Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 370K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
το έπος ήταν που είχα διαβάσει κάπου ότι μπορείς να θεραπευτείς τοποθετώντας πάνω σκελίδες σκόρδου.

Δηλαδη  φευγουν και τα μικροβια???......Εκτοs απ τιs γυναικεs???

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Συνημμένα

• 97c.jpg
    97c.jpg
    29,9 KB · Εμφανίσεις: 30

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
το σκόρδο τύπε είναι ένα πανάρχαιο αντίδοτο που δρα κατά πάντων,κάτσε ξεστραβώσου λίγο ρε τύπε  :grin:

σε μια σχολικη εκδρομη ειχε σουρωσει ενας που ηταν στο ιδιο δωματιο με μενα και εριχνε ρουκετες αβερτα. το εμαθε ολο το υπολοιπο σχολειο και μπαινοβγενε κοσμος στο δωματιο να δει το σοου. Με παιρνει τηλ και μια γκομενα και μου λεει βαλτε του σκορδο στα @@ θα ξεσουρωσει. Τη λεω ελα εσυ να του βαλεις :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Βασικα παιζει να τον λανσαρε ο Λιονταρης γιατι βρηκα αυτο στο google
http://[URL unfurl="true"]www.onlyfromhawaii.com/images/products/detail/Lion_LionMacadamia.jpg[/img[/URL]]

Τωρα ολοι οι ακαποτοι μαχητες ξερουν τι πρεπει να πινουν  :headbang3: :headbang3:
[/quote]

είναι το μυστικό της δύναμης τους σαν τα φυστίκα του Σούπερ-Γκούφυ.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Λύση από πολύ καλό γιατρό που μου είπε ότι κρυπηξία κάνουν όσοι γιατροί έχουν να ανοίξουν βιβλίο εδώ και κάτι χρόνια και την εφαρμόζουν για να παίρνουν τα λεφτά του κοσμάκη.

Verruca Hermal τιμή 5,56€

Βάζεις για 4 ώρες και κάνεις μπάνιο

Περνάει μία μέρα χωρίς να κάνεις τίποτα

Βάζεις για 4 ώρες και κάνεις μπάνιο

για 3 εβδομάδες (εφαρμογή περίπου 10 φορές) και όλα καλά.

Βάζεις και στο κεφάλι χωρίς κανένα πρόβλημα (όχι στην ουρήθρα)

Σε περίπτωση ερεθισμού Kenacomb 4,54€

Προσοχή στις οδηγίες χρήσης

ομολογώ πως δεν το ήξερα αυτό

ευχαριστούμε  ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δλδ η λυση ειναι να κανειs τ αρχιδια σου....παγοκυψελεs ε???Ωραια

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
παραδόξως όχι ποτέ
απλά έτυχε να με ρωτήσει ένας πιρφόρος γνωστός μου,
που κόλλησε απο μια "εφήμερη σχέση" του,
και του απάντησα την κρυοπηξία ως λύση
ηλεκτροκαυτηριαση τυπε, για σιγουρη και ΑΜΕΣΗ λυση

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Τυπε το προιον ειναι 100% ασφαλες, το εχει τεσταρει ο ιδιος ο Μαρης στην ακαποτη περιοδεια του στις κοκκινες χωρες του χαρτη  :rockon: :rockon:
http://[URL unfurl="true"]www.worldhunger.org/articles/04/images/AIDS_Map_Adults1.gif[/img[/URL]]
[/quote]

