Τύπε αν τα κάνει όλα αυτά μαζί παίζει και να μην σου σηκωθεί.
Το πιο πιθανο
Τύπε αν τα κάνει όλα αυτά μαζί παίζει και να μην σου σηκωθεί.
:το ότι σφιγκουν το μουνί τους κατα την πράξη δεν το έχει πει κανένας... Θέλει δουλειά για να το πετύχεις βέβαια... Αυτο ειναι απο πουτάνα που την ρώτησα γιατι μου ειχε κάνει εντυπωση η στενή της τρύπα...!!!
Εμενα οταν με κλεινουν το ματι τελειωνω πιο γρηγορα :<
Εμενα με βοηθαει αμα δεν μιλαει καθολου η άλλη,και αν δεν με ρωτησει για την ηλικία μου!
,στην πίπα παίζει με τη γλώσσα