giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Τον ρωτησα ποιο νωρις μαλον στην καλημερα αλλα απαντηση δεν πηρα για την μεσημεριανη φιλανθρωπιαgiorgos58 για ρωτατον εχθες που ξεσαλωνε..............
Τον ρωτησα ποιο νωρις μαλον στην καλημερα αλλα απαντηση δεν πηρα για την μεσημεριανη φιλανθρωπιαgiorgos58 για ρωτατον εχθες που ξεσαλωνε..............
αποφεβγι για να μι μαθεφτι που ιτανε κ με πιεσ...........Τον ρωτησα ποιο νωρις μαλον στην καλημερα αλλα απαντηση δεν πηρα για την μεσημεριανη φιλανθρωπια
Τον ρωτησα ποιο νωρις μαλον στην καλημερα αλλα απαντηση δεν πηρα για την μεσημεριανη φιλανθρωπια
αποφεβγι για να μι μαθεφτι που ιτανε κ με πιεσ...........
ρε σι τι δουλια εχισ εδο;;;;;;;;
με κεφια ειναι ολλοι σημερα ;)Βρε σαν δε ντρέπεστε πρωινιάτικα!!! Καλημέρα Κωνσταντίνα.
με κεφια ειναι ολλοι σημερα ;)
καλημερα λουλουδι μου :-*Καλημέρα Κωνσταντίνα
Συγγνώμη αν σου κάναμε ανω-κάτω το thread σου πριν λίγη ώρα, αλλά πραγματικά είχαμε πολύ κέφι όλοι μας σήμερα. Θα τα πούμε και από κοντά πολύ σύντομα. Πολλά φιλάκια.
αχόρταγος κατάντησες δέν σου φτάνη τίποτα...........Καλημέρα Κωνσταντίνα
Συγγνώμη αν σου κάναμε ανω-κάτω το thread σου πριν λίγη ώρα, αλλά πραγματικά είχαμε πολύ κέφι όλοι μας σήμερα. Θα τα πούμε και από κοντά πολύ σύντομα. Πολλά φιλάκια.
αχόρταγος κατάντησες δέν σου φτάνη τίποτα...........
κάθε ήμέρα θέλης τελικά;;;;;;;;;;;
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
[/quote
και γιατι να μην θελει καθε μερα?!
αρωστος ειναι? ;) ;) ;)
εσεις ποιο τραδουδι λετε οτι θα κερδισει στην EUROVISION?
εμενα να πω την αληθεια ο Σακης θα παρει καποια θεσει μες την πενταδα.Κωνσταντίνα μου, το τραγούδι του Σάκη, είναι πιασάρικο. Αλλά δεν μπορείς να ξέρεις πως θα παίξουν οι "συμμαχίες". Πάντως υπάρχουν δυνατά κομμάτια και φέτος.
γιατι εσενα δεν σ`αρεσει κουκλα μου?
παρτο αγαπη μου..................
εμενα να πω την αληθεια ο Σακης θα παρει καποια θεσει μες την πενταδα.
αλλα το τραγουδι που μ`αρεσει ειναι τις Τουρκιας.
δεν λεω,εγω ειμαι θαυμασρτια του Σακη.αντικειμενικά νά μιλήσουμε;;;;;;;;;;
βεβαίως!!!!!!!!!
αλλά εδώ θά υποστιρήξουμε τόν Σάκαρο.........
αμεσοσ στον κεφτε το μιαλο σου.................Ναι, είναι καλό το τραγούδι της Τουρκίας. Αλλά και η τραγοδίστρια είναι δύναμη!
σκιζει με το σωμα τις ;)Ναι, είναι καλό το τραγούδι της Τουρκίας. Αλλά και η τραγουδίστρια είναι δύναμη!