konstantinas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
να`σε καλα και υγεια πανω απ`ολλα :-* :-* :-*Ξεκουράσου και γίνε καλά οσο πιο γρήγορα μπορείς !
Τις καλύτερες ευχές μου !
να`σε καλα και υγεια πανω απ`ολλα :-* :-* :-*Ξεκουράσου και γίνε καλά οσο πιο γρήγορα μπορείς !
Τις καλύτερες ευχές μου !
ευχαριστω μικρο μου ;)περαστικα σου μικρη μας ;)
ευχαριστω και σε σενα μωρο μου. :-* :-* :-*γεια σου κωνσταντινα, περαστικα σου :-*
Καλησπερα Κων/ντινα Για τον βηχα καλο ειναι το χαμομιλη με κονιακ η και ουισκι μισο-μισο περαστικα σουκαλησπερα μωρο μου.καλητερα ειμαι.ο πυρετος εχει πεσει.το μονο που εχω ειναι βυχα και λιγη ζαλαδα.γιατι ειμαι ολλη την ωρα ξαπλομενει.
καλησπερα.ευχαριστω για τις συνβουλες.αλλα μου εχει δωσει ο γιατρος αντιβιοση και συροπη. :-* :-* :-*Καλησπερα Κων/ντινα Για τον βηχα καλο ειναι το χαμομιλη με κονιακ η και ουισκι μισο-μισο περαστικα σου
Ενταξη η αντιβιωση αλλα το σιροπι δεν κανη γρηγορα χρηση γι'αυτο και αυτα τα πρακτικα μερικες φορες ειναι καλυτερακαλησπερα.ευχαριστω για τις συνβουλες.αλλα μου εχει δωσει ο γιατρος αντιβιοση και συροπη. :-* :-* :-*
οκ.θα το δοκιμασω.Ενταξη η αντιβιωση αλλα το σιροπι δεν κανη γρηγορα χρηση γι'αυτο και αυτα τα πρακτικα μερικες φορες ειναι καλυτερα
Περιμενε βρε βιαστηκε να γινη καλα πρωτα το κοριτσι και μεταΚωνσταντίνα , όλος ο αντρικός πληθυσμός ενδιαφέρετε για σένα και την υγεία σου !
Και σου κρατάει και παρέα μέχρι να αναρρώσεις !
Αντε να δώ αν έχεις καλό γιατρό !
Μάλλον θα πρέπει να σε <εξετάσω> απο κοντά να δώ τι δουλειά έγινε με τα φάρμακα
Κωνσταντίνα , όλος ο αντρικός πληθυσμός ενδιαφέρετε για σένα και την υγεία σου !
Και σου κρατάει και παρέα μέχρι να αναρρώσεις !
Αντε να δώ αν έχεις καλό γιατρό !
Μάλλον θα πρέπει να σε <εξετάσω> απο κοντά να δώ τι δουλειά έγινε με τα φάρμακα
βαρεθηκα να ειμαι ολλο σπιτι και ξαπλομενει.εχει πιασει καλο ο πισηνος μου.Περιμενε βρε βιαστηκε να γινη καλα πρωτα το κοριτσι και μετα
πρωτον καλησπερα. :-* :-* :-*εχω την εντυπωση πως οταν παιρνεις αντιβιωση δεν κανει να πινεις γιατι το αλκοολ παιρνα ευκολα στο αιμα.
παρολα αυτα ως πρακτικη λυση ειναι καλη, εγω την εχω κανει 2-3 φορες, αν πιεις μιση κουπα ζεστο κονιακ μονορουφι περα απο την ζεστη που δημιουργει το ιδιο ως ποτο, η ποσοτητα του αλκοολ που θα λαβεις αποτομα κανει τον οργανισμο να ξεχασει οτι ειναι αρρωστος. αποψη μου παντως ειναι οτι τωρα δεν χρειαζεται να κανεις κατι ιδιαιτερο παρα μονο να τελειωσεις τα φαρμακα σου. Γρηγορα να γινεις καλα γιατι ειναι ασχημο ενα γλυκο πλασματακι σαν και εσενα να ειναι αρρωστο.
Υπομονη τι να κανουμε δεν γινεται και διαφορετικα,και για τον φιλο osie δεν ειπα σκετο αλκοολ αλλα μια μικρη ποσοτητα μεσα στο τσαι η χαμομιλη δεν νομιζω οτι κανη ζημιαβαρεθηκα να ειμαι ολλο σπιτι και ξαπλομενει.εχει πιασει καλο ο πισηνος μου.
πρωτον καλησπερα. :-* :-* :-*
δευτερον αμα πιω μιση κουπα κονιακ,θα με δειτε να κελαηδαω
τριτον θα ακολουθησω τις οδηγιες του γιατρου μου.
τεταρτον σας ευχαριστω ολλους που νιαζεστε για μενα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Υπομονη τι να κανουμε δεν γινεται και διαφορετικα,και για τον φιλο osie δεν ειπα σκετο αλκοολ αλλα μια μικρη ποσοτητα μεσα στο τσαι η χαμομιλη δεν νομιζω οτι κανη ζημια
Ξηροι καρποι και βηχας δεν πανε, χειροτερα και ποιο πολυ βηχαςκοιτα τι μαθαινεις, εγω για να εχει σιγουρη επιτυχια τοσο εβαζα, γι αυτο μετα ελεγα στην μανα μου ξηροκαρπια δεν εχει;