konstantinas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
γιατι βρε εσυ δεν σ`αρεσουν τα ωραια κοριτσακια ;) ;) ;)αμεσοσ στον κεφτε το μιαλο σου.................
γιατι βρε εσυ δεν σ`αρεσουν τα ωραια κοριτσακια ;) ;) ;)αμεσοσ στον κεφτε το μιαλο σου.................
δέν έχει κάτι επάνω της άυτή πού μέ τρελαίνη πολύ..........γιατι βρε εσυ δεν σ`αρεσουν τα ωραια κοριτσακια ;) ;) ;)
εμενα παντος μ`αρεσει..........δέν έχει κάτι επάνω της άυτή πού μέ τρελαίνη πολύ..........
κυταρίτιδα......... πεθένω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
εάν ή γυναίκα δέν έχει λίγο κυταρίτιδα δεν παίζη!!!!!!!!!!!!!! :-* :-* ;) ;)
έγω δεν δουλέυω πρωί.......... :-*amjik εσυ δεν δουλευεις σημερα?
Κανης νυκτερινα μαθηματαέγω δεν δουλέυω πρωί.......... :-*
amjik εσυ δεν δουλευεις σημερα?
και που δουλευεις να ερθω καμια μερα να σε επισκεπτω ;)έγω δεν δουλέυω πρωί.......... :-*
τροιας 18....... πισω απο το Λευκο Πυργο στο ισογειο............και που δουλευεις να ερθω καμια μερα να σε επισκεπτω ;)
εχω νταλικα θα χωρεσει στο παρκινγ ;) ;) ;)τροιας 18....... πισω απο το Λευκο Πυργο στο ισογειο............
εχω κ ιδιοτικο παρκιν..........
ετσι φενετε....Δε δουλεύει, αλλά μας δουλεύει για τα καλά!!!
ινε 3 στρεματα .......νομιζω θα σε παρη!!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;)εχω νταλικα θα χωρεσει στο παρκινγ ;) ;) ;)
αφου ειναι 3 σρεματα φιαξε μου και βιλα να`θω ;)ινε 3 στρεματα .......νομιζω θα σε παρη!!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;)
επεσεσ σε μπατιρακι......αφου ειναι 3 σρεματα φιαξε μου και βιλα να`θω ;)
να σου κανω και παρεα ;)
ε τοτε δεν μου κανεις!!!επεσεσ σε μπατιρακι......
ιμε φτωχι!
μου τα τρονε ι αντρες.
ιδες που σου λεο .......ε τοτε δεν μου κανεις!!!
αγαπιμενε γιτονα αφινομε στα χερια σου.Τρελή και άμοιρη τουρκάλα, τι σού 'μελλε να πάθεις!!!!
δεν ειναι φτωχη χαζουλα ειναι .εχει καντινα στη συγγρου και τα πουλαει τσαμπα