Νέα

Κόντρα και αδιαφορία απέναντι στο μισογυνισμό και την αγαμία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Για να σου κάτσει μια γκόμενα τζάμπα πρέπει να σε γουστάρει. Αυτό όμως προϋποθέτει ότι ασχολείσαι μαζί της.

Αν είσαι πραγματικός MGTOW παίρνεις το δρόμο σου και δεν ασχολείσαι μαζί τους. Το μόνο που θέλεις είναι να τις γαμάς. Πώς όμως θα τις γαμάς αν δεν ασχολείσαι καθόλου μαζί τους; Μόνο με το χρήμα φυσικά.

Άρα κάποιος που επιδιώκει οι γυναίκες "να του κάθονται" τζάμπα δεν είναι πραγματικός MGTOW. Είναι μουνόδουλος σχεσάκιας.

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Για να σου κάτσει μια γκόμενα τζάμπα πρέπει να σε γουστάρει. Αυτό όμως προϋποθέτει ότι ασχολείσαι μαζί της.

Αν είσαι πραγματικός MGTOW παίρνεις το δρόμο σου και δεν ασχολείσαι μαζί τους. Το μόνο που θέλεις είναι να τις γαμάς. Πώς όμως θα τις γαμάς αν δεν ασχολείσαι καθόλου μαζί τους; Μόνο με το χρήμα φυσικά.

Άρα κάποιος που επιδιώκει οι γυναίκες "να του κάθονται" τζάμπα δεν είναι πραγματικός MGTOW. Είναι μουνόδουλος σχεσάκιας.
κάνεις λάθος. Μen going their own way ΔΕΝ σημαίνει ότι δεν δίνω σημασία/αξία στη γυναίκα που ενδιαφερθεί για εμένα.
Σημαίνει ότι φτιάχνω την δική μου προσωπικότητα, τον δικό μου χαρακτήρα, έχω τις δικές μου αξίες, και ανάλογα πορεύομαι χωρίς να προσπαθώ να ''τυποποιηθώ'' και να μπώ στα καλούπια καθε μαλακισμένης μόδας αλά sex in the city,  
επίσης ότι δεν γίνομαι υποχείριο καμμιάς νευρωτικής μαινάδας,
ότι δεν φτιάχνω τον εαυτό μου στα μέτρα τους, δεν προσαρμόζομαι εγώ στον κόσμο τους, αλλά αυτές στον δικό μου,

ή ακόμα καλύτερα, βλεπω ποιά γυναίκα μπορεί να ταιριάξει στον δικό μου κόσμο,χαρακτήρα, νοοτροπία, και ανάλογα συμ-πορεύομαι μαζί της.

Είμαι ΠΛΕΟΝ συντριπτικά ΥΠΕΡ του γάμου, και μέσα από προσωπικές ιστορίες θλιμμένων και μετανιωμένων ανδρών του κύκλου μου που δεν παντεύτηκαν και το έχουν μετανιώσει μόνο.

Οι ιδέες σου, δεν αντιπροσωπεύουν το MGTOW, αλλά μια μάλλον σεκταριστική τάση στο κίνημα αυτό, εμφορούμενη από αλλοπρόσαλλες αντιλήψεις και δεισιδαιμονίες, που στην πράξη αυτο-ακυρώνονται. (Ποιός γαμάει 4 φορές την εβδομάδα μετά τα 50 ;;;; ). Εκτός και αν είσαι ο Ζαγοράκης, και έχεις περιουσία και δεν έχεις ζητήματα επιβίωσης. Να είσαι δηλ. άχρηστος που θα μπορεί με διάφορους και τεχνητούς τρόπους να κάνει μόνο αυτό, να πηδά στον πληρωμένο έρωτα.

Ο πληρωμένος έρωτας για τους άνδρες είναι αυτοκαταστροφή, είναι η αναίρεση του κυνηγού που φυσικά εσωκλείουν μέσα τους. Λύση αναγκης είναι ο πληρωμένος έρωτας, είναι σαν το τεχνητό πότισμα, που είναι αναγκαίο μόνο το καλοκαίρι και μόνο σε εποχές μεγάλης ξηρασίας ως υποκατάστατο.

Τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει την φυσιολογική σχέση άνδρα- γυναίκας.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τύπε έχεις μαύρα μεσάνυχτα. Δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Οι MGTOW είναι κατά της σχέσης.

MGTOW και συντριπτικά ΥΠΕΡ του γάμου; Χαχαχαχαχα! Ρώτα να σου πουν τι σημαίνει MGTOW.  :2funny:

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Τύπε έχεις μαύρα μεσάνυχτα. Δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Οι MGTOW είναι κατά της σχέσης.

