konstantinas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλησπερα και σε σενα μωρο μου.Καλησπέρα και απο εμενα και μια καλησπέρα και στην Κωνσταντίνα
καλησπερα και σε σενα μωρο μου.Καλησπέρα και απο εμενα και μια καλησπέρα και στην Κωνσταντίνα
για σου μωρο μου ειχα ενα μικρο προβλημα με το σημα αλλα ελπιζω να μη μου το κανει ξανα.Καλησπερα και απο μενα στην Κωνσταντινα και στους συναγωνιστες.
Δεν ειναι μονο το σημα μωρακι μου. Κολαει και το site ωρες - ωρες.για σου μωρο μου ειχα ενα μικρο προβλημα με το σημα αλλα ελπιζω να μη μου το κανει ξανα.
καλα ειναι.οπως το ειπες κανει διαλημα,και απο την τριτη θα ειναι καλα.Γεια σου Κωνσταντινα.Πως ειναι το μουνακι σου?ακομα διαλυμενο?
καλα ειναι.οπως το ειπες κανει διαλημα,και απο την τριτη θα ειναι καλα.
Γεια σου Κωνσταντινα.Πως ειναι το μουνακι σου?ακομα διαλυμενο?
καληνυχτα και απο μενα αγορινα μου.Καληνυχτα απο μενα μωρακι μου. Ελπιζω να τα πουμε αυριο ξανα. Φιλακια πολλα. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καληνυχτα και απο μενα αγορινα μου.
μωρο μου δεν μ'αρεσουνε αυτες τις λεξεις που χρισημοπιοις και γ'αυτο καληνυχτα.Γιατι ρε φιλε? Τους αρεσει λεμε να διαλαμε το μουνακιιι τους ;)
μωρο μου δεν μ'αρεσουνε αυτες τις λεξεις που χρισημοπιοις και γ'αυτο καληνυχτα.
και εγω γαμαω.γιατι βρε!Του κατηχητικου εισαι? >
Αφου ξερω οτι ειστε ατακτα κοριτσακια και σας αρεσουν τετοια λογακια καθως και δυνατο γαμησακι!
και εγω γαμαω.
οταν γαμαω ατακτα αγορακια να του το χοσω οσο πιο δυνατα γεινετε.οκ.σε καληψα.τι σου αρεσει περισσοτερο?οταν γαμας ατακτα αγορακια η οταν σε γαμανε αυτα?
απο Ρουμανια ειμαι μωρο μου.Κωνσταντινα,σε πειραζει αν σε ρωτησω απο που εισαι?Απλα απο περιεργεια,και γιατι εχω κανει εξωτερικο,μηπως και εισαι απο μια χωρα που εχω μεινει αρκετα.Αν δεν θες να απαντησεις οκ.Να εισαι καλα γλυκια μου,ευχαριστω