Για να σου κάτσει μια γκόμενα τζάμπα πρέπει να σε γουστάρει. Αυτό όμως προϋποθέτει ότι ασχολείσαι μαζί της.
Αν είσαι πραγματικός MGTOW παίρνεις το δρόμο σου και δεν ασχολείσαι μαζί τους. Το μόνο που θέλεις είναι να τις γαμάς. Πώς όμως θα τις γαμάς αν δεν ασχολείσαι καθόλου μαζί τους; Μόνο με το χρήμα φυσικά.
Άρα κάποιος που επιδιώκει οι γυναίκες "να του κάθονται" τζάμπα δεν είναι πραγματικός MGTOW. Είναι μουνόδουλος σχεσάκιας.
κάνεις λάθος. Μen going their own way ΔΕΝ σημαίνει ότι δεν δίνω σημασία/αξία στη γυναίκα που ενδιαφερθεί για εμένα.
Σημαίνει ότι φτιάχνω την δική μου προσωπικότητα, τον δικό μου χαρακτήρα, έχω τις δικές μου αξίες, και ανάλογα πορεύομαι χωρίς να προσπαθώ να ''τυποποιηθώ'' και να μπώ στα καλούπια καθε μαλακισμένης μόδας αλά sex in the city,
επίσης ότι δεν γίνομαι υποχείριο καμμιάς νευρωτικής μαινάδας,
ότι δεν φτιάχνω τον εαυτό μου στα μέτρα τους, δεν προσαρμόζομαι εγώ στον κόσμο τους, αλλά αυτές στον δικό μου,
ή ακόμα καλύτερα, βλεπω ποιά γυναίκα μπορεί να ταιριάξει στον δικό μου κόσμο,χαρακτήρα, νοοτροπία, και ανάλογα συμ-πορεύομαι μαζί της.
Είμαι ΠΛΕΟΝ συντριπτικά ΥΠΕΡ του γάμου, και μέσα από προσωπικές ιστορίες θλιμμένων και μετανιωμένων ανδρών του κύκλου μου που δεν παντεύτηκαν και το έχουν μετανιώσει μόνο.
Οι ιδέες σου, δεν αντιπροσωπεύουν το MGTOW, αλλά μια μάλλον σεκταριστική τάση στο κίνημα αυτό, εμφορούμενη από αλλοπρόσαλλες αντιλήψεις και δεισιδαιμονίες, που στην πράξη αυτο-ακυρώνονται. (Ποιός γαμάει 4 φορές την εβδομάδα μετά τα 50 ;;;; ). Εκτός και αν είσαι ο Ζαγοράκης, και έχεις περιουσία και δεν έχεις ζητήματα επιβίωσης. Να είσαι δηλ. άχρηστος που θα μπορεί με διάφορους και τεχνητούς τρόπους να κάνει μόνο αυτό, να πηδά στον πληρωμένο έρωτα.
Ο πληρωμένος έρωτας για τους άνδρες είναι αυτοκαταστροφή, είναι η αναίρεση του κυνηγού που φυσικά εσωκλείουν μέσα τους. Λύση αναγκης είναι ο πληρωμένος έρωτας, είναι σαν το τεχνητό πότισμα, που είναι αναγκαίο μόνο το καλοκαίρι και μόνο σε εποχές μεγάλης ξηρασίας ως υποκατάστατο.
Τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει την φυσιολογική σχέση άνδρα- γυναίκας.