dodinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 218
- Πόντοι
- 66
Δε νομίζω...είναι η καλύτερη αυτή τη στιγμή, δεν έχει ανάγκη να κάνει φιλήδονες πράξεις.
Δε νομίζω...είναι η καλύτερη αυτή τη στιγμή, δεν έχει ανάγκη να κάνει φιλήδονες πράξεις.
τρολαρει το νιμου..κανενας σεβασμος..καμια φορα μπερδευεται και κραζει αλλα τον επεναφερω γιατι καποιος πρεπει να την στηριζει για να γινετε καλαμπουρι :S :S :S
:Sτρολαρει το νιμου..κανενας σεβασμος..καμια φορα μπερδευεται και κραζει αλλα τον επεναφερω γιατι καποιος πρεπει να την στηριζει για να γινετε καλαμπουρι :S :S :S
τυπε αυτο το μαλλι κατι μου θυμιζει :S :S :S
τυπε αυτο το μαλλι κατι μου θυμιζει :S :S :S
Πράγματι σαν άγγελος είναι...Σπυροπούλου: Φωτογραφήθηκε ολόγuμνη και θα ορκιζόσουν πως βλέπεις την Αγγελική Ηλιάδη (pic)
Πράγματι σαν άγγελος είναι...
μουναρα ειναι το μωροΠράγματι σαν άγγελος είναι...
την εκανες μακια δηλαδη μανμουναρα ειναι το μωρο
Δεν είναι κακό να τρως. Έχει όρεξη το κορίτσι και τρώει. Είναι γήινη, καθημερινή, το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Γι'αυτό μας έχει συγκλονίσει :SΠου εφαγε αλλους 5 αγγελους...
Τύπε τι έγινε, φέτα έφαγες σήμερα?την εκανες μακια δηλαδη μαν
μην το παρατραβαμε ρε ατζελο...αβαντα στον πουτσα κανουμε και λεμε και καμμια μαλακια να περναει η ωρα :S :S :S
μην το παρατραβαμε ρε ατζελο...αβαντα στον πουτσα κανουμε και λεμε και καμμια μαλακια να περναει η ωρα :S :S :Sτην εκανες μακια δηλαδη μαν
αλλα ελεγες χθες αλλα τελος παντων :S :S :SΔεν είναι κακό να τρως. Έχει όρεξη το κορίτσι και τρώει. Είναι γήινη, καθημερινή, το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Γι'αυτό μας έχει συγκλονίσει :S
24 επρεπε να ειναι ρε ....αλλα που να χαθει το γουστο να το βρεις εσυαλλα ελεγες χθες αλλα τελος παντων :S :S :S
υγ αυτη η παπαρια στο σκουαι κραταει 4 ωρες? ελεος :S :S :S
με απαξιωσες ρε τυπε..αμα ελεγες και οτι ειμαι για μικυ μαου μονο θα αποχωρουσα :S :S :S24 επρεπε να ειναι ρε ....αλλα που να χαθει το γουστο να το βρεις εσυ