toniven
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δάσκαλε που δίδασκες, αλλά την Κωνστντίνα δεν έμαθες να βάζει φωτο ακόμα!!!
Περίμενε να τραβήξω εγώ μια φωτογραφία . αλλά θα την βάλω μονό εάν το ζητήσει η Κωνσταντίνα !
Δάσκαλε που δίδασκες, αλλά την Κωνστντίνα δεν έμαθες να βάζει φωτο ακόμα!!!
καλό ήταν άμα σε άφηνε δεν παίζει αυτό φίλε μου . ;) ;) ;)Περίμενε να τραβήξω εγώ μια φωτογραφία . αλλά θα την βάλω μονό εάν το ζητήσει η Κωνσταντίνα !
θα κανω συντομα καινουριες φωτογραφιες. ;)Άσε κανέναν άλλον κορίτσαρε μου να γράψει για σένα !!Καμία φωτογραφία δεν έχεις να βάλεις κουκλί μου!! Να σε δούμε με καμία φρέσκια ??
καλό ήταν άμα σε άφηνε δεν παίζει αυτό φίλε μου . ;) ;) ;)
δεν επιτρέπεται να την πάρει φώτο χωρίς να την ρωτήσεις . ;) ;) ;)Δηλαδή ?
θα κανω συντομα καινουριες φωτογραφιες. ;)
βαλε οτι θελεις αλλα νου μου μιαζει. ;)Περίμενε να τραβήξω εγώ μια φωτογραφία . αλλά θα την βάλω μονό εάν το ζητήσει η Κωνσταντίνα !
θα κανω συντομα καινουριες φωτογραφιες. ;)
και πως θα την βάλει ρε συ Κωνσταντίνα στο προφίλ σου ;) ;) ;) ?βαλε οτι θελεις αλλα νου μου μιαζει. ;)
βαλε οτι θελεις αλλα νου μου μιαζει. ;)
ναι.γιατι οχι?!!!και πως θα την βάλει ρε συ Κωνσταντίνα στο προφίλ σου ;) ;) ;) ?
ξέρεις να βάζεις φώτο στο προφίλ σου ? περιμένω πμναι.γιατι οχι?!!!
ναι.γιατι οχι?!!!
και γιατι δεν περνεις καμια απο τις φωτο μου που εχει το 55Να σου μοιάζει ? δίκια μου τράβηξα καλή μου !
δεν κατάλαβες σου είπε ναι βάλτην δεν υπάρχει πρόβλημα απλός θα πρέπει να ξέρει η Κωνσταντίνα πως την βάζεις .Τι ναι γιατί όχι ? θα τρελαθούμε ρε παιδία ?
οχι δεν ξερω να βαλω.ξέρεις να βάζεις φώτο στο προφίλ σου ? περιμένω πμ
και γιατι δεν περνεις καμια απο τις φωτο μου που εχει το 55
δεν κατάλαβες σου είπε ναι βάλτην δεν υπάρχει πρόβλημα απλός θα πρέπει να ξέρει η Κωνσταντίνα πως την βάζεις .