konstantinas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
παιδια καλο μηνα.
Ποτε επιστρεφεις κοριτσι μου. Μου ελειψες πολυ ξερεις.καλησπερα αγορινα μου.
ειμαι φρονιμο παιδι ρε συ...σκετος σπιτογατοςΔεν χριαζεται φιλε Αρη. Κατσε καλα γιατι θα σε δωσω στεγνα και σενα οπως δεινω τον μαρουλια. Ειχα καλον δασκαλο σε αυτο. Τον αρχιρουφιανο τον Altec-ακο.
Πολυ καλα εσυ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΛΑ μου?καλησπερα σε σενα και στην παρεα μαςκαλησπερα ΣΑΜΑΝΘΟΥΛΑ τι κανεις. :-* :-* :-*
απο την τριτη επιστρεφω.Ποτε επιστρεφεις κοριτσι μου. Μου ελειψες πολυ ξερεις.
Οοοοο εισαι πολυ γλυκος. :-* :-* :-*Καλησπέρα και από μένα στα δυο κορίτσια Σαμάνθα (η ερωτική) και Κωνσταντίνα (η παθιάρα)!!!
Σε βλεπω μαρουλια και στα 2 thread. Αυριο θα σε κανουν φρικασε σε καποιο αλλο. Στον λογο μου.Καλησπέρα και από μένα στα δυο κορίτσια Σαμάνθα (η ερωτική) και Κωνσταντίνα (η παθιάρα)!!!
Σε βλεπω μαρουλια και στα 2 thread. Αυριο θα σε κανουν φρικασε σε καποιο αλλο. Στον λογο μου.
γιατι βρε ΚΟΜΑΝΤΟ να τον κανουνε φρικασε.Σε βλεπω μαρουλια και στα 2 thread. Αυριο θα σε κανουν φρικασε σε καποιο αλλο. Στον λογο μου.
γιατι βρε ΚΟΜΑΝΤΟ να τον κανουνε φρικασε.
ναι μωρο μου η ιδια ειμαι. ;)Η κωνσταντινα ειναι η ιδια και στη φραντζη; Αναρωτιεμαι αν ειναι η ιδια οπως λεει το προγραμμα του kamasutra πριν λιγες μερες.
Τα μαρουλια φρικασε δεν τα κανουν αν θυμαμαι καλα? Αντε και σαλατα μωρακι μου.γιατι βρε ΚΟΜΑΝΤΟ να τον κανουνε φρικασε.