amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Ποιο είναι το 55 ?και που θα τις βρω τις Φώτο δώσε με address !
Ποιο είναι το 55 ?και που θα τις βρω τις Φώτο δώσε με address !
του το έδωσα εγώ . ;) ;) ;)αριστερα σου θα βρεις το στουντιο βριλησσου 55.εκει ειναι.
δεν ξέρει να βάζει φώτος ;) ;) ;) .Δεν ξέρει να βάζει αιδώ που μιλάμε τώρα Φώτο ?
αριστερα σου θα βρεις το στουντιο βριλησσου 55.εκει ειναι.
όχι Ρουμάνα είναι η κοπέλα .Τι να πω ? τα λόγια είναι περιττά! Ελληνίδα είσαι ?
Ρουμανα ειμαι.Τι να πω ? τα λόγια είναι περιττά! Ελληνίδα είσαι ?
Ρουμανα ειμαι.
Αυτό δεν αλλάζει τίποτα ! είσαι κούκλα !
καλησπερα μωρο μου.χαχαχα ωραιοτατα!!
καλησπερα κουκλα!καλησπερα μωρο μου.
πως περασες την κυριακη σου σημερα μωρο μου?καλησπερα κουκλα!
ησυχα και σπιτικα,πως περασες την κυριακη σου σημερα μωρο μου?
εδώ είμαστε δεν χανόμαστε .παιδια που ειστε?
καλα λες ησυχα και σπιτικα.εμενα δεν μαρεσει καθολου το χοιμονα θελω να ερθει το καλοκαιρι γρηγορα να παμε καμια βολτα.ετσι με αυτον το καιρο που να πας?ησυχα και σπιτικα,
λογω του κρυου.
μονο περιπτερο πηγα για τσιγαρα.
σε 20 μερες ερχονται αλκυονιδες ημερες,καλα λες ησυχα και σπιτικα.εμενα δεν μαρεσει καθολου το χοιμονα θελω να ερθει το καλοκαιρι γρηγορα να παμε καμια βολτα.ετσι με αυτον το καιρο που να πας?
Και αυτος ο καιρος εχει την χαρη του,μπροστα στο τζακι αραχτος και ξερης τη γουστα βγενουνε εκει,αχ και να σε ειχα :-* :-* :-*καλα λες ησυχα και σπιτικα.εμενα δεν μαρεσει καθολου το χοιμονα θελω να ερθει το καλοκαιρι γρηγορα να παμε καμια βολτα.ετσι με αυτον το καιρο που να πας?
εγω να πω την αληθεια με αυτον το καιρο ολο κοιμαμαι.και αυτο το αλλο που ειπες εμενα μαρεσει ποιο πολυ μεσα στην θαλασσα. ;)Και αυτος ο καιρος εχει την χαρη του,μπροστα στο τζακι αραχτος και ξερης τη γουστα βγενουνε εκει,αχ και να σε ειχα :-* :-* :-*