Μπα. Αυτή βρίσκει κορόιδα.σε λιγο ουτε βρακι δεν θαχει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 909K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Μετα τον δονητη του γερου μονο αραπης την ικανοποιει ...
Μάλλον δυο με τρεις για να χορτάσει
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 355
- Πόντοι
- 186
Λεφτά δεν έχει κ συνέχεια ταξιδάκια πάει η λέτα :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4xNTAuMC40L3B0d2VibC9maWxlcy8xLzIwMTcvMTIvMTUvZ3JtYW1zLmpwZw%3d%3d&t=0&w=820&h=457&a=Center[/img[/URL]]
Φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον παίχτη του ΝΒΑ, Κάιλ Ο Κουν
Τώρα που δεν έχει δουλειά στην τηλεόραση και η δουλειά στο σχολείο όπου διδάσκει μάλλον είναι χαλαρή η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν χάνει την ευκαιρία να ταξιδεύει. Ετσι, μετά το Λονδίνο η ξανθιά παρουσιάστρια βρέθηκε στην Νέα Υόρκη όπου αντί για shopping επέλεξε να παρακολουθήσει έναν αγώνα των New York Knicks. Μετά την λήξη του επισκέφτηκε το γνωστό εστιατόριο Tao όπου φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον παίχτη της ομάδας, Κάιλ Ο Κουν.
Πάντως μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα θα πρέπει να κατευθυνθεί προςτο Μαρούσι αφού οι συζητήσεις για το «Dancing with the Stars» βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο και μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται πως τελικά όσο περισσότερο μένεις εκτός πλατό τόσο πιο περιζήτητη για τις εκπομπές γίνεται...
[url=http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/life-style/article/741514/i-konstadina-spuropoulou-sto-nba/]Πηγή[/url[/URL]]
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4xNTAuMC40L3B0d2VibC9maWxlcy8xLzIwMTcvMTIvMTUvZ3JtYW1zLmpwZw%3d%3d&t=0&w=820&h=457&a=Center[/img[/URL]]
Φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον παίχτη του ΝΒΑ, Κάιλ Ο Κουν
Τώρα που δεν έχει δουλειά στην τηλεόραση και η δουλειά στο σχολείο όπου διδάσκει μάλλον είναι χαλαρή η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν χάνει την ευκαιρία να ταξιδεύει. Ετσι, μετά το Λονδίνο η ξανθιά παρουσιάστρια βρέθηκε στην Νέα Υόρκη όπου αντί για shopping επέλεξε να παρακολουθήσει έναν αγώνα των New York Knicks. Μετά την λήξη του επισκέφτηκε το γνωστό εστιατόριο Tao όπου φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον παίχτη της ομάδας, Κάιλ Ο Κουν.
Πάντως μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα θα πρέπει να κατευθυνθεί προςτο Μαρούσι αφού οι συζητήσεις για το «Dancing with the Stars» βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο και μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται πως τελικά όσο περισσότερο μένεις εκτός πλατό τόσο πιο περιζήτητη για τις εκπομπές γίνεται...
[url=http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/life-style/article/741514/i-konstadina-spuropoulou-sto-nba/]Πηγή[/url[/URL]]
Συνημμένα
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 355
- Πόντοι
- 186
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 355
- Πόντοι
- 186
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Άντε να την δούμε στην TV γιατί μπουχτισαμε απο Γερμανου και Καραβατου
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Για Πρωτοχρονιά πήγε στη μαμά της το mwro
Καυλοτσιμπούκω πάντως η μαμά Σπυροπούλαινα!
ανετα κ τις δυο
Nekrothaftis4
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2017
- Like
- 79
- Πόντοι
- 6
Eιχε να μοιασει η γαμιολα οπως και η καυλα η αδερφη της.Φαινεται πως και η μανα πρπει να εκανε πολυ ''γυμναστικη'' στα νιατα της.Ο γερος της δεν υπαρχει στην φωτογραφια παντως ισως τον εστειλε στα θυμαρακια η μανα της και τωρα κανει τη ζωαρα τηςΓια Πρωτοχρονιά πήγε στη μαμά της το mwro
Καυλοτσιμπούκω πάντως η μαμά Σπυροπούλαινα!
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Που θα κάνει αραγες πρωτοχρονιά σήμερα η φανταστική Κωνσταντίνα
Έχουμε καμία πληροφορία?
Έχουμε καμία πληροφορία?
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.483
- Πόντοι
- 3.656
εχει πεσει σε χειμερια ναρκη τυπε μου..απο ανοιξη θα την ξαναδεις..Που θα κάνει αραγες πρωτοχρονιά σήμερα η φανταστική Κωνσταντίνα
Έχουμε καμία πληροφορία?
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.036
- Πόντοι
- 5.506
ρε μουνι γιατι πληγωνεις τον πουτσα?εχει πεσει σε χειμερια ναρκη τυπε μου..απο ανοιξη θα την ξαναδεις..
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.483
- Πόντοι
- 3.656
εγω τον πληγωνω?????αυτη πηγε και χωθηκε στη σπηλια και ξεραθηκε!!!ρε μουνι γιατι πληγωνεις τον πουτσα?
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Τύπε αυτό το νήμα τελικά ανοίχτηκε για να την βρίζουν την κοπέλα. Εγώ αποτελώ το "αισθητικό αντίβαρο" που μάχεται ενάντια στην καθολική απαξίωση και σφετερισμό της που προκαλείται από μια μεγάλη μερίδα των μελών του σαητος.εχει πεσει σε χειμερια ναρκη τυπε μου..απο ανοιξη θα την ξαναδεις..
Είναι η ομορφότερη διασημη Ελληνίδα αυτή τη στιγμή (μαζί με την Αραβανη). Η τηλεόραση είναι φτωχότερη χωρίς την παρουσία της.
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.483
- Πόντοι
- 3.656
τυπε μου τι να σου πω...γουστα ειναι αυτα...αλλοι γαμανε υδροροες και τουβλα...ποιος ειμαι εγω για να κρινω..αμα παντως επιμενεις κατα πινδο μερια θα τη βρεις..Τύπε αυτό το νήμα τελικά ανοίχτηκε για να την βρίζουν την κοπέλα. Εγώ αποτελώ το "αισθητικό αντίβαρο" που μάχεται ενάντια στην καθολική απαξίωση και σφετερισμό της που προκαλείται από μια μεγάλη μερίδα των μελών του σαητος.
Είναι η ομορφότερη διασημη Ελληνίδα αυτή τη στιγμή (μαζί με την Αραβανη). Η τηλεόραση είναι φτωχότερη χωρίς την παρουσία της.
Επισκέπτης
Που θα κάνει αραγες πρωτοχρονιά σήμερα η φανταστική Κωνσταντίνα
Έχουμε καμία πληροφορία?
Κυριε Πεουλα δεν μπορω να πιστεψω οτι ΕΣΕΙΣ ενας καλλιεργημενος και κουλτουριαρης ανθρωπος εισθε ερωτοχτυπημενος με αυτο το ευτραφες πορνιδιον το οποιο πεολειχουσε συστηματικα και επανειλλημενως εναν ανοικο ευπορο Ιπποποταμο με σκοπο να του εκμαιευσει σημαντικα χρηματικα ποσα!
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.036
- Πόντοι
- 5.506
εμπαινεΚυριε Πεουλα δεν μπορω να πιστεψω οτι ΕΣΕΙΣ ενας καλλιεργημενος και κουλτουριαρης ανθρωπος εισθε ερωτοχτυπημενος με αυτο το ευτραφες πορνιδιον το οποιο πεολειχουσε συστηματικα και επανειλλημενως εναν ανοικο ευπορο Ιπποποταμο με σκοπο να του εκμαιευσει σημαντικα χρηματικα ποσα!
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.241
- Πόντοι
- 2.646
Τυπε,τα κατάφερε.Η γκόμενα είχε στόχους που τους πέτυχε,λογικά έχει βγάλει για δύο γενιές.Κυριε Πεουλα δεν μπορω να πιστεψω οτι ΕΣΕΙΣ ενας καλλιεργημενος και κουλτουριαρης ανθρωπος εισθε ερωτοχτυπημενος με αυτο το ευτραφες πορνιδιον το οποιο πεολειχουσε συστηματικα και επανειλλημενως εναν ανοικο ευπορο Ιπποποταμο με σκοπο να του εκμαιευσει σημαντικα χρηματικα ποσα!
Επισκέπτης
Τυπε,τα κατάφερε.Η γκόμενα είχε στόχους που τους πέτυχε,λογικά έχει βγάλει για δύο γενιές.
Τυπε μου με τους ρυθμους που τα ξοδευει αν κρινω απο τα συνεχη ταξιδακια δεξια αριστερα δεν την φτανουν ουτε για 5 χρονια οσα και αν εβγαλε....μονο αμα βρει κανεναν χορηγο καινουριο μπορει να συνεχισει τη ζωαρα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις