konstantinas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αφου ξερεις μωρο που να με βρεις.δυσκολο ειναι ;)Κωνσταντινάκι μου εσένα πότε θα σε δω που σε πεθύμησα ..?
αφου ξερεις μωρο που να με βρεις.δυσκολο ειναι ;)Κωνσταντινάκι μου εσένα πότε θα σε δω που σε πεθύμησα ..?
καλημερα μωρο μου.δεν δουλευω απο εχτες γιατι εχω πυρετο και βυχα.Καλημέρα Κωνσταντίνα!!! Δουλεύεις σήμερα;
καλημερα μωρο μου.δεν δουλευω απο εχτες γιατι εχω πυρετο και βυχα.
καλημερα.αφου ειμαι θερμει γυναικα τι να κανωηθελα να ηξερα ποιος σε κολλησε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αλλα και εσυ ριξε κατι απανω σου ολο γυμνουλα κυκλοφορεις!
κοπελια εισε τρελο μ ι
και εχω ριξει τρελο με τισ φοτος σου
πεσ μ ποσα θελεισ για να ερθεισ για κανα 2ωρο σπιτι μ
για ...
οσα θεσ τα δινω
πεσ μου να κανονισουμε
Καλημέρα, και εσύ ? τα ίδια συμπτώματα έχω και εγώ και είμαι χάλια . Περαστικά μαςκαλημερα μωρο μου.δεν δουλευω απο εχτες γιατι εχω πυρετο και βυχα.
καλημερα μωρο μου.δεν δουλευω απο εχτες γιατι εχω πυρετο και βυχα.
ρε φίλε τράβα εκεί στο μαγαζί που δουλεύει και άσε τα σπίτια και της μαλακίες .
δεν γουσταρω εκει π δουλευει
στο σπιτι μ καλυτερα θα περασουμε κ οι διο
τα λεφτα δεν ειναι προβλιμα
οσα θες!!!
ευχαριστω μωρο μου για το δωρο σου ;) ;) ;)και περαστικα και σε σενα :-* :-* :-*περαστικα σου κουκλιτσα. και εγω ειμαι ετσι μερες τωρα. υπομονη.
καποιος μου φαινετε σε ματιασε.
οριστε κατι να σε φυλαει
ρε φιλοσ γιατι ανακατεβεσε εσυ δεν εχω καταλαβειαφού ρε συ φίλε δεν γουστάρεις στο studio τότε άσε μην το κουράζεις το θέμα ;)
Οσα δωσεις εγω δινω τα διπλα...............ρε φιλοσ γιατι ανακατεβεσε εσυ δεν εχω καταλαβει
στην κοπελα αναφερωμε
τησ λεω ποσα θεσ να ερθεισ σπιτι μ να σε ....
επειδη δεν γουσταρς να πιγενω
ασ μ πει μια τημη και θα τησ τα δωσω κανενα προβλιμα
οχι μωρο μου δεν ερχομαι σπιτι.μονο στο χωρο που δουλευω μπορεις να με βρεις.ρε φιλοσ γιατι ανακατεβεσε εσυ δεν εχω καταλαβει
στην κοπελα αναφερωμε
τησ λεω ποσα θεσ να ερθεισ σπιτι μ να σε ....
επειδη δεν γουσταρς να πιγενω
ασ μ πει μια τημη και θα τησ τα δωσω κανενα προβλιμα