Επισκέπτης
μετα απο τοσο καιρο απουσιας φωτια εχω παρει.και βεβαιος θα περασω καλα.
όλα τα καλά γίνονται όταν λείπω. κράτα την φωτιά να σβηστεί επάνω μου :-* :-* :-* :-*
μετα απο τοσο καιρο απουσιας φωτια εχω παρει.και βεβαιος θα περασω καλα.
εσυ μωρο μου θα λειπεις.και εμενα τη φωτια θα μου τη σβησει αυτος που θα ειναι πρωτος αυριο.όλα τα καλά γίνονται όταν λείπω. κράτα την φωτιά να σβηστεί επάνω μου :-* :-* :-* :-*
εσυ μωρο μου θα λειπεις.και εμενα τη φωτια θα μου τη σβησει αυτος που θα ειναι πρωτος αυριο.
οκ.θα σε περιμενω.ο πρώτος που θα έρθει μπορεί να είναι και κοινός μας φίλος. ;) ;) ;) ;) κάτι θα αφήσει και για μένα.
δεν πειράζει θα σε ξανα ανάψω εγώ. ;) ;) ;) ;) ;) :-* :-* :-*
καληνυχτα παιδια.θα τα πουμε συντομα. :-* :-* :-*
καλα ειμαι μωρο μου εσυ?καλησπερα κουκλαρα μου.Τι κανεις?
ευχαριστω για τις ευχες σου και να εισαι παντα καλα. :-* :-* :-*κωνσταντινάκι χρόνια σου πολλά . γυναικάρα που θα σφαχτούνε όλοι αυτή τη κυριακή. :-* :-* :-* :-*
Τι να κανουμε??παιδια τι κανετε με αυτο το καιρο?μας εχει κλεισει μεσα στο σπιτι.
φτου σου δεν ντρεπεσε καλησπερα μουτρακι :-* :-* :-*Τι να κανουμε??
περνουμαι και αδεια τωρα ΚΟΜΑΝΤΟ?μαρεσει αυτοΝα πω και εγω μια καλησπερα? Μπορω?
φτου σου δεν ντρεπεσε καλησπερα μουτρακι :-* :-* :-*
μην ζητας αλλο συγνωμη γιατι γινεσε ξεφτιλας.και δεν σου ειπε κανεις οτι ενοχλεις οκ.την καλησπερα μου ΚΟΜΑΝΤΟ.Παντα κοριτσι μου. Και ξανα συγνωμη αν ενοχλω.
σοπα
οριστε κοκκινισα
παιδια τι κανετε με αυτο το καιρο?μας εχει κλεισει μεσα στο σπιτι.
ε τοτε θα εχεις την παρεα μου ;) ;) ;)Καλησπέρα Κωνσταντίνα!! Κάνει κρύο και βρέχει απόψε, καιρός για δυο, τρεις .... Δυστυχώς αναβλήθηκε η αυριανή εκδρομή και θα μεινω σπίτι.