την ξεματιαζω ρεέχουμε ευχέλαιο και δεν το έχω πάρει χαμπάρι ?![]()
![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
την ξεματιαζω ρεέχουμε ευχέλαιο και δεν το έχω πάρει χαμπάρι ?![]()
![]()
![]()
σιγα σιγα σαρακοστη εχουμε.έχουμε ευχέλαιο και δεν το έχω πάρει χαμπάρι ?![]()
![]()
![]()
γιατι μωρο μου,τοση υπονονη.κανεις απεργεια???
![]()
![]()
![]()
θα πάμε στα γαριδάδικα ?σιγα σιγα σαρακοστη εχουμε.![]()
![]()
![]()
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*απεργία έξω απο βριλισσου για να μας ξανάρθεις κουκλί μου:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
φιλαράκι τερμάτισες δεύτεροςαπεργία έξω απο βριλισσου για να μας ξανάρθεις κουκλί μου![]()
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
αφου τι ματιασες και χτυπησε δρακουλινι μουάσε ρε αυτά![]()
![]()
![]()
γιατι βρε Αντωνακη δεν πρεπει να εχω καποιον να με ξεματιαζει?άσε ρε αυτά![]()
![]()
![]()
μπορω και να σε εξομολογησω ;) ;) ;)σκηψε ευλογιμενηγιατι βρε Αντωνακη δεν πρεπει να εχω καποιον να με ξεματιαζει?![]()
![]()
![]()
αυτός αγαπούλα μου είναι γκαντέμης σε μάτιασε ο άτιμοςγιατι βρε Αντωνακη δεν πρεπει να εχω καποιον να με ξεματιαζει?![]()
![]()
![]()
απο που και ος που ειναι το δρακουλινι σου.αφου τι ματιασες και χτυπησε δρακουλινι μου![]()
![]()
![]()
πάντα της φέρνω γούρι ;) ;) ;)αφου τι ματιασες και χτυπησε δρακουλινι μου![]()
![]()
![]()
φιλαράκι τερμάτισες δεύτερος![]()
![]()
![]()
μάλλον κάθε πάσχα και λαμπρή θα σκύβει η ευλογημένημπορω και να σε εξομολογησω ;) ;) ;)σκηψε ευλογιμενη![]()
![]()
![]()
αμα ερχεσε πρωτος. ;)πάντα της φέρνω γούρι ;) ;) ;)
συγνωμη κυρια να δειρτε μεαπο που και ος που ειναι το δρακουλινι σου.αυτος ειναι το δρακουλινι μου.
![]()
![]()
ναι ρε συ και τελευταίος να βγεις που λέει ο λόγος και πάλι νικητής θα είσαι ;) ;) ;)σημασιά έχει να ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣ ;) ;) ;) ;) ;) ;)
σωστος.σημασιά έχει να ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣ ;) ;) ;) ;) ;) ;)
και στην μέση , μην ξεχνάμε ;) ;) ;)αμα ερχεσε πρωτος. ;)