edwkaigw
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Αν εχεις εξαρση εκεινη την περιοδο, ο δερματολογος μπορει και να το δει. Αν οχι, τοτε μονο me PCR τσεκαρεται
PCR...τι είναι ? που το κάνουμε? ποσο κοστίζει?
Αν εχεις εξαρση εκεινη την περιοδο, ο δερματολογος μπορει και να το δει. Αν οχι, τοτε μονο me PCR τσεκαρεται
PCR...τι είναι ? που το κάνουμε? ποσο κοστίζει?
σε τζακουζι ή χαμαμ, να υποθεσω πως δεν κολλας κονδυλώματα ετσι?
Λοιπον φιλε ριξε πρωτα μια ματια στο πεος σου(απο πανω μεχρι κατω)αν δεις κανενα περιεργο σπυρακι μπορεις να πας να το κοιταξεις σε Δερματολογο-Αφροδιδιολογο....Δεν σημαινει οτι 100% ειναι αυτα αλλα ο γιατρος θα σου πει καλυτερα.....Στο λεω γιατι ετσι εγινε και με μενα και ηταν αυτο τελικα...Μάγκες αν παει καποιος σε δερματολογο αρκεί για να διαπιστώσει αν έχει κονδυλώματα η θέλει παραπάνω εξετάσεις;
καλα τι ειχες εκει ρε τυπε κανα εξογκωμα,κανα σπασμενο πλευρο και πηγε και τριβοταν;υπαρχει περιπτωση να βγει κονδυλωμα και στη μεση κατω απο τον ωμο?
ειχε τριφτει εκει με το αιοδιο της μια παλια σχεση το 2008 και εκδηλωθηκε και εκει φετος το καλοκαιρι αλλα με τη χρηση WARTEC solution εφυγε μετα απο 10 μερες
να υποθεσουμε τοτε οτι η τυπισα ειναι φορεας?και μου το μεταδωσε?
διοτι εκει στη συγκεκριμενη περιοχη μονο αυτη ειχε τυχει να μου κανει επαφη πανω στο σεξ
το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να επισκεφτεις εναν γιατρο,εδω μεσα δεν θα σε βοηθησει κανεις.ετσι θα εισαι και πιο σιγουρος.μαστερ 21 ακουμπισε εκει για λιγο οταν αλλαζαμε σταση δηλαδη για μερικα δευερολεπτα αλλα ηταν ηδη υγρη απο πριν
καταλαβες καπου στα μισα του εργου γινανε αυτα
Μπορω δηλαδή να πάω στο δερματολόγο και να του ζητησω να εκσετασει τιν περιοχη αν εχω κολλήσει κονδυλώματα;Η αν δεν υπαρχει και καποιο εντονο σημαδι και το ζητήσω θα με πάρει με τα γιαούρτια;Λοιπον φιλε ριξε πρωτα μια ματια στο πεος σου(απο πανω μεχρι κατω)αν δεις κανενα περιεργο σπυρακι μπορεις να πας να το κοιταξεις σε Δερματολογο-Αφροδιδιολογο....Δεν σημαινει οτι 100% ειναι αυτα αλλα ο γιατρος θα σου πει καλυτερα.....Στο λεω γιατι ετσι εγινε και με μενα και ηταν αυτο τελικα...
Αν του το ζητησεις γραπτως οπως απο πανω θα σε παρει με τα γιουρτιαΜπορω δηλαδή να πάω στο δερματολόγο και να του ζητησω να εκσετασει τιν περιοχη αν εχω κολλήσει κονδυλώματα;Η αν δεν υπαρχει και καποιο εντονο σημαδι και το ζητήσω θα με πάρει με τα γιαούρτια;
Εχουμε πει οτι το σκουφακι δεν προστατευει 100%.Ρε παιδια κολλησα κονδυλωματα... :'( :'( :'(
ΚΑΙ ΦΟΡΑΩ ΣΚΟΥΦΑΚΙ!!! ΕΛΕΟΣ...
Ποσο ατυχως μπορει ναμαι???
Εχουμε πει οτι το σκουφακι δεν προστατευει 100%.
Περαστικά σου φίλε μου. Θεραπεια.
Ειμαι γαμησετα , μου γραψε και μια wartex και μου λεει βαλτην!
Η ηλεκτροπληξία (καυτηριασµός) που θα μου κανουν ποναει? Θα φυγουν ολα η θα υπαρχουν μετα σημαδια που θα με μαρτυρανε?