Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.007
- Πόντοι
- 3.936
Φήμες λένε ότι είναι πολύ καλή στο κρεββάτι.
Στις παραπάνω λέξεις, κρύβεται η απάντηση για το παρακάτω topicΗ ιστορία αυτή δεν έχει γίνει γνωστή καθώς ήταν μαζί μετά από τον Κοντομηνά κ αφού είχε φύγει από τον alpha.
Για ενα φεγγάρι τα είχε με το αφεντικό του κολλητού μου.
Της είχε κάνει άπειρα δώρα, ταξίδια, κοσμήματα, έπιπλα.
Εκείνη έλεγε ότι δεν της έχει κάνει κ τίποτα σημαντικό. Μάλλον θα περίμενε κάνα σπίτι.
Ένα από τα καλύτερα κρεβάτια της Αθήνας είχε πει για την Queen.
Η ιστορία αυτή δεν έχει γίνει γνωστή καθώς ήταν μαζί μετά από τον Κοντομηνά κ αφού είχε φύγει από τον alpha.
Εκείνη έλεγε ότι δεν της έχει κάνει κ τίποτα σημαντικό. Μάλλον θα περίμενε κάνα σπίτι.
Μου αρέσει πολύ η Κωνσταντίνα. Σέξι βλαχόφατσα, μαστάρια, ζουμερές μπουτάρες και κώλος extra large.
Μπα δεν τα κανει αυτα η Κωνσταντινα.Η ιστορία αυτή δεν έχει γίνει γνωστή καθώς ήταν μαζί μετά από τον Κοντομηνά κ αφού είχε φύγει από τον alpha.
αν εννοεις τον Interni φημες λενε οτι ο πατερας την περασε στον γιο για να φχαριστηθει και αυτος παρολιγο να της περασει βερες .. :S :S
θα κανει το χοιρινο στο μαστερ σεφΕχουμε κανα νέο της για εμφανισεις, τηλεόραση κτλ?
Χρόνια πολλά, καλές γιορτές (όχι καλά χριστουγεννα) με υγεια...θα κανει το χοιρινο στο μαστερ σεφ
:S :S :S :S συγγνωμη φιλε πουτσα...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!
Εχουμε κανα νέο της για εμφανισεις, τηλεόραση κτλ?
θα κανει το χοιρινο στο μαστερ σεφ
:S :S :S :S συγγνωμη φιλε πουτσα...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!
Γιατι?????????προς το παρόν κάνει χειμερινές σε εμφανίσεις σε ... νοσοκομείο... :S :S
την ματιασανε παλι τα μουνια με την γλωσσαρα τουςπρος το παρόν κάνει χειμερινές σε εμφανίσεις σε ... νοσοκομείο... :S :S
Γιατι?????????
κάτι είδα χθες στο FB και πρέπει να νοσηλεύεται.
Δεν λενε κατι...αλλα δε νομιζω να ειναι κατι σοβαρο...την ματιασανε παλι τα μουνια με την γλωσσαρα τους
θειο οι φημες λενε οτι της κολησε ενα μπουκαλι στο μουνι....η μια τσιπουρα στον κωλο
κάτι είδα χθες στο FB και πρέπει να νοσηλεύεται.
θειο οι φημες λενε οτι της κολησε ενα μπουκαλι στο μουνι....η μια τσιπουρα στον κωλο
δεν ειμαι σιγουρος :S :S :S
το ιδιο λεγανε και για τον καφαση παλια θειο και του κοψανε την καριερα στο εξωτερικοη τσιπούρα ήταν πελαγίσια ή ιχθυοτροφείου?