Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Έχουν 100% άδικοΆσ'τους να λένε Πούτσα.
Έχουν 100% άδικοΆσ'τους να λένε Πούτσα.
Ρε τι έχετε πάθει με την Κωνσταντίνα όλοι σας? Μόδα είναι να την βρίζετε και να την απαξιώνετε?
Εντάξει το λάμα είναι γνωστός μπαχαλακης αλλά εσύ, σαν πιο σοβαρός, θα πρέπει να μπορείς να διακρίνεις την αξια της εν λόγω δεσποινίδος.
Μου θυμίζει ιμπρεσιονιστικο πίνακα με πολλά χρώματα και λουλούδια
πουτσες λεμε πουτσα...ειναι αληθεια :S :S :SΈχουν 100% άδικο
Τρουμπ υπάρχει μία άτυπη μόδα να θεωρούμε τους κανονικούς κωλους μεγάλους.πουτσες λεμε πουτσα...ειναι αληθεια :S :S :S
τυπε ειναι ψιλοαχαρη :S :S :S δεν εχω ζωγραφο να την ζωγραφιζε παρα τον κοντομηνα :S :S :S
πουτσα αλλο μεγαλος κωλος και αλλο εντος σχεδιου οικοδομησιμοςΤρουμπ υπάρχει μία άτυπη μόδα να θεωρούμε τους κανονικούς κωλους μεγάλους.
πουτσα αλλο μεγαλος κωλος και αλλο εντος σχεδιου οικοδομησιμος
:S :S :SΤρουμπ υπάρχει μία άτυπη μόδα να θεωρούμε τους κανονικούς κωλους μεγάλους.
τυποι για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους...Μεχρι περυσι ηταν τυπε εντος σχεδιου...φετος μεγαλωσε και αλλο και βγηκε εκτος. :S :S :S
τυποι για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους...
δεν ειναι στο σωστο καναλι :S :S :S
Ξέρει κανεις το τηλ της? Πόσο πάει η ώρα για να την ψωνίσουμε?
Ξέρει κανεις το τηλ της? Πόσο πάει η ώρα για να την ψωνίσουμε?
11880 τυπε και ζητα τη Κωνσταντινα...
Τύπε ψήνεσαι να σου την κάνω κονέ... θα φας καλά :S :S :S
εμπαινα :S :S :SΤύπε ψήνεσαι να σου την κάνω κονέ... θα φας καλά :S :S :S
εμπαινα :S :S :S
Πεσαμε απο τα συννεφα τυπε... :S :S :S
Ρε τι έχετε πάθει με την Κωνσταντίνα όλοι σας? Μόδα είναι να την βρίζετε και να την απαξιώνετε?
Εντάξει το λάμα είναι γνωστός μπαχαλακης αλλά εσύ, σαν πιο σοβαρός, θα πρέπει να μπορείς να διακρίνεις την αξια της εν λόγω δεσποινίδος.
Μου θυμίζει ιμπρεσιονιστικο πίνακα με πολλά χρώματα και λουλούδια
ο υπερρεαλισμος ειναι το ατου μου μπρο :S :SΤώρα βρήκες το δυνατό σημείο του τρουμπάκη.