Νέα

Κόντρα και αδιαφορία απέναντι στο μισογυνισμό και την αγαμία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Ναι είχε πει οτι μάλλον θα του ρίξουν το κανάλι , τα βίντεο υπάρχουν εδω
Αν και νομίζω οτι δεν είναι όλα όσα είχε στο youtube εκεί ήταν περισσότερα εχω την εντύπωση  :think:
:hi:    Αλλα δεν τα εχει ολα..

Εδω είναι και η σελίδα στο facebook του mgtow ελλάς για όποιον ενδιαφέρεται.

:hi:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Πραγματικα απιστευτο οτι του εκλεισαν το καναλι!!!!

Ειναι αιτια πολεμου για τους Ελληνες ανδρες!

Δεν πρεπει να φιμωθει η μοναδικη φωνη αντιστασης στο φεμινισμο και στον γυναικοκεντρισμο στην Ελλαδα!!!!
Αρκετες γενιες καταστραφηκαν, δεν πρεπει να καταστραφουν αλλες!

Το θεωρω αδιανοητο οτι του εκλεισαν το καναλι!

Ξυλο και φτυσιμο στις ελληνιδες!

Λάχης

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Ο MGTOW ΕΛΛΑΣ λέει αλήθειες που πονάνε τις γυναικες και ειδικά φεμινιστριες/φεμιναζί.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Αν και σαν χωρα ειμαστε χαλια σε πολλα επιπεδα, ευτυχως σε αυτο το θεμα υπαρχουν και...χειροτερα.
Δειτε εδω

Το κλεισιμο του mgtow καναλιου για να μην αφυπνιστει ο ελληνικος αντρικος πληθυσμος, ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Μην αγχώνεστε, έχει ξανανοίξει εδώ άλλο κανάλι:

Και για τα βίντεό του λογικά έχει κρατήσει κόπια, οπότε δεν αποκλείεται στο μέλλον να τα ανεβάσει σε άλλο site με λιγότερη λογοκρισία. Δεν υπάρχει μόνο το youtube.

edit: Έχει γράψει σε ένα σχόλιο ότι θα τα ανεβάσει στο bitchute.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Το καλυτερο βιντεο του κατ'εμε, ειναι το 'κοκκινες παρενεργειες'.
Ευτυχως το ειχα μετατρεψει σε mp3, για να το ακουω συχνα!!!! Τοσες αληθειες μαζεμενες σε ενα αρχειο/βιντεο!
Αλλα δεν βλεπω να το εχει ανεβασει πουθενα αλλου.

Αλητεια παντως....
Ζουμε εποχη διωγμου των αυθεντικων ανδρων....εποχες μισανδρισμου...

Φτυσιμο στις παλιοκαριες.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Oι προοδευτικοί (ευνουχισμένοι) Ευρωπαίοι, η γυναικα ας ειναι οπουδηποτε αλλου εκτος απο οικογένεια και σπίτι.

Τους αξιζει να σβησουν απο τον χαρτη, με την ηθικη-πολιτισμικη-κοινωνικη-αξιακη παρακμη που τους δερνει...
Επειδη πανε καλα στον οικονομικο τομεα, εχουν θυσιασει ολα τα υπολοιπα....
Καπιταλισμος, κι η γυναικα στη γυρα....

Θελω να δω Ρωσια τα προσεχη χρονια να μεγαλουργει.
Να φανε χαστουκι ολα τα τσουτσεκια της Δυτικης Ευρωπης, που το μονο που τους νοιαζει ειναι να προωθουν νομους για τους γκει, υιοθεσια παιδιων απο ομοφυλα ζευγαρια, και τα δικαιωματα των γυναικων! Ουστ αθλιοι!

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Έκλεισαν τη Σταδίου οι χήρες, ξέσπασαν σε κλάματαΔείτε βίντεο και φωτογραφίες του newsbeast.gr

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας πραγματοποιούν χήρες γυναίκες, λόγω της συμπλήρωσης δύο ετών από την ψήφιση του νόμου Κατρούγκαλου.

