konstantinas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
παντα ετσι πρεπειξεκουράζομαι επιτέλους από την δουλειά μου καρδούλα μου. ομορφαίνεις πιο πολύ τώρα τελευταία. *P *P *P *P *P *P *P
παντα ετσι πρεπειξεκουράζομαι επιτέλους από την δουλειά μου καρδούλα μου. ομορφαίνεις πιο πολύ τώρα τελευταία. *P *P *P *P *P *P *P
του δινει φτεραααααααααααα!!!!!!!δεν εχειαναγκη εχει ποιει ρεντ μπουλ ;)
παντα ετσι πρεπει
για μενα και για ολους σας! :-* :-* :-*τώρα για ποιον ομορφαίνεις είναι το θέμα. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Κωνσταντινα εισαι εδω?
για μενα και για ολους σας! :-* :-* :-*
που να μασήσει ο βράχος ότι και να κάνω θα στέκεται πάντα ψιλά έτσι της έχω μάθει .γελάς ε, δεν μάσησε το κοριτσάκι σου ;) ;) ;) ;)
εντάξει η έξοδος? ;) ;) ;) ;)
που να μασήσει ο βράχος ότι και να κάνω θα στέκεται πάντα ψιλά έτσι της έχω μάθει .
καλή η έξοδος μετά από Red Bull μου έδωσε φτερά για άλλα πράγματα ;) ;) ;) .
μην βιάζεσε στην ζωή θέλουν όλα το χρόνο τους . ;) ;) ;)άντε να δούμε πότε θα με πάρεις μαζί σου για άλλα πράγματα ;) ;) ;) ;)
μην βιάζεσε στην ζωή θέλουν όλα το χρόνο τους . ;) ;) ;)
πιστεύω όταν έχω ελεύθερο χρόνο θα χαιρόμουν να τα πούμε από κοντά . ;) ;) ;)οτι πεις, δεν σε πιέζω, και δεν το λεγα μόνο για τσάρκες ;) ;) ;) ;) ;)
θα δούμε στην πορεία.
για αυτό σε τσιγγλίζω ρεεεεεεεπιστεύω όταν έχω ελεύθερο χρόνο θα χαιρόμουν να τα πούμε από κοντά . ;) ;) ;)
δεν πειράζει θα κάνω και οικονομία .για αυτό σε τσιγγλίζω ρεεεεεεε
δεν πειράζει θα κάνω και οικονομία .
ξέρω ξέρω πολλά που ο νους σου δεν τα πιάνει . ;) ;) ;)αν και ξέρεις περισσότερα πράματα από μένα για τα σπιτάκια κλπ, άσε φιλαράκι οικονομία μπροστά στα ct δεν έχει . κάτι ξέρω και γω.
ξέρω ξέρω πολλά που ο νους σου δεν τα πιάνει . ;) ;) ;)
το γαμήσαμε λίγο το θρεντ της Κωνσταντίνας αλλά το τελευταίο μου άρεσε και συμφωνώ .καταλαβαίνω, αν και ξέρω αλλά δεν τα βγάζω έξω , αλλά με νοιάζει μόνο να περνάω καλά την ζωή. αν και τα έχει με άλλον
λίγα από την εδώ φίλε μου . ;) ;) ;)σε αφήσαμε καρδιά μου. την καλημέρα μου στο γλυκήτατο κορίτσι μας.