amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
όποιος έχει μεταμεσονύχτιες καύλες εκεί θα είναι η Κωνσταντίνα για να σας της σβήσει σε χρόνο dt .ναι μωρο μου ειμαι μετα τις 11 το βραδυ.Βριλησσου 55.
όποιος έχει μεταμεσονύχτιες καύλες εκεί θα είναι η Κωνσταντίνα για να σας της σβήσει σε χρόνο dt .ναι μωρο μου ειμαι μετα τις 11 το βραδυ.Βριλησσου 55.
javascript:void(0);javascript:void(0);javascript:void(0);όποιος έχει μεταμεσονύχτιες καύλες εκεί θα είναι η Κωνσταντίνα για να σας της σβήσει σε χρόνο dt .
καληνυχτα και σε σενα μωρο μου.Ξεπω μωπο μου που εισαι θα τα πουμε απο κοντα λοιπον.Σε καληνυκτω γλυκεια μου!
χαχαχαχαχαχα!!!!το εθεσες πολυ διακριτικα λεμεεεεεεεεεεΚαλησπέρα Κωνσταντίνα!! Καλά είσαι? Επειδή και εγώ σκέφτομαι να σε επισκεφτώ, αλλά θέλω να σου κάνω μια ερώτηση... Πέρα απο τις υπηρεσίες που προσφέρει το στούντιο, πρωκτικό κάνεις? Σε παρακαλώ απάντησέ μου. Θα με βοηθήσεισ στην αποφασή μου!! Να είσαι καλά!! Θα τα πούμε!! (μάλλον...) ;) ;) ;)
οχι αγορακι μωου δεν κανω.Καλησπέρα Κωνσταντίνα!! Καλά είσαι? Επειδή και εγώ σκέφτομαι να σε επισκεφτώ, αλλά θέλω να σου κάνω μια ερώτηση... Πέρα απο τις υπηρεσίες που προσφέρει το στούντιο, πρωκτικό κάνεις? Σε παρακαλώ απάντησέ μου. Θα με βοηθήσεισ στην αποφασή μου!! Να είσαι καλά!! Θα τα πούμε!! (μάλλον...) ;) ;) ;)
Καληνύχτα καρδούλα μου πάω και εγώ για ύπνο .παιδια παω για υπνο γιατι αυριο εχω κατι δουλειες το πρωι.καληνυχτα,θα τα πουμε αυριο.
Καληνυχτα ΑΝΑΣΑ ΜΟΥ!!!παιδια παω για υπνο γιατι αυριο εχω κατι δουλειες το πρωι.καληνυχτα,θα τα πουμε αυριο.
Είπαμε κομμένα τα MOY .Καληνυχτα ΑΝΑΣΑ ΜΟΥ!!!
Που θυμηθηκες ρε συ να κανεις παραθεση απο τις 06/11/08!!! :S :S :SΕίπαμε κομμένα τα MOY .
σεφτέ ρε συ . δεν το κατάλαβες ακόμα ?Που θυμηθηκες ρε συ να κανεις παραθεση απο τις 06/11/08!!! :S :S :S
μωρό μου ατελείωτο την καλησπέρα μου . :-* :-* :-*καλησπερα παιδια.καλος ηρθαμε στο παλιο μας σπιτι,και μακαρι να μη ξανα κλειλει πια.ευχομε καλη μας αρχη.
καλησπερα και απο μενα δρακουλινι μου.ειμαι πολυ χαρουμενει που γυρισαμε παλυ σ`αυτο το σαιντ.δεν το πιστευω.μωρό μου ατελείωτο την καλησπέρα μου . :-* :-* :-*