konstantinas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
να ερθεις για να το τσεκαρω εγω ποιο ειναι ποιο μεγαλο. ;) ;) ;)ε το πανω εννοειται ειναι μεγαλυτερο το αλλοθα το δει απο κοντα η κωνσταντινα αν θελει...
να ερθεις για να το τσεκαρω εγω ποιο ειναι ποιο μεγαλο. ;) ;) ;)ε το πανω εννοειται ειναι μεγαλυτερο το αλλοθα το δει απο κοντα η κωνσταντινα αν θελει...
μαρεσει. να βγαλει το κατω.
πρώτα θα το εξετάσει ο πατέρας Τερέζας και άμα το εγκρίνει θα προχωρήσει στην μητέρα Τερέζα .να ερθεις για να το τσεκαρω εγω ποιο ειναι ποιο μεγαλο. ;) ;) ;)
δεν μπορω αλλο το στομακι μου ποναει απο τα γελεια.
θέλεις κάτι χαλαρωτικό για να περάσει ?δεν μπορω αλλο το στομακι μου ποναει απο τα γελεια.
το φοβαμαι αυτο.αμα το εγκρινει ο πατερα ΤΕΡΑΖΑ μετα θα γινει μητερα ΤΕΡΕΖΑ.πρώτα θα το εξετάσει ο πατέρας Τερέζας και άμα το εγκρίνει θα προχωρήσει στην μητέρα Τερέζα .
ναι τι θα μου δωσεις. ;)θέλεις κάτι χαλαρωτικό για να περάσει ?
ο πατέρας Τερέζας είναι πιστός στο γυναικείο φίλο που μιλάει τώρα . ;) ;) ;)το φοβαμαι αυτο.αμα το εγκρινει ο πατερα ΤΕΡΑΖΑ μετα θα γινει μητερα ΤΕΡΕΖΑ.
ότι θέλεις θα σου δώσω είμαι διαθέσιμος σε όλα . ;) ;) ;)ναι τι θα μου δωσεις. ;)
αληθεια!!!ο πατέρας Τερέζας είναι πιστός στο γυναικείο φίλο που μιλάει τώρα . ;) ;) ;)
Πάντααληθεια!!!
αυτο θελω.ότι θέλεις θα σου δώσω είμαι διαθέσιμος σε όλα . ;) ;) ;)
χαιρομαι
το μαγαζί δεν σερβίρει καφεδάκι τέτοια ώρα .αυτο θελω.
τοτε τσαγακι. ;)καφεδάκι δεν σερβίρουμε τέτοια ώρα .
μόνο στα ΚΑΠΗ σερβίρουμε τσαγάκια . κανένα άλλο ( άσπρο ) υγρό μέσα .τοτε τσαγακι. ;)
τι λες θα σε μαλοσω.μόνο στα ΚΑΠΗ σερβίρουμε τσαγάκια . κανένα άλλο ( άσπρο ) υγρό μέσα .
γαλατάκι δεν πίνεις αγαπούλα μου ?τι λες θα σε μαλοσω.
πονυρε.γαλατάκι δεν πίνεις αγαπούλα μου ?