amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
μα τότε θα έρθω δεν το κατάλαβες ακόμα ? πονηρούλα ήθελες να έρθω τώρα αλλά δεν σου κάνω την χάρη . ;) ;) ;)μεχρι να`ρθεις θα`χει παει πεντε το απογευμα.
μα τότε θα έρθω δεν το κατάλαβες ακόμα ? πονηρούλα ήθελες να έρθω τώρα αλλά δεν σου κάνω την χάρη . ;) ;) ;)μεχρι να`ρθεις θα`χει παει πεντε το απογευμα.
μα τότε θα έρθω δεν το κατάλαβες ακόμα ? πανηρούλα ήθελες να έρθω τώρα αλλά δεν σου κάνω την χάρη . ;) ;) ;)
γελάς εεεεε θα τα πούμε αύριο την ώρα που δύει ο ήλιος . ;) ;) ;)
τοτε τα δρακουλινια κοιμουνται.γελάς εεεεε θα τα πούμε αύριο την ώρα που δύει ο ήλιος . ;) ;) ;)
νομίζεις τότε τα δρακουλίνια δείχνουν τον αληθινό εαυτό τους . ;) ;) ;)τοτε τα δρακουλινια κοιμουνται.
τοτε ειναι σαν χαζα,δεν ξερουν τι κανουν.νομίζεις τότε τα δρακουλίνια δείχνουν τον αληθινό εαυτό τους . ;) ;) ;)
δλδ καλύτερα τα πρωινά σαν το σημερινό ;) ;) ;) ? που δεν είναι χαζά ?τοτε ειναι σαν χαζα,δεν ξερουν τι κανουν.
εισαι εσυ ενας δε σου ξεφευγει τιποτα.δλδ καλύτερα τα πρωινά σαν το σημερινό ;) ;) ;) ? που δεν είναι χαζά ?
πάντα κοπέλα μου είμαι ένας δεν είμαι ούτε δυο ούτε τρεις ούτε χίλιοιδεκατρεις ;) ;) ;) .εισαι εσυ ενας δε σου ξεφευγει τιποτα.
αληθεια σημερα βραχικες καθολου.πάντα κοπέλα μου είμαι ένας δεν είμαι ούτε δυο ούτε τρεις ούτε χίλιοιδεκατρεις ;) ;) ;) .
όχι είχα το αμάξι . ;) ;) ;)αληθεια σημερα βραχικες καθολου.
δεν ενοουσα για την βροχη.το αλο βρεξημο.όχι είχα το αμάξι . ;) ;) ;)
ποιο από όλα ?soktok βγαλε το κεφαλακι σου εξω.και μπες στη παρεα μας. ;)
ποιο από όλα ? γιατί σήμερα είχαμε πολλά βρεξίματα ;) ;) ;) .δεν ενοουσα για την βροχη.το αλο βρεξημο.
για το δικο σου βρεξιμο.ποιο από όλα ? γιατί σήμερα είχαμε πολλά βρεξίματα ;) ;) ;) .
οποιο κεφαλι θελει ο soktok ας βγαλει. ;) ;) ;)ποιο από όλα ?
με έβρεξες αγαπούλα μου το κατάλαβα ;) ;) ;) .για το δικο σου βρεξιμο.
εγώ του λέω να βγάλει το πάνω αλλά αυτός βγάζει το κάτω .οποιο κεφαλι θελει ο soktok ας βγαλει. ;) ;) ;)