Νέα

Kωνσταντίνος Μπογδάνος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 535
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
ρε μαγκες κανετε λαθος.χωρις να εχω καμια διαθεση να τον υπερασπιστω, ο τυπος χειριζεται αψογα την ελληνικη γλωσσα και εχει τρομερες ιστορικες γνωσεις.Ξερει και απο μπαλιτσα...
Μηπως να τα φτιαξετε κιολας???χαχαχα!
Περα απο την πλακα,ο τυπος ειναι τρομερα εκνευριστικος και πολυ θα ηθελα να του ριξω ενα χερι ξυλο μεχρι να ματωσει η καραφλα του!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.297
Πόντοι
5.006
νταξει εχει γνωσεις ο τυπος και μορφωση...δεν φτανει βεβαια και τα επιπεδα του τραβομαλακα, που ειναι παντογνωστης....
παντως ειναι τρομερα αντιπαθητικος...για ενα μπουνιδι στη μαπα, να του φυγουν τα δυο μπροστινα του δοντια...

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
τελικα απο ποιους ειχε φαει ξυλο βρηκανε?

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μηπως να τα φτιαξετε κιολας???χαχαχα!
Περα απο την πλακα,ο τυπος ειναι τρομερα εκνευριστικος και πολυ θα ηθελα να του ριξω ενα χερι ξυλο μεχρι να ματωσει η καραφλα του!
lol.οχι δεν ειναι του γουστου μου.Παντως και εμενα με εκνευριζε πολυ αλλα αν κατσεις και τον ακουσεις θα δεις οτι δεν λεει μαλακιες.Εχει σωστο λογο.Βεβαια τα ειχε κανει πουτανα οταν ειχε παει ο Μιχαλολιακος στην εκπομπη του και ειχε εκτεθει.Ηταν νουμπας ομως τοτε..

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
lol.οχι δεν ειναι του γουστου μου.Παντως και εμενα με εκνευριζε πολυ αλλα αν κατσεις και τον ακουσεις θα δεις οτι δεν λεει μαλακιες.Εχει σωστο λογο.Βεβαια τα ειχε κανει πουτανα οταν ειχε παει ο Μιχαλολιακος στην εκπομπη του και ειχε εκτεθει.Ηταν νουμπας ομως τοτε..
ουτε το σφακιανακη δεν καταφερε να στριμωξει ο ημιμαθης που ο σφακιανακης δεν εχει βγαλει ουτε το δημοτικο
μεχρι και ο περρης στο θεμο τον ειχε κανει πουτανα τα σφακιανακη στην τελευταια συνεντευξη
ο "πολυς" μπογδανος ουτε με αυτον δεν τα εβγαλε περα

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Μεταπτυχιακό αρχιδολογίας έχει ο Μπογδάνος όχι φιλοσοφίας!  :2funny:
Πρέπει να τελειώνει αυτό το παραμυθάκι με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά στη σύγχρονη κοικωνία. Το σύστημα είναι έτσι διαμορφωμένο που μπορεί να έχεις άπειρα πτυχία, αλλά στην πραγματική σου ζωή να παραμένεις στόκος και να μην μπορείς να ανταποκριθείς. Ξέρω πολλά άτομα που ανέκαθεν τα πήγαιναν καλά στον τομέα της εκπαίδευσης, αλλά τους ξεφτύλιζαν σε πολλά εντελώς αγράμματοι!  :2funny:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

Καλημέρα ρε παίκτη.

Θεωρώ και εγώ τον Μπογδάνο έναν μορφωμένο άνθρωπο και εκεί βάζω τελεία. Καταρχάς ο όρος μορφωμένος που θα δώσουμε σε κάποιον δε χρειάζεται απαραίτητα να ξεπερνάει τα 5 διδακτορικά και τα 7 προπτυχιακά που μπορεί να έχει ένας άλλος.  Είναι μορφωμένος και πάει και τελείωσε.

Στο παρακάτω όμως τον θεωρώ πολύ μαλάκα. Καταρχάς στο θέμα των συνεντεύξεων είναι χαμελέοντας. Προσαρμόζει τον χαρακτήρα του ή μάλλον να το θέσω αλλιώς, υιοθετεί έναν χαρακτήρα ταυτόσημο με τον καλεσμένο του. Αυτό σημαίνει μηδέν προσωπικότητα.

Ακόμα με εκνευρίζει ο τρόπος που παρουσιάζει τις ειδήσεις. Προτειμώ ένα πιο χαλαρό ύφος από το παρωχημένο του Τέρενς Κουίκ, αλλά τόσο μαγκιά πια στην τηλεόραση δε χρειάζεται.

Επίσης όσον αφορά το πλούσιο λεξιλόγιο και τον χειρισμό της ελληνικής γλώσσας. Είναι εκνευριστικό ρε μαλάκα Μπογδάνε να κάνεις μια πρόταση, και επειδή μετά νομίζεις ή ελπίζεις να μην την έχει καταλάβει κανείς να θες να εξηγήσεις τι είπες με πιο απλά καθημερινά ελληνικά.  Άντε και γαμήσου λοιπόν πες τα από την αρχή έτσι !

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Για τυχόν παρεξηγήσεις....

Άλλο έξυπνος... και άλλο μορφωμένος.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Ο Μπογδάνος είναι κορυφή...τον πάω με τρέλα !

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ε ναι ενα ψωρομεταπτυχιακο φιλοσοφιας στην Αγγλια εχει κανει μονο.
ο μπογδανος τυπε εχει παει σε ιδιωτικο σχολειο και συγκεκριμενα στο μωραιτη
δηλαδη τον στειλαν οι γονεις του σε οτι καλυτερο υπαρχει πληρωνοντας πανακριβα διδακτρα
αυτο που καταφερε ηταν να μπει στο παντειο
δηλαδη δεν εχει καν πτυχιο απο μετσοβιο η ΕΚΠΑ
μετα παλι με τα λεφτα των γονιων σπουδασε φιλοσοφια στο λονδινο στο King's College
νταξει ουτε κατι φοβερο ειναι , ουτε του πεταματου
εγω προσωπικα εχω γνωστους 30αρηδες που δουλευουν ταξι η τυλιγουν σουβλακια με ανωτερα πτυχια απο το μπογδανο
με ΕΚΠΑ, με Μετσοβιο, με LSE και Paris II
οι σπουδες του Μπογδανου δεν ειναι τιποτα πεισσοτερο απο τα πτυχια που καταφερε να παρει ενας μετριος μαθητης - πλουσιοπαιδο που πηγαινε σπρωχτος απο τους γονεις

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Η αληθεια ειναι πως λογο δουλειας δεν τον εχω δει καθολου ως παρουσιαστη ειδησεων.Απλα χαιρομαι να βλεπω εναν νεο σε ηλικια να χειριζεται τοσο καλα την ελληνικη και να εχει τετοιες ιστορικες γνωσεις.Ο καθενας εχει την αποψη του.Συμφωνω με τον Χιτμαν οτι ειναι χαμαιλεοντας κατι το οποιο ειναι στα μειον του.Απλα ειναι κατι λιγο διαφορετικο απο το κλασικο μοντελο παρουσιαστη(ευαγγελατο,σροιτερ κτλ) και αυτο με κανει να θελω να τον παρακολουθησω οταν τον πετυχω σε κανενα ραδιοφωνο.anyway

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
δηλαδη τον στειλαν οι γονεις του σε οτι καλυτερο υπαρχει πληρωνοντας πανακριβα διδακτρα
μετα παλι με τα λεφτα των γονιων σπουδασε φιλοσοφια στο λονδινο στο King's College
εγω προσωπικα εχω γνωστους 30αρηδες που δουλευουν ταξι η τυλιγουν σουβλακια με ανωτερα πτυχια απο το μπογδανο
οι σπουδες του Μπογδανου δεν ειναι τιποτα πεισσοτερο απο τα πτυχια που καταφερε να παρει ενας μετριος μαθητης - πλουσιοπαιδο που πηγαινε σπρωχτος απο τους γονεις
:rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Σημασια έχει οτι μπορει και επιβιώνει και βρισκεται μέσα στην τηλεοραση και βγαζει τα λεφτά του. Τα εβγαλε με το παραπανω αυτα που χάλασαν οι γονεις του για τις σπουδες του. Αν συγκρινεις με άλλα πλουσιοπαιδα που έπεσαν στα ναρκωτικα ή απλα καθονται και δεν κάνουν τιποτα και τρωνε τις περιουσιες που βρηκαν έτοιμες αυτος τα έχει παει τραγικα καλύτερα. Και στη τελικη δεν μετρανε τα πτυχια ρε φιλε πάντα τοσο πολυ ένα παιδι μπορει να αξιοποιησει στο έπακρο ενα απλο πτυχιο που πηρε σε συγκριση με ενα αλλο που απλα έχει γεμισει την ντουλάπα του με πτυχια.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
11709318_1631810200364219_5074230041444526421_n.jpg

Stories

Νέο!

Stories