανένα δεν αναγκάζουμε
Πυρφόροι μας πολεμάνε. Κακολντ φανάρι κρατάνε. Οι ψωλές εμτζιτοου τον Πικερ τιμάνε. Παντρεμένες και πόρνες μόνο γαμανε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
[size=10pt]Δεν με αφήνουν να επιστρέψω σπίτι μου[/size]

Έχω ένα πρόβλημα που με ταλαιπωρεί αφάνταστα. Η σύζυγός μου με εγκατέλειψε και αφού πήγε στο ποινικό δικαστήριο, κατάφερε και με έβγαλε έξω από το σπίτι μου, όμως στη συνέχεια, επειδή δεν βρήκαν τίποτα εναντίον μου, επέστρεψα σπίτι. Η σύζυγός μου πήγε ακολούθως στο οικογενειακό δικαστήριο και κατάφερε να με βγάλει για δεύτερη φορά έξω από το σπίτι.

Πήγα και εγώ δικαστικώς και εξασφάλισα διάταγμα με το οποίο μπορώ να επιστρέψω σπίτι. Πήγα και βρήκα αλλαγμένες τις κλειδαριές. Δεν ξέρω τι να κάνω. Βαρέθηκα να είμαι φιλοξενούμενος σε σπίτια φίλων μου και έτσι να προκαλώ και σε εκείνους πρόβλημα.

Ζήτησα από την Αστυνομία να παρέμβει για να μπορέσω να μπω στο σπίτι μου, όμως δεν με βοηθά διότι, όπως μου είπαν, αποφεύγουν να παρεμβαίνουν σε οικογενειακά θέματα. Τηλεφώνησα σε κλειδαρά, όμως δεν έρχεται να αλλάξουμε τις κλειδαριές χωρίς την παρουσία Αστυνομίας.

Νιώθω ότι με πνίγει το δίκαιό μου, όμως δεν ξέρω πού μπορώ να πάω για να βρω βοήθεια ώστε να επιστρέψω και να εγκατασταθώ στο σπίτι μου. Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Μόνο με τη βοήθεια των ΜΜΕ θα μπορέσω να λύσω το πρόβλημά μου. Χριστάκης Μ.

Ο αναγνώστης μας έδωσε στη στήλη τον αριθμό της ταυτότητάς του και έτσι, με τη συγκατάθεσή του, τον δώσαμε στο γραφείο Τύπου της Αστυνομίας για διερεύνηση των όσων αναφέρει.

Όπως μας αναφέρθηκε επίσημα λίγο αργότερα, η ιστορία του αναγνώστη μας έχει απασχολήσει την Αστυνομία και οδηγήθηκε σε διάφορες φάσεις της στα δικαστήρια, όπως εξάλλου αναφέρει και ο ίδιος ο αναγνώστης μας.

Σε τέτοιες περιπτώσεις και εφόσον δεν υπάρχει βία ή άλλη ακραία κατάσταση, η Αστυνομία δεν παρεμβαίνει αλλά παρακολουθεί την υπόθεση από κοντά και είναι σε ετοιμότητα για να κινηθεί πυροσβεστικά και να αποτρέψει δυσάρεστες εξελίξεις.

Τελική λύση σε τέτοιες περιπτώσεις δίνεται μόνο μέσω δικαστηρίου και αυτή την οδό πρέπει να ακολουθήσει ο αναγνώστης μας, προκειμένου να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται.

Η στήλη, δυστυχώς, δεν μπορεί να παρέμβει περαιτέρω.

:think: :think: :think:
Ολα αυτα που αναφερει ο δηθεν "ταλαιπωρημενος" Χριστακης Μ. ειναι μαλακίες και δεν ισχυουν. Προφανως ειναι διαταραγμενος διανοητικα και φανταζεται πραγματα.
Προχειρως:
Τα ποινικα δικαστηρια δεν σε βγαζουν απο το σπιτι σου
Δεν υπαρχουν οικογενειακα δικαστηρια στην Ελλαδα
Δεν επιστρεφεις σπιτι σου με "διαταγμα" (ελεος)
Αν εχεις αποφαση που διαταζει να επιστρεψεις σπιτι σου και βρισκεις την κλειδαρια αλλαγμενη, φωναζεις τον δικαστικο επιμελητη μαζι με κλειδαρα, αλλαζει την κλειδαρια και μπαινεις.

Ελεος με τον καθε διαταραγμενο που βρισκει και βημα να μιλαει.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Τα λεω χρονια τωρα.

πες τα .

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
εριξαν και ριχνουν μαζικα τα καναλια mgtow με προσχημα τους νεους κανονισμους στο youtube

πλεον καταλαβαινετε ποιοι στεκονται  απεναντι στο καπιταλιστικο γυναικοκεντρικο κατεστημενο

ειμαστε σε πολεμο και επισημως

Λάχης

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καράφλιασα μολις έμαθα πως ο Χάρης πηρε τρια χρόνια μεγαλύτερη του ή οποία μάλιστα έχει και παιδί :headbang: :headbang: :headbang:

Αυτά δεν τα κάνει ο πιο απλός άνδρας όχι πριγκηπας που μπορει να χει παρθένα πριγκίπησα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom