Επισκέπτης
λίγα από την εδώ φίλε μου . ;) ;) ;)
εσένα θα σε μαλώσω πραγματικά κάποια μέρα
το κοριτσάκι θέλω να το αγαπήσω αλλά δεν με αφήνεις :'( :'( :'(
εγώ γιατί να κάνω λαδιά στον φίλο μου? με έχεις παρεξηγήσει εσύ τώρα.
λίγα από την εδώ φίλε μου . ;) ;) ;)
άσε αυτά μόλις φύγω κάνε ότι θες αλλά τώρα σε θέλω κύριο ιδίως μπροστά μου .εσένα θα σε μαλώσω πραγματικά κάποια μέρα
το κοριτσάκι θέλω να το αγαπήσω αλλά δεν με αφήνεις :'( :'( :'(
εγώ γιατί να κάνω λαδιά στον φίλο μου? με έχεις παρεξηγήσει εσύ τώρα.
άσε αυτά μόλις φύγω κάνε ότι θες αλλά τώρα σε θέλω κύριο ιδίως μπροστά μου .
δεν θα μου κλέψεις τίποτα φίλε μου . ;) ;) ;) αυτό μην το ξανά πεις δεν είπα αυτή την λέξη .εγώ δεν κάνω λαδιές ξαναλέω. έτσι για να περνάει καλά η μέρα για τα κορίτσια μας ρίχνουμε και καμιά εικόνα. τα αισθήματα μου δεν πρόκειται να χαλάσουν όυτε την <φιλία> μας , ούτε έχω σκοπό να στην κλέψω.αλλού τραβάω ρε μπαγάσα.
δεν θα μου κλέψεις τίποτα φίλε μου . ;) ;) ;) αυτό μην το ξανά πεις δεν είπα αυτή την λέξη .
ναι ήταν σήμερα απόγευμα αλλά δεν πήρε laptop μαζί της .ότι πεις. αλλά πάλι μιλάμε και η κωνσταντίνα μας άφαντη. σήμερα δεν είναι απογευματινή?
έλα βρε ψυχή εσύ που είσαι(πρόλαβες και την είδες σήμερα)? θα σε καληνυχτίσω όμως γιατί για λόγους προσωπικούς λέω να την πεσω να ηρεμήσω και ελπίζω να τα πούμε αύριο.ναι ήταν σήμερα απόγευμα αλλά δεν πήρε laptop μαζί της .
ναι ρε συ φιλαράκι πήγα σήμερα να δω τι κάνει η κοριτσάρα και όπως πάντα βγήκα ασπροπρόσωπος . Καληνύχτα φίλε μου .έλα βρε ψυχή εσύ που είσαι(πρόλαβες και την είδες σήμερα)? θα σε καληνυχτίσω όμως γιατί για λόγους προσωπικούς λέω να την πεσω να ηρεμήσω και ελπίζω να τα πούμε αύριο.
η κωνσταντίνα από ότι είδα άυριο πρωι 10 με 5 στη φραντζη. ελπίζω να τη βλέπουμε και δω.
δεν παίρνω μόνο αλλά και δίνω την ευτυχία ;) ;) ;) . καλησπέρα φίλε μου .καλημέρα στο γλυκήτατο κορίτσι μας. είσαι εσύ μια κουκλάρα, τον έκανες τον μικρό μου φίλο πάλι ευτυχισμένο. :-* :-* :-* :-* :-* :-*
αυτό προσπαθώ να βρω την Νικολούλη .Πού έχει χαθεί η γλυκιά μας κοπέλα ?
την νικολουληαυτό προσπαθώ να βρω την Νικολούλη .
Αλήθεια τώρα που είναι μήπως είναι αδιάθετη ?
που είσαι εσύ? ε? έχεις πμ...καλημερα σε ολουσ :-* :-* :-* ειχα ενα μικρο ατυχημα αλλα ολα καλα.
ελπιζω απο την επομενη εβδομαδα θα ειμε μαζι σας
το ειδα καλημεραπου είσαι εσύ? ε? έχεις πμ...