ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Οποιο βρει εκτεθημενο φιλαρακι. Δεν εχει μπεσα. Χατζαρα ειναι αυτη.ποιο κεφάλι εννοεί το πάνω η το κάτω ?
Οποιο βρει εκτεθημενο φιλαρακι. Δεν εχει μπεσα. Χατζαρα ειναι αυτη.ποιο κεφάλι εννοεί το πάνω η το κάτω ?
μην λες στο κορίτσι βλακίες ΚΟΜΑΝΤΟ .Συνηθως απο τα windows η απο αυξομιωση τασης ρευματος.
'οχι δεν παίζει φίλε μου μια είναι η κωνσταντίνα .παιδιά μια ερώτηση.....πόσες κωνσταντίνες δουλεύουν στο 55? παίζει η τσατσά να πλασάρει άλλη κοπέλα με το ίδιο όνομα?
ευχαριστώ φίλε...μην λες στο κορίτσι βλακίες ΚΟΜΑΝΤΟ .'οχι δεν παίζει φίλε μου μια είναι η κωνσταντίνα .
μονο εγω δουλεβω μωρο μου εκει.καμια αλλη κωσταντινα δεν υπαρχει εκει.δεν επιτρεπετε να ειναι δυο κοπελες με το ιδιο ονομαπαιδιά μια ερώτηση.....πόσες κωνσταντίνες δουλεύουν στο 55? παίζει η τσατσά να πλασάρει άλλη κοπέλα με το ίδιο όνομα?
από που το έβγαλες συμπέρασμα ?μωρο μου εσυ.βρισκεις λιση για τα παντα :-* :-* :-*
γιατί θα μας μπαγλαρώσουν όλους μετά .μονο εγω δουλεβω μωρο μου εκει.καμια αλλη κωσταντινα δεν υπαρχει εκει.δεν επιτρεπετε να ειναι δυο κοπελες με το ιδιο ονομα
το ποσω γρηγορος εισαι στις απαντησης.από που το έβγαλες συμπέρασμα ?
μπα αργός είμαι εγώ .το ποσω γρηγορος εισαι στις απαντησης.
ετσι ειναιγιατί θα μας μπαγλαρώσουν όλους μετά .
είσαι για πολύ γλύψιμο μωρό μου!!!!μονο εγω δουλεβω μωρο μου εκει.καμια αλλη κωσταντινα δεν υπαρχει εκει.δεν επιτρεπετε να ειναι δυο κοπελες με το ιδιο ονομα
;) ;) ;)ετσι ειναι
οχι μωρο μου εσυ εισαι το ΔΡΑΚΟΥΛΙΝΙ μου :-* :-* :-*μπα αργός είμαι εγώ .
απο τα cheetos .οχι μωρο μου εσυ εισαι το ΔΡΑΚΟΥΛΙΝΙ μου :-* :-* :-*
;) ;) ;)απο τα cheetos .
βγάλε την και τίναξε την ρε φίλε .Αντωνη να το βγαλω το κεφαλι? Την αφησε την χατζαρα ρε συ?
Ποια ρε συ? Ασε μην πεις. Ξερω.βγάλε την και τίναξε την ρε φίλε .
με ψήφισε για mod το μωρό μου .Μωρακι μου που εισαι?