amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
ναι δράκουλας είμαι και ζω στα Καρπάθια .μα αμα δεν κοιμασε ποτε τοτε εισαι [ΔΡΑΚΟΥΛΑ]
ναι δράκουλας είμαι και ζω στα Καρπάθια .μα αμα δεν κοιμασε ποτε τοτε εισαι [ΔΡΑΚΟΥΛΑ]
καλα ειμαι.εσυ αγορακι μου τι μου κανεις.καλησπερα τι κανεις Κωνσταντινα?
ΔΡΑΚΟΥΛΙΝΙ μου εσυ.Απο δω και περα θα σε φοναξω δρακουλινι.σ'αρεσει. ;)ναι δράκουλας είμαι και ζω στα Καρπάθια .
Stef13 νεος εισαι στο σαιντναι δράκουλας είμαι και ζω στα Καρπάθια .
όχι δρακουλίνα μου δεν μου αρέσει :- .ΔΡΑΚΟΥΛΙΝΙ μου εσυ.Απο δω και περα θα σε φοναξω δρακουλινι.σ'αρεσει. ;)
ναι τώρα γράφτηκε πριν λίγο .Stef13 νεος εισαι στο σαιντ
εδώ αλλά αγάπη θα σε παρακαλέσω μην γράφεις με κεφαλαία .ΠΑΙΔΙΑΑΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ
Για σου γραματεαι μου εσυ.τι θα εκανα εγω χωρις εσενα :-* :-*ναι τώρα γράφτηκε πριν λίγο .
ναι νεος ειμαι γραφτηκα σημεραStef13 νεος εισαι στο σαιντ
τι θα έκανες :-* ? ΚΟΜΑΝΤΟ που είσαι ρε φίλε έλα έξω μην κρύβεσαι .Για σου γραματεαι μου εσυ.τι θα εκανα εγω χωρις εσενα :-* :-*
το εγραψα με κεφαλαια για να με βλεπετε οτι ειμαι. ;) ;)εδώ αλλά αγάπη θα σε παρακαλέσω μην γράφεις με κεφαλαία .
Θα ειχες μονο εμενα.Για σου γραματεαι μου εσυ.τι θα εκανα εγω χωρις εσενα :-* :-*
καλός ήρθες στο μπουρδελοsite μας και καλά χιλιόμετρα στο στίβος της ηδονής .ναι νεος ειμαι γραφτηκα σημερα
Την φοβαμαι ρε συ.τι θα έκανες :-* ? ΚΟΜΑΝΤΟ που είσαι ρε φίλε έλα έξω μην κρύβεσαι .
Οκ θα σε συγχωρέσω .το εγραψα με κεφαλαια για να με βλεπετε οτι ειμαι. ;) ;)
ναι ρε ΚΟΜΑΝΤΟ που εισαι βγαλε το κεφαλακι σου εξωτι θα έκανες :-* ? ΚΟΜΑΝΤΟ που είσαι ρε φίλε έλα έξω μην κρύβεσαι .
καλός ήρθες στο μπουρδελοsite μας και καλά χιλιόμετρα στο στίβος της ηδονήςκαλός ήρθες στο μπουρδελοsite μας και καλά χιλιόμετρα στο στίβος της ηδονής .
μην φοβάσαι την έβγαλε χτες από τα δρακουλίνια .Την φοβαμαι ρε συ.
να'σε καλα παπα μου.που με συνχωρισες για τις αμαρτιες μου. ;) ;) ;)Οκ θα σε συγχωρέσω .