Νέα

Kωνσταντίνος Μπογδάνος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 535
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.102
Πόντοι
6.515
Με ποιον τροπο τον εβγαλε "μπροστα" το συστημα δηλαδη? Οταν πηρε τον Ιανουαριο 1,8% και εκανε την αρχη για να μπει στη βουλη, με ποιον τροπο πριμοδοτηθηκε? Εγω δεν θυμαμαι να ειχε γινει κατι ιδιαιτερο.

δυσαναλογη με το 1,8% προβολη στα πανελλαδικα καναλια τυπε  :think:

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Θα σπαμάρετε για πολύ ακόμα το θρεντ του Απόλυτου Κων/νου, ρε αρκουδέηδες?

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Like
2
Πόντοι
1
Τι τεστοστερονη ειναι αυτη...

Δεν ξέρω τι λές πάντως ο παράμεσός του είναι εμφανώς μακρύτερος από τον δείκτη των χεριών του πράγμα που καταδεικνύει ότι είναι εκ φύσεως προικισμένος με υπερβολική και εν πάση περιπτώσει σημαντικά περισσότερη τεστοστερόνη από αυτή που έχει ο μέσος όρος πράγμα που και δικαιολογεί εν μέρει και την ενίοτε σπαστική του συμπεριφορά!
Τώρα αν είναι bi ή όχι δεν νομίζω πως έχει να κάνει με την τεστοστερόνη. Κάθε άλλο μάλιστα!

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Δεν ξέρω τι λές πάντως ο παράμεσός του είναι εμφανώς μακρύτερος από τον δείκτη των χεριών του πράγμα που καταδεικνύει ότι είναι εκ φύσεως προικισμένος με υπερβολική και εν πάση περιπτώσει σημαντικά περισσότερη τεστοστερόνη από αυτή που έχει ο μέσος όρος πράγμα που και δικαιολογεί εν μέρει και την ενίοτε σπαστική του συμπεριφορά!
Τώρα αν είναι bi ή όχι δεν νομίζω πως έχει να κάνει με την τεστοστερόνη. Κάθε άλλο μάλιστα!

λες κ τον καφε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Πάντως γενικά είναι "προικισμένος", κυκλοφορούν σκρηνσοτς που στέλνει την
μαλαπέρδα του σε δεσποινίδες και φαίνεται μεγάλη  :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πάντως γενικά είναι "προικισμένος", κυκλοφορούν σκρηνσοτς που στέλνει την
μαλαπέρδα του σε δεσποινίδες και φαίνεται μεγάλη  :think:
Δεν το πιστευω οτι υπαρχουν ανθρωποι που κανουν τετοια πραγματα τύπισσα  :o

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
ωπ θιχτηκαν οι μικροτσουτσουνοι ε  :cheesy:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Kωνσταντίνος Μπογδάνος κι οι περι αυτου  :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Εντάξει τώρα το παραχέσατε  :rolleyes:

Stories