Στη συνάντηση που είχαν με τον Τάσο Πετρόπουλο, παρέθεσαν τα αιτήματά τους, που είναι η άρση ηλικιακών κριτηρίων κατάργησης Σύνταξης Χηρείας, επαναφορά ποσοστού στο 70% της σύνταξης που εδικαιούτο ο εκλιπών και μείωσης σε 3 των απαιτούμενων ετών εγγάμου βίου.

Όπως φαίνεται, ο υφυπουργός τους ενημέρωσε ότι ο νόμος Κατρούγκαλου θα ισχύσει κανονικά και πως δεν θα υπάρξει άρση των ηλικιακών κριτηρίων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι γυναίκες να κατέβουν στη Σταδίου και να κλείσουν την κυκλοφορία της, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ κάποιες από αυτές ξέσπασαν σε κλάματα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του newsbeast.gr:

Τι γινετε ρε μαγκες? Τι δεν καταλαβαινω?
Απο πότε το να εισαι συζυγος δημ. υπαλληλου ειναι επαγγελμα που συγκεντρωσε ενσημα με αποτελεσμα να απαιτει συνταξη??

Τι αλλο στην πλατη του φορολογουμενου πολιτη?
Συνταξεις χηρειας κ ανυμφευτων θυγατερων?? Που ζουμε?? στον μεσαιωνα??

Εχουν οι γυναικες ισα δικαιωματα η οχι?
Αλλα δεν θελουν να εχουν ισες υποχρεωσεις.....μονο δικαιωματα,μονο απαιτησεις.
Το δικαιωμα στην συνταξη, στο φερνει το δικαιωμα στην εργασια.

Συνταξη θα πει χρονια εργασιας.

Οσο για το κλαμα......χαχαχαχα .....λειωνω στο γελιο......το τελευταιο οπλο της γυναικας οταν δεν αποδιδει τιποτε αλλο...

Γνωμες????

Επισκέπτης
Απορω πως υπαρχει αντρας που δεν εχει γινει mgtow ακομα! Τουλαχιστον εδω μεσα ειμαστε ολοι.

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Πραγματικα απιστευτο οτι του εκλεισαν το καναλι!!!!

Ειναι αιτια πολεμου για τους Ελληνες ανδρες!

Δεν πρεπει να φιμωθει η μοναδικη φωνη αντιστασης στο φεμινισμο και στον γυναικοκεντρισμο στην Ελλαδα!!!!
Αρκετες γενιες καταστραφηκαν, δεν πρεπει να καταστραφουν αλλες!

Το θεωρω αδιανοητο οτι του εκλεισαν το καναλι!

Ξυλο και φτυσιμο στις ελληνιδες!
Η μουνοδουλιαση φιλε καλα κρατει,ποια αντισταση και πρασινα αλογα,δυστυχως κανεις δεν τολμα να πει εξω η σε παρεες αυτα που γραφονται εδω,σιγουρα θα  τον περασουν για περιθωριακο ,γραφικο οπισθοδρομικο και οτι αλλο θες,γραφουμε εδω διαφορα αλλα δεν μπορουμε να τα κανουμε πραξη,εγω τουλαχιστον εχω φαει ακυρο απο πολλους μουνοδουλους,ετσι προτιμησα να μην μιλαω,αστους να τους γαμανε οι ελλεεινιδες,αν το καλοσκεφτεις ,αν ολοι ξυπνησουν ο αγοραιος ερωτας θα γινει  ακριβος,ευτυχως που υπαρχουν κατι σαιτ σαν κι αυτο .Οπως τα λες πολλες γεννιες καταστραφηκαν ,συμφερει η μουνοδουλιαση γενικα ,γιαυτο κατι τετοια που λεει αυτος ο mgtow πρεπει να σβηστουν να μην ακουγονται αληθειες,οποτε κλεινουν το καναλι του

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
οι mgtow  ειναι οι νεοι τσεγκεβαρα του καιρου μας

οι πραγματικοι κοινωνικοι επαναστατες που θα σταματησουν την καθοδικη πορεια που  ειχε παρει η δυση ακολουθωντας την παρακμη της ρωμης η οποια παραδωθηκε  βορα στους βανδαλους,του  ουννους και  τα γερμανικα φυλα

καιρος και για την ανασυσταση της αιγειακης τωρα

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
[size=10pt]Δεν με αφήνουν να επιστρέψω σπίτι μου[/size]

Έχω ένα πρόβλημα που με ταλαιπωρεί αφάνταστα. Η σύζυγός μου με εγκατέλειψε και αφού πήγε στο ποινικό δικαστήριο, κατάφερε και με έβγαλε έξω από το σπίτι μου, όμως στη συνέχεια, επειδή δεν βρήκαν τίποτα εναντίον μου, επέστρεψα σπίτι. Η σύζυγός μου πήγε ακολούθως στο οικογενειακό δικαστήριο και κατάφερε να με βγάλει για δεύτερη φορά έξω από το σπίτι. 

Πήγα και εγώ δικαστικώς και εξασφάλισα διάταγμα με το οποίο μπορώ να επιστρέψω σπίτι. Πήγα και βρήκα αλλαγμένες τις κλειδαριές. Δεν ξέρω τι να κάνω. Βαρέθηκα να είμαι φιλοξενούμενος σε σπίτια φίλων μου και έτσι να προκαλώ και σε εκείνους πρόβλημα.

Ζήτησα από την Αστυνομία να παρέμβει για να μπορέσω να μπω στο σπίτι μου, όμως δεν με βοηθά διότι, όπως μου είπαν, αποφεύγουν να παρεμβαίνουν σε οικογενειακά θέματα. Τηλεφώνησα σε κλειδαρά, όμως δεν έρχεται να αλλάξουμε τις κλειδαριές χωρίς την παρουσία Αστυνομίας.

Νιώθω ότι με πνίγει το δίκαιό μου, όμως δεν ξέρω πού μπορώ να πάω για να βρω βοήθεια ώστε να επιστρέψω και να εγκατασταθώ στο σπίτι μου. Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Μόνο με τη βοήθεια των ΜΜΕ θα μπορέσω να λύσω το πρόβλημά μου. Χριστάκης Μ.

Ο αναγνώστης μας έδωσε στη στήλη τον αριθμό της ταυτότητάς του και έτσι, με τη συγκατάθεσή του, τον δώσαμε στο γραφείο Τύπου της Αστυνομίας για διερεύνηση των όσων αναφέρει.

Όπως μας αναφέρθηκε επίσημα λίγο αργότερα, η ιστορία του αναγνώστη μας έχει απασχολήσει την Αστυνομία και οδηγήθηκε σε διάφορες φάσεις της στα δικαστήρια, όπως εξάλλου αναφέρει και ο ίδιος ο αναγνώστης μας.

Σε τέτοιες περιπτώσεις και εφόσον δεν υπάρχει βία ή άλλη ακραία κατάσταση, η Αστυνομία δεν παρεμβαίνει αλλά παρακολουθεί την υπόθεση από κοντά και είναι σε ετοιμότητα για να κινηθεί πυροσβεστικά και να αποτρέψει δυσάρεστες εξελίξεις.

Τελική λύση σε τέτοιες περιπτώσεις δίνεται μόνο μέσω δικαστηρίου και αυτή την οδό πρέπει να ακολουθήσει ο αναγνώστης μας, προκειμένου να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται.

Η στήλη, δυστυχώς, δεν μπορεί να παρέμβει περαιτέρω. 

:think: :think: :think:

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
δεν ειναι βια να κλειδωσεις τον αλλον εξω απτο σπιτι του, να βρει το σπιτι που περιμενει να γυρισει κλειδωμενο με αλλαγμενες κλειδαριες;;; δεν ειναι αυτο ψυχολογικη βια;;; εγω προτιμουσα 100 φορες να ετρωγα 5 χαστουκια παρα αυτο... αν ομως ειχε βαλει ο τυπος 5 χαστουκια στην πορνη που εχει για γυναικα θα τον ειχαν μπαγλαρωσει... τοτε η αστυνομια θα ασχολειτω με οικογενειακα θεματα ε;;;; ε ρε μπουρλωτο που χρειαζεται

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
Η μουνοδουλιαση φιλε καλα κρατει,ποια αντισταση και πρασινα αλογα,δυστυχως κανεις δεν τολμα να πει εξω η σε παρεες αυτα που γραφονται εδω,σιγουρα θα  τον περασουν για περιθωριακο ,γραφικο οπισθοδρομικο και οτι αλλο θες,γραφουμε εδω διαφορα αλλα δεν μπορουμε να τα κανουμε πραξη,εγω τουλαχιστον εχω φαει ακυρο απο πολλους μουνοδουλους,ετσι προτιμησα να μην μιλαω,αστους να τους γαμανε οι ελλεεινιδες,αν το καλοσκεφτεις ,αν ολοι ξυπνησουν ο αγοραιος ερωτας θα γινει  ακριβος,ευτυχως που υπαρχουν κατι σαιτ σαν κι αυτο .Οπως τα λες πολλες γεννιες καταστραφηκαν ,συμφερει η μουνοδουλιαση γενικα ,γιαυτο κατι τετοια που λεει αυτος ο mgtow πρεπει να σβηστουν να μην ακουγονται αληθειες,οποτε κλεινουν το καναλι του

εγω απο την αλλη λεω παντα (στην προσωπικη μου και φυσικα οχι την επαγελματικη μου ζωη) ΤΑ ΠΑΝΤΑ με το ονομα τους και εχω χασει το 99.9% των "φιλων".. ε και;;; αυτοι δεν ηταν ποτε φιλοι σου.. πρεπει να καταλαβουν τα τσολια οτι οταν πανε με καποιον που δε θεωρουμε του επιπεδου μας εμεις θα τις τιμωρησουμε με το να μη παμε μαζι τους πολυ απλο.

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
Έκλεισαν τη Σταδίου οι χήρες, ξέσπασαν σε κλάματαΔείτε βίντεο και φωτογραφίες του newsbeast.gr

Οσο για το κλαμα......χαχαχαχα .....λειωνω στο γελιο......το τελευταιο οπλο της γυναικας οταν δεν αποδιδει τιποτε αλλο...

Γνωμες????[/b][/i][/color]

το τελευταιο οπλο της γυναικας οταν ουτε το κλαμα (προς καθε κατευθυνση) αποδωσει καρπους ειναι να πει οριστε πηδα με απλα "ασε με να ζησω"... αυτο περιμενουμε. θα φτασουμε 100 χρονων αλλα θα το απολαυσουμε. μεχρι τοτε καντε οικονομιες και αφηνετε οσο λιγοτερο γινεται τα χρηματα σας σε επιχειρησεις που απασχολουν γυναικες που δεν πανε με τα νερα σας. εσεις θα πληρωνετε και το αφεντικο θα πηδαει. υπομονη μεχρι να αρχισουν να κλαινε, μετα θα αρχισουν και τα γαμησια

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6

Έχω ένα πρόβλημα που με ταλαιπωρεί αφάνταστα. Η σύζυγός μου με εγκατέλειψε και αφού πήγε στο ποινικό δικαστήριο, κατάφερε και με έβγαλε έξω από το σπίτι μου, όμως στη συνέχεια, επειδή δεν βρήκαν τίποτα εναντίον μου, επέστρεψα σπίτι. Η σύζυγός μου πήγε ακολούθως στο οικογενειακό δικαστήριο και κατάφερε να με βγάλει για δεύτερη φορά έξω από το σπίτι.

Πήγα και εγώ δικαστικώς και εξασφάλισα διάταγμα με το οποίο μπορώ να επιστρέψω σπίτι. Πήγα και βρήκα αλλαγμένες τις κλειδαριές. Δεν ξέρω τι να κάνω. Βαρέθηκα να είμαι φιλοξενούμενος σε σπίτια φίλων μου και έτσι να προκαλώ και σε εκείνους πρόβλημα.

Ζήτησα από την Αστυνομία να παρέμβει για να μπορέσω να μπω στο σπίτι μου, όμως δεν με βοηθά διότι, όπως μου είπαν, αποφεύγουν να παρεμβαίνουν σε οικογενειακά θέματα. Τηλεφώνησα σε κλειδαρά, όμως δεν έρχεται να αλλάξουμε τις κλειδαριές χωρίς την παρουσία Αστυνομίας.

Νιώθω ότι με πνίγει το δίκαιό μου, όμως δεν ξέρω πού μπορώ να πάω για να βρω βοήθεια ώστε να επιστρέψω και να εγκατασταθώ στο σπίτι μου. Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Μόνο με τη βοήθεια των ΜΜΕ θα μπορέσω να λύσω το πρόβλημά μου. Χριστάκης Μ.

Ο αναγνώστης μας έδωσε στη στήλη τον αριθμό της ταυτότητάς του και έτσι, με τη συγκατάθεσή του, τον δώσαμε στο γραφείο Τύπου της Αστυνομίας για διερεύνηση των όσων αναφέρει.

Όπως μας αναφέρθηκε επίσημα λίγο αργότερα, η ιστορία του αναγνώστη μας έχει απασχολήσει την Αστυνομία και οδηγήθηκε σε διάφορες φάσεις της στα δικαστήρια, όπως εξάλλου αναφέρει και ο ίδιος ο αναγνώστης μας.

Σε τέτοιες περιπτώσεις και εφόσον δεν υπάρχει βία ή άλλη ακραία κατάσταση, η Αστυνομία δεν παρεμβαίνει αλλά παρακολουθεί την υπόθεση από κοντά και είναι σε ετοιμότητα για να κινηθεί πυροσβεστικά και να αποτρέψει δυσάρεστες εξελίξεις.

Τελική λύση σε τέτοιες περιπτώσεις δίνεται μόνο μέσω δικαστηρίου και αυτή την οδό πρέπει να ακολουθήσει ο αναγνώστης μας, προκειμένου να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται.

Τελικά εμπιστοσύνη καμμία στις κυκλοθυμικές.

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
εγω απο την αλλη λεω παντα (στην προσωπικη μου και φυσικα οχι την επαγελματικη μου ζωη) ΤΑ ΠΑΝΤΑ με το ονομα τους και εχω χασει το 99.9% των "φιλων".. ε και;;; αυτοι δεν ηταν ποτε φιλοι σου.. πρεπει να καταλαβουν τα τσολια οτι οταν πανε με καποιον που δε θεωρουμε του επιπεδου μας εμεις θα τις τιμωρησουμε με το να μη παμε μαζι τους πολυ απλο.
Εγω απο την αλλη δεν μιλαω πολυ (στις προσωπικες σχεσεις),γιατι να χασω φιλους???επειδη ειναι μουνοδουλοι??παραδεχομαι τις μαλακιες που λενε και τους αφηνω να νομιζουν οτι εχουν δικιο ,<<ναι ρε παιδια δεν μπορω να βγαλω γκομενα,τι να κανουμε?? προσπαθω και αν κατσει εκατσε>>το περιεργο ειναι οτι σε πολλα αλλα πραγματα συμφωνουμε και ολα καλα.Δεν τους εχω αναγκη αλλα θεωρω μαλακια να αφησω φιλους για γκομενικες χαζομαρες.Να ξερεις οτι δεν τις νοιαζει γιατι πολλοι οι μουνοδουλοι

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
δεν ειναι βια να κλειδωσεις τον αλλον εξω απτο σπιτι του, να βρει το σπιτι που περιμενει να γυρισει κλειδωμενο με αλλαγμενες κλειδαριες;;; δεν ειναι αυτο ψυχολογικη βια;;; εγω προτιμουσα 100 φορες να ετρωγα 5 χαστουκια παρα αυτο... αν ομως ειχε βαλει ο τυπος 5 χαστουκια στην πορνη που εχει για γυναικα θα τον ειχαν μπαγλαρωσει... τοτε η αστυνομια θα ασχολειτω με οικογενειακα θεματα ε;;;; ε ρε μπουρλωτο που χρειαζεται

Φυσικά και δεν είναι. Η μοναδική βία που υπάρχει είναι κατά των γυναικών, σε αυτή την κατάντια έχει περιέλθει η Ισότητα, για την οποία υπάρχει και Γενική Γραμματεία. Οι Λευκοί άντρες διώκονται, τέτοιοι νόμοι δεν υπάρχουν σε Ασία ή Αφρική

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• images (4).jpg
    images (4).jpg
    11,5 KB · Εμφανίσεις: 21

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom