[size=10pt]
Δεν με αφήνουν να επιστρέψω σπίτι μου[/size]
Έχω ένα πρόβλημα που με ταλαιπωρεί αφάνταστα. Η σύζυγός μου με εγκατέλειψε και αφού πήγε στο ποινικό δικαστήριο, κατάφερε και με έβγαλε έξω από το σπίτι μου, όμως στη συνέχεια, επειδή δεν βρήκαν τίποτα εναντίον μου, επέστρεψα σπίτι. Η σύζυγός μου πήγε ακολούθως στο οικογενειακό δικαστήριο και κατάφερε να με βγάλει για δεύτερη φορά έξω από το σπίτι.
Πήγα και εγώ δικαστικώς και εξασφάλισα διάταγμα με το οποίο μπορώ να επιστρέψω σπίτι. Πήγα και βρήκα αλλαγμένες τις κλειδαριές. Δεν ξέρω τι να κάνω. Βαρέθηκα να είμαι φιλοξενούμενος σε σπίτια φίλων μου και έτσι να προκαλώ και σε εκείνους πρόβλημα.
Ζήτησα από την Αστυνομία να παρέμβει για να μπορέσω να μπω στο σπίτι μου, όμως δεν με βοηθά διότι, όπως μου είπαν, αποφεύγουν να παρεμβαίνουν σε οικογενειακά θέματα. Τηλεφώνησα σε κλειδαρά, όμως δεν έρχεται να αλλάξουμε τις κλειδαριές χωρίς την παρουσία Αστυνομίας.
Νιώθω ότι με πνίγει το δίκαιό μου, όμως δεν ξέρω πού μπορώ να πάω για να βρω βοήθεια ώστε να επιστρέψω και να εγκατασταθώ στο σπίτι μου. Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Μόνο με τη βοήθεια των ΜΜΕ θα μπορέσω να λύσω το πρόβλημά μου. Χριστάκης Μ.
Ο αναγνώστης μας έδωσε στη στήλη τον αριθμό της ταυτότητάς του και έτσι, με τη συγκατάθεσή του, τον δώσαμε στο γραφείο Τύπου της Αστυνομίας για διερεύνηση των όσων αναφέρει.
Όπως μας αναφέρθηκε επίσημα λίγο αργότερα, η ιστορία του αναγνώστη μας έχει απασχολήσει την Αστυνομία και οδηγήθηκε σε διάφορες φάσεις της στα δικαστήρια, όπως εξάλλου αναφέρει και ο ίδιος ο αναγνώστης μας.
Σε τέτοιες περιπτώσεις και εφόσον δεν υπάρχει βία ή άλλη ακραία κατάσταση, η Αστυνομία δεν παρεμβαίνει αλλά παρακολουθεί την υπόθεση από κοντά και είναι σε ετοιμότητα για να κινηθεί πυροσβεστικά και να αποτρέψει δυσάρεστες εξελίξεις.
Τελική λύση σε τέτοιες περιπτώσεις δίνεται μόνο μέσω δικαστηρίου και αυτή την οδό πρέπει να ακολουθήσει ο αναγνώστης μας, προκειμένου να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται.
Η στήλη, δυστυχώς, δεν μπορεί να παρέμβει περαιτέρω.