ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Παντως πολυ καλει "προσπαθεια" βλεπω και με "ΚΟΜΑΝΤΟ μου". ;) ;) ;) Α ρε δασκαλα! Εκει εισαι?Τι να κανω προσπαθω ΚΟΜΑΝΤΟ μου
Παντως πολυ καλει "προσπαθεια" βλεπω και με "ΚΟΜΑΝΤΟ μου". ;) ;) ;) Α ρε δασκαλα! Εκει εισαι?Τι να κανω προσπαθω ΚΟΜΑΝΤΟ μου
θα σου δείξω όταν θα είμαστε μόνη μας .Ναι μωρο μου θα μου διξεις.amc_anthony13
λες να είναι δίπλα της .Παντως πολυ καλει "προσπαθεια" βλεπω και με "ΜΟΥ". ;) ;) ;) Α ρε δασκαλα! Εκει εισαι?
Ειναι το γραψιμο ΤΗΣ φιλε. Το αναγνωριζω αναμεσα σε χιλιαδες. ;) ;) ;)λες να είναι δίπλα της .
που είσαι θεά μου .Ειναι το γραψιμο της φιλε. Το αναγνωριζω αναμεσα σε χιλιαδες. ;) ;) ;)
αντρικά θέματα μωράκι μου .Εδω ειμαι και παρακολουθω τη λετε με ταξι σας amc_anthony13
καληνύχτα αγάπη :-* .Eνταξη τοτε σας χαιρετω :-* :-* :-*
Καληνυχτα Παολα. Συγνωμη Κωνσταντινα ηθελα να πω.Καληνυχτα μωρα μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καληνυχτα Παολα. Συγνωμη Κωνσταντινα ηθελα να πω.
Και εμεις ΣΑΣ ευχαριστουμε καρδουλα.Και κατι αλο σας ευχαριστω που μου κρατησατε συντροφια μεχρι τετοια ωρα :-*
τίποτα :-* . πάω και εγώ για ύπνο τώρα . καληνύχτα σε όλους .Και κατι αλο σας ευχαριστω που μου κρατησατε συντροφια μεχρι τετοια ωρα :-*
"τοματο μου" δεν μου απαντησες ,που υπηρετησες?Και εμεις ΣΑΣ ευχαριστουμε καρδουλα.
Εισαι off topic φιλαρακι. Σου απαντησα ηδη με πμ. Και ΚΟΜΑΝΤΟ ρε συ οχι "τοματο". Τι ειμαι ρε συ τοματοζουμο?"τοματο μου" δεν μου απαντησες ,που υπηρετησες?
Τωρα πια μπορεις να μου πεις περαστικα αγαπη μου. ;) ;) ;) ;) ;)περαστικα ΚΟΜΑΝΤΟ