konstantinas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Το πισω προσωπο διχνεις τωρα και οχι αυτο που ρωτησε ο lex. Μαλλον μπερδευτηκες κωνσταντινα.
ενταξη καταλαβα αλπα ηθελα να διξω και το αλλο μου προσωπο ;) ;) ;)
Το πισω προσωπο διχνεις τωρα και οχι αυτο που ρωτησε ο lex. Μαλλον μπερδευτηκες κωνσταντινα.
δεν ειπα αυτο. οχι δεν με επηρεαζει το φορεμα. τελος παντων η κωνσταντινα ειναι κουκλα. την εχω δει απο κοντα παλια ;)lex μηπως σε ξεγελαει το φορεμα ? Ποτε μην εισαι σιγουρος αν δεν δεις απο κοντα.
ωωω μια χαρα βλεπω και ο πωπως κωνσταντινα!!!τωρα πως σου φενετε?........... ;) ;) ;) ;)
και παλι καλο σου βραδυ!παιδια σας καληνυχτα :-* :-* :-*
Εγω παντως και τα δυο σου προσωπα τα θεωρω εξαιρετικα.ενταξη καταλαβα αλπα ηθελα να διξω και το αλλο μου προσωπο ;) ;) ;)
Καλησπερα Κων/ντινα :-* :-* :-*καλησπερα σε ολλους :-* :-* :-* :-*
Καλησπερα Κων/ντινα :-* :-* :-*
καλα εισαι κουκλα
Καλα ειμαι αλλα στην δουλειαΚαλησπερα γατουλινι μου :-* :-* :-* :-*
καλα ειμαι
εσυ πως τα πας? :-* :-* :-* :-*
Καλα ειμαι αλλα στην δουλεια
Απο το πρωι ναι το μεσημερι φευγω για 2-3 ωρες και ξανα μεχρι να βραδιασηαπο το πρωι εισαι στην δουλεια?
Απο το πρωι ναι το μεσημερι φευγω για 2-3 ωρες και ξανα μεχρι να βραδιαση
Τετοια ειναι η δουλεια δεν γινεται να την αλαξω εγω,χαρα το κουραγιω σου :-* :-* :-*
Τετοια ειναι η δουλεια δεν γινεται να την αλαξω εγω,
υπαρχη και κουραγιο για μετα ομως
Αν εχω λεει αλλα δεν πηγαινω στους οικους περνω ct η cg σε ξενοδοχειο για 1-2 ωρεςκαι τι εχεις δυναμη μετα απο την δουλεια???
Αν εχω λεει αλλα δεν πηγαινω στους οικους περνω ct η cg σε ξενοδοχειο για 1-2 ωρες
Σιγουρα ναι,για να ευχαριστησω την κοπελα να το ευχαριστηθω και εγω, σε 10-15 λεπτα δεν προλαβενω να κανω τιποταΑυτη ειναι απυλογη σου να πας οπου θελεις για
Σιγουρα ναι,για να ευχαριστησω την κοπελα να το ευχαριστηθω και εγω, σε 10-15 λεπτα δεν προλαβενω να κανω τιποτα
Και να μην της αρεσεις τοσο πολυ οταν ξερης τι να κανεις και πως να το κανεις να την περιποιηθης σωστα την τρελενης σπαρταρα απο ηδονησου ειπα αυτη ειναι επιλογη σου και κανεις οτι θελεις.αλλα για ευχαριστηθη η κοπελα πρεπει να τις αρεσεις.αλλος δεν μπας να εισαι ενα 24 ωρο μαζι τις.