MGTOW και συντριπτικά ΥΠΕΡ του γάμου; Χαχαχαχαχα! Ρώτα να σου πουν τι σημαίνει MGTOW.  :2funny:
  πολύ κακώς τότε.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
  πολύ κακώς τότε.
Καλή χρονιά καταρχήν , στο θέμα μας οι MGTOW είναι μεν κατά του γάμου ΑΛΛΑ κυρίως λόγω της υπάρχουσας νομοθεσίας με τα διαζύγια , διατροφές και τα λοιπά , πιό αναλυτικά τα εξηγεί ο τύπος στο βιντεάκι που θα ποστάρω παρακάτω.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Και άλλο ένα βίντεο σχετικά με τον γάμο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο πληρωμένος έρωτας για τους άνδρες είναι αυτοκαταστροφή, είναι η αναίρεση του κυνηγού που φυσικά εσωκλείουν μέσα τους. Λύση αναγκης είναι ο πληρωμένος έρωτας, είναι σαν το τεχνητό πότισμα, που είναι αναγκαίο μόνο το καλοκαίρι και μόνο σε εποχές μεγάλης ξηρασίας ως υποκατάστατο.

Αυτό για τον "κυνηγό" που λέτε μερικοί είναι τελείως άκυρο. Κυνηγός είναι ο βιαστής. Ο κυνηγός δεν ρωτάει το θύμα του αν θέλει να το γαμήσει. Το πιάνει και το γαμάει. Από τη στιγμή που αυτό διώκεται ποινικά δεν υπάρχει άντρας-κυνηγός.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Είμαι ΠΛΕΟΝ συντριπτικά ΥΠΕΡ του γάμου, και μέσα από προσωπικές ιστορίες θλιμμένων και μετανιωμένων ανδρών του κύκλου μου που δεν παντεύτηκαν και το έχουν μετανιώσει μόνο.

Αρκεί να βρεις όμως την κατάλληλη γυναίκα.

Αλλιώς,θα'σαι ένα ωραίο κορόιδο στο κλουβί.

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΝΙΑ σέ ΟΛΟΥΣ, ΟΛΕΣ καί ΟΛΑ.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
κάνεις λάθος. Μen going their own way ΔΕΝ σημαίνει ότι δεν δίνω σημασία/αξία στη γυναίκα που ενδιαφερθεί για εμένα.
Σημαίνει ότι φτιάχνω την δική μου προσωπικότητα, τον δικό μου χαρακτήρα, έχω τις δικές μου αξίες, και ανάλογα πορεύομαι χωρίς να προσπαθώ να ''τυποποιηθώ'' και να μπώ στα καλούπια καθε μαλακισμένης μόδας αλά sex in the city, 
επίσης ότι δεν γίνομαι υποχείριο καμμιάς νευρωτικής μαινάδας,
ότι δεν φτιάχνω τον εαυτό μου στα μέτρα τους, δεν προσαρμόζομαι εγώ στον κόσμο τους, αλλά αυτές στον δικό μου,

ή ακόμα καλύτερα, βλεπω ποιά γυναίκα μπορεί να ταιριάξει στον δικό μου κόσμο,χαρακτήρα, νοοτροπία, και ανάλογα συμ-πορεύομαι μαζί της.

Οι ιδέες σου, δεν αντιπροσωπεύουν το MGTOW, αλλά μια μάλλον σεκταριστική τάση στο κίνημα αυτό, εμφορούμενη από αλλοπρόσαλλες αντιλήψεις και δεισιδαιμονίες, που στην πράξη αυτο-ακυρώνονται. (Ποιός γαμάει 4 φορές την εβδομάδα μετά τα 50 ;;;; ). Εκτός και αν είσαι ο Ζαγοράκης, και έχεις περιουσία και δεν έχεις ζητήματα επιβίωσης. Να είσαι δηλ. άχρηστος που θα μπορεί με διάφορους και τεχνητούς τρόπους να κάνει μόνο αυτό, να πηδά στον πληρωμένο έρωτα.

Τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει την φυσιολογική σχέση άνδρα- γυναίκας.

Συμφωνώ στο πρώτο μέρος με το πράσινο χρώμα , με το κόκκινο απο την μια έχεις δίκιο εξου και η λαική ρήση "καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες" αλλά απο την άλλη αν είναι να μετανιώσεις διπλά και τριπλά μετά τον γάμο, καλύτερα μάλλον να μην είχες παντρευτει. Όπως εμείς που δεν παντρευτήκαμε μπορούμε να πουμε οτι το μετανιώσαμε , υπάρχουνε άλλοι τόσοι παντρεμένοι που μετανιώσανε που παντρευτήκανε.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Επίσης οι MGTOW είναι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων και του γάμου ακριβώς γιατί οι γυναίκα που περιγράφεις στα πράσινα γράμματα είναι 1 στις 1000 ... στο παρακάτω βίντεο μιλάει για αυτές τις εξαιρέσεις απο οτι θυμάμαι.

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.571
Πόντοι
1.706
:s&m_3:

Συνημμένα

• 20180103_123554.jpg
    20180103_123554.jpg
    58,4 KB · Εμφανίσεις: 29

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Νέο βίντεο του MGTOW ελλάς με θέμα την σεξουαλικη παρενόχληση και τα φεμινιστικά σποτάκια του υπουργείου.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Και άλλο ένα βίντεο παλιότερο, που εξηγει τις θέσεις των MGTOW.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Ενα βίντεο που κατακρίνει τον φεμινισμό και μάλιστα το κάνει γυναίκα  ...

Βασικά κατακρίνει τον μαλακοφεμινισμό που θα λεγε και ο mindreader.

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.571
Πόντοι
1.706
Αλέν Ντελόν:

Μισώ την εποχή που ζούμε, με κάνει να ξερνάω

«Μόνο το χρήμα μετράει. Θα αφήσω αυτόν τον κόσμο χωρίς λύπη»

Δεν ηξερα που να παραθεσω αυτη τη δηλωση κ την παραθεσα εδω

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Καλή χρονιά καταρχήν , στο θέμα μας οι MGTOW είναι μεν κατά του γάμου ΑΛΛΑ κυρίως λόγω της υπάρχουσας νομοθεσίας με τα διαζύγια , διατροφές και τα λοιπά , πιό αναλυτικά τα εξηγεί ο τύπος στο βιντεάκι που θα ποστάρω παρακάτω.

:hi: :hi: :hi:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Τα δυο τελευταία βίντεο του MGTOW ελλάς , το τελευταίο εκτός άλλων μιλάει και για την ισότητα.

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.571
Πόντοι
1.706
Πιτσιρικάδες βλέπουν τα πρώτα Τζέιμς Μποντ και αισθάνονται… προσβεβλημένοιΕίναι μισογύνης, σεξιστής, ρατσιστής, ακόμα και βιαστής

Κλασικά πια φιλμ του παγκόσμιου κινηματογράφου και ορόσημα στο σινεμά δράσης, ακόμα και οι ταινίες του Τζέιμς Μποντ παλιώνουν όμως.

Και καθώς καλύπτουν μισό και πλέον αιώνα, πράγματα που ήταν τότε κοινωνικά αποδεκτά είναι σήμερα σεξιστικά και ρατσιστικά. Έστω κι αν κάνει χιούμορ.

Ακόμα και η Τζούντι Ντεντς (η Μ) αποκαλεί στο «Goldeneye» τον υπερκατάσκοπο «σεξιστή, μισογυνικό δεινόσαυρο, απομεινάρι του Ψυχρού Πολέμου», μόνο που το έκανε… τρυφερά.

Εντελώς αντίθετα δηλαδή από τους πιτσιρικάδες που γεννήθηκαν στον 21ο αιώνα και βλέπουν πολλά σεναριακά κλισέ του 007 ως επιεικώς απαράδεκτα. Θεωρούν, ας πούμε, πως ο Σον Κόνερι φέρεται στις ωραίες κυρίες των φιλμ του χωρίς κανέναν σεβασμό, διώχνοντάς τες με ένα τρυφερό χαστουκάκι στον πισινό για να συζητήσουν οι άντρες!

Αλλά και στον τρόπο που φλερτάρει ο Μποντ του Κόνερι βλέπει πρόβλημα η νέα γενιά, καθώς μας λένε πως το μόνο που κάνει είναι να τις πιέζει ερωτικά ώσπου τελικά ενδίδουν. Κάτι που στα μάτια τους παραμοιάζει με βιασμό!

Και ενώ μας λένε πως με τον Ρότζερ Μουρ έφτιαξαν κάπως τα σεξιστικά πράγματα στα 70s-80s, τώρα αναδύθηκε κάτι καινούριο: ο ρατσισμός και τα στερεότυπα των λαών. Υποδεικνύουν αστείες τότε σκηνές ως απαράδεκτες σήμερα, με τον Μουρ να αποκαλεί για παράδειγμα του Κινέζους «κιτρινιάρηδες» («Ο άνθρωπος με το χρυσό πιστόλι»).

Τι να πεις, νέες εποχές, νέα ήθη. Ίσως έφτασε τελικά η ώρα για έναν μαύρο Μποντ ή μια γυναίκα στον ρόλο του 007…

Θα επρεπε να ειναι τρανσεξουλας, λουγκρα, κουνιστος με ενα σμαρτφον στο χερι να στελνει ασταματητα μηνυματα στο facebook.

Ωρε που παμε ωρε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
βλεπω να κατεβαινει το τραγουδι του ζαμπετα, ο μαυρος , ο αραπης, ο ταμταμ ταμ, ως ρατσιστικο.
ταινιες του 80 που δειχνουν γκρικ καμακια σαν τον ψαλτη επισης σε λιγα χρονια αν βγει κανενας νομος να μη μιλαμε σε γυναικες στο δρομο θα θεωρείται οπτι προαγει την παρανομια.
που παμε?
ή πρεπει η χωρα να περασει ένα γερο σοκ για να συνελθει και να ξαναερθει στα ισια της πχ κανα πολεμο.
ή θα μεταναστεύσουμε σε πιο ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ χωρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom