amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
ξέρει τι σου λέει .Γιατι μωρακι μου? Ειμαι αρρωστος και δεν το ξερω?
ξέρει τι σου λέει .Γιατι μωρακι μου? Ειμαι αρρωστος και δεν το ξερω?
Και εγω που δεν ξερω δεν κανει να μαθω ρε συ φιλαρακι?ξέρει τι σου λέει .
καλά να πάθεις .Και εγω που δεν ξερω δεν κανει να μαθω ρε συ φιλαρακι?
αρχίσαμε βλέπω .Που χωρισες.Περαστικα.Ο ερωτας με ερωτα περναει μωρο μου ΚΟΜΑΝΤΟ
Χωρισα? Εγω? Ποτε και με ποια? Ειχα κατι με καποια μωρακι και δεν το ειχα καταλαβει και χωρισα κι ολας?Που χωρισες.Περαστικα.Ο ερωτας με ερωτα περναει μωρο μου ΚΟΜΑΝΤΟ
Χωρισα? Εγω? Ποτε και με ποια? Ειχα κατι με καποια μωρακι και δεν το ειχα καταλαβει και χωρισα κι ολας?
θα με προσλάβεις ;Δηκηγορε μου εσυ amc_anthony13
μ'αρέσεις .Ναι μωρο μου απο την κυριακη amc_anthony13
amc_anthony13 μη ψαρώνεις ρε τα λεφτά θέλει να σου φάει... χαχαχαχαχαχμ'αρέσεις .
Θα μου απαντησεις κουκλι μου και μενα γιατι με εχει φαει η αγωνια?Χωρισα? Εγω? Ποτε και με ποια? Ειχα κατι με καποια μωρακι και δεν το ειχα καταλαβει και χωρισα κι ολας?
δεν πειράζει σε καλό να πάνε . αφού θα γίνω δικηγόρος της θα με πληρώνει το μωρό μου .amc_anthony13 μη ψαρώνεις ρε τα λεφτά θέλει να σου φάει... χαχαχαχαχαχ
είσαι δικηγόρος ?δεν πειράζει σε καλό να πάνε . αφού θα γίνω δικηγόρος της θα με πληρώνει το μωρό μου .
το βλέπω .Θα μου απαντησεις κουκλι μου και μενα γιατι με εχει φαει η αγωνια?
όχι βρε πλάκα κάνω . αφού θέλει το κωνσταντινάκι θα της χαλάσω χατίρι ;είσαι δικηγόρος ?
+ εγώ... Αλλά μη σε νοιάζει αν είναι να γίνεις θα γίνεις... xaxaxaόχι βρε πλάκα κάνω .