konstantinas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εσυ μωρο μου.και ποιος να ειναι αραγε ο εισαγγελεας?
γεια σου Αντωνη...
εσυ μωρο μου.και ποιος να ειναι αραγε ο εισαγγελεας?
γεια σου Αντωνη...
να κρατας πρακτικα!!!να κραταω πρακτικα;
πάντα καλά .μια χαρα φιλε Αντωνη,ελπιζω και συ το ιδιο !
Να παιρνει ματι εννοει μωρακι μου.να κρατας πρακτικα!!!
καληνυχτα μωρο μου.καληνυχτα απο εμενα παιδια...τα λεμε
Νασ παιρνει ματι εννοει μωρακι μου.
Βλεπω οτι εχεις πολλα κεφια και το διασκεδαζεις σημερα μωρακι.
ρε τις προαλες δεν μου λεγες στη ταξη οτι το δυσκολευει το μαθημα ο δασκαλος και οτι θα σε πιασει η κωνσταντινα αδιαβαστοΔασκαλε οταν τα εκανα εγω αυτα εσυ τα ηξερες μονο στην θεωρια ακομα.
Ετσι δεν ειναι ανασα μου? ;) ;) ;)
τ αντρικο σεξ,ω ρε μανα μου,που το σκεφτηκες ρε λαλακ,θα φυγουν οι ινδοι απο κει και θα ρθουν εδω-Γιατί το λένε τ’ αντρικό σεξ δασκαλε; Κι όλο αυτό που κάνω εγω τοσα χρόνια τώρα τι είναι ρε δασκαλε… Θέλεις να πεις ότι το κάνω γυναικεία;
-Κομαντοοοο! Αχ...Τι στοκος εισαι ρε συ!!!!
Τι επαθα ρε φιλαρακι μου καλο? Τι απο ολα?ρε ΚΟΜΑΝΤΟ τι έπαθες ρε συ ? κάτι μου είπε ένα πουλάκι .
ειδες τι γεινετε.ρε τις προαλες δεν μου λεγες στη ταξη οτι το δυσκολευει το μαθημα ο δασκαλος και οτι θα σε πιασει η κωνσταντινα αδιαβαστο
και αυτο με την ανασα ,δεν ειπαμε δεν θα το γραφεις ,θα την κρατας μεσα σου για να ελεγχεις την αναπνοητ αντρικο σεξ,ω ρε μανα μου,που το σκεφτηκες ρε λαλακ,θα φυγουν οι ινδοι απο κει και θα ρθουν εδω
α ρε κωνσταντινα,τι ακουμε για παρτη σου!
τι επεθε αρωστισε!!!ρε ΚΟΜΑΝΤΟ τι έπαθες ρε συ ? κάτι μου είπε ένα πουλάκι .
ξέρεις εσύ τι απο όλα μην τα βγάζω τώρα στην φόρα όλα .Τι επαθα ρε φιλαρακι μου καλο? Τι απο ολα?
και βαριά κιόλας .τι επεθε αρωστισε!!!
Ρε συ αδερφε αυτο το ειπε καποιος JIU-JITSU αν θυμαμαι καλα. Οχι εγω. Λαθος κανεις.και αυτο με την ανασα ,δεν ειπαμε δεν θα το γραφεις ,θα την κρατας μεσα σου για να ελεγχεις την αναπνοη
Δεν ξερω ρε συ. Πες το μου με πμ. ;) ;) ;)ξέρεις εσύ τι απο όλα μην τα βγάζω τώρα στην φόρα όλα .
τι εκανες βρε ατακτο αγορι.ξέρεις εσύ τι απο όλα μην τα βγάζω τώρα στην φόρα όλα .
τι εκανες βρε ατακτο αγορι.