amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Ζλάτα ;) ;) ;)Ποιο μωρο εχει αποψε στην Βριλησσου?
Ζλάτα ;) ;) ;)Ποιο μωρο εχει αποψε στην Βριλησσου?
εμενα παντος απο την δευτερα μ`εχει.για αλλη δεν ξερω. ;)Ποιο μωρο εχει αποψε στην Βριλησσου?
τι σου έλεγα ;) ;) ;) ?καλησπερα και απο μενα δρακουλινι μου.ειμαι πολυ χαρουμενει που γυρισαμε παλυ σ`αυτο το σαιντ.δεν το πιστευω.
;) ;) ;) ;) ;)τι σου έλεγα ;) ;) ;) ?
οκ εμφανίστηκεςτωρα ειμαι εδω.
Κυριακή.......10.00-17.00:Λολιτα.....17.00-23.00:Κασανδρα.......23.00-05.00:Τατιαναheloo σε όλους τους μπουρδελιάρηδες.Μήπως μπορεί κάποιος να μας πεί αύριο το πρόγραμμα στη Βριλλησού 55?
για αύριο δεν ξέρω φίλε για Αλίσα ίσως από δευτέρα που θα βγει το πρόγραμμα . την Λολίτα δεν την έχω δει .Ποιά είναι η Λολίτα ρε μάστορα?Καλό?το χεις τσεκάρει?Η Αλίσα το ξανθό,πότε δουλεύει?
αυριο βγενει το προγραμμα.για να ξερεις για την αλλη εβδομαδα.μπορδελιαριγια αύριο δεν ξέρω φίλε για Αλίσα ίσως από δευτέρα που θα βγει το πρόγραμμα .
βρε εσυ αποφασισε εμενα θελεις οι τις αλλες.Γειά σου Κωνσταντινάκι μου,τι κάνεις?Εγώ καλά.σε πεθύμησα πολύ.Πότε μπορώ να σε βρω?
για ποτε θελεις εσυ μωρο μου?Γειά σου Κωνσταντινάκι μου,τι κάνεις?Εγώ καλά.σε πεθύμησα πολύ.Πότε μπορώ να σε βρω?
αστα αυτα μου τα γυρισες τωρα.Εγώ μόνο εσένα,για ένα φίλο μου ρωτάω για την Αλίσα που μ έχει πρήξει ότι του αρέσει και θέλει να επισκεφθεί.Κωνσταντινάκι προσπάθησε να βάλεις Δευτέρα να σου ρθω έχω πολλές ορέξεις