μα τα βυζιά της Αφροδίτης θα παραγγείλω άμεσα μέσω web shopping.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Λοιπόν θα σας πω την δική μου ιστορία με κονδυλώματα που κόλλησα όχι από σεξουαλική επαφή αλλά από κόψιμο με ξυραφάκι όταν ξύριζα την περιοχή και κόπηκα σε ένα σημείο δεξιά του πέους με αποτέλεσμα να μολυνθώ και να βγάλω κονδυλώματα. Πήγα καταρχήν σε ένα νοσοκομείο να επισκεφθώ δερματολόγο-αφροδισιολόγο για να μου κάνει την διάγνωση αν όντως ήταν κονδυλώματα και όχι κάτι άλλο. Έπειτα πήρα την αλοιφή wartec από το φαρμακείο και σε τρεις μέρες έφυγαν αυτά που ήταν δεξιά του πέους γιατί ήταν μικρά και η αλοιφή τα έκαψε. Όμως επειδή τα κονδυλώματα έχουν την ιδιότητα να μολύνουν και άλλες περιοχές, έβγαλα 2 πάνω στην άκρη στο πετσάκη που καλύπτει το κεφαλάκι του πέους. Αυτά δεν φεύγανε με την αλοιφή όμως με τίποτα όσες μέρες και να προσπαθούσα. Άρχισαν να μεγαλώνουν κιόλας και ο φόβος μου ήταν μην πολλαπλασιαστούν. Νοσοκομείο δεν ήθελα να πάω να κάνω λέιζερ γιατί βαριόμουνα και όσο να ναι δεν είναι το καλύτερο να πηγαίνεις για τέτοια θέματα. Αυτό που εξαφάνισε τα πάντα και δεν ξαναβγήκαν χωρίς αλοιφές και χωρίς τίποτα επώδυνο ήταν ο καφές!!! Ναι καλά διαβάσατε ο καφές!!! Εγώ ποτέ δεν έπινα καφέ στην ζωή μου γιατί μου δημιουργούσε ταχυκαρδίες και δεν αισθανόμουν καλά ώσπου μια φίλη μου έκανε παρουσίαση για έναν υγιεινό καφέ που έκρυβε έναν θησαυρό μέσα του!!! Άρχισα να πίνω αυτόν τον καφέ 2 φορές την ημέρα και σε λιγότερο από ένα μήνα χρήσης παρατήρησα ότι τα κονδυλώματα έφυγαν μια για πάντα και εδώ και 4 μήνες δεν έχουν ξαναεμφανιστεί!
Πλακα μας κανεις :2funny:και οι αλλοι το χαψανε :2funny:καταρχην καλα τον πουτσο σου ξυριζες? :2funny:και κοπηκες? :2funny:Πως το ξυραφακι σου εκοψε τον πουτσο? :2funny:Αν αντι για καφε πινει κανεις πολυ Κόκα κόλα που εχει καφε'ι'νη κανει δουλεια?Λα'ι'τ κανει?Δηλαδη αν θελεις να σου φυγουνε αμεσως παιρνεις καφε'ι'νη που πουλανε στα ειδη για Ντόπινγκ :2funny:Δηλαδη εγω που θα ετοιμαζομαι να παω για το στριπτιζ στη Γερμανια και θελω να κτηνοβατισω στην πιστα για να μην κολισω παλι κονδυλωματα πρεπει να πινω καθε μερα καφεδες? :2funny:Γ'αυτο σε ρωταω αν κανει η Κόκα Κόλα?Αν ειναι και Λα'ι'τ ακομα καλητερα θα παιρνω ενα δυλιτρο coca cola light και θα το πινω καθε μερα και δεν θα κολλισω τιποτα :2funny:
   Για να μην αρχισετε οι Πιρφοροι να γραφετε   :jerking:στην καθε εξοδο θα βγαζω 300+ Ευρω (μπορει και 400) συν οτι μου δωσει το κοινο :) με λιγα λογια ενα πεντακοσαρικο :).Δηλαδη πιο πολλα απο οσα βγαζει δηλαδη ενας Ελληνας Πιρφορος δουλευοντας ενα μηνα  :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πλακα μας κανεις :2funny:και οι αλλοι το χαψανε :2funny:καταρχην καλα τον πουτσο σου ξυριζες? :2funny:και κοπηκες? :2funny:Πως το ξυραφακι σου εκοψε τον πουτσο? :2funny:Αν αντι για καφε πινει κανεις πολυ Κόκα κόλα που εχει καφε'ι'νη κανει δουλεια?Λα'ι'τ κανει?Δηλαδη αν θελεις να σου φυγουνε αμεσως παιρνεις καφε'ι'νη που πουλανε στα ειδη για Ντόπινγκ :2funny:Δηλαδη εγω που θα ετοιμαζομαι να παω για το στριπτιζ στη Γερμανια και θελω να κτηνοβατισω στην πιστα για να μην κολισω παλι κονδυλωματα πρεπει να πινω καθε μερα καφεδες? :2funny:Γ'αυτο σε ρωταω αν κανει η Κόκα Κόλα?Αν ειναι και Λα'ι'τ ακομα καλητερα θα παιρνω ενα δυλιτρο coca cola light και θα το πινω καθε μερα και δεν θα κολλισω τιποτα :2funny:
   Για να μην αρχισετε οι Πιρφοροι να γραφετε   :jerking:στην καθε εξοδο θα βγαζω 300+ Ευρω (μπορει και 400) συν οτι μου δωσει το κοινο :) με λιγα λογια ενα πεντακοσαρικο :).Δηλαδη πιο πολλα απο οσα βγαζει δηλαδη ενας Ελληνας Πιρφορος δουλευοντας ενα μηνα  :2funny:
πως τα αντιμετωπισες εσυ δημητρακη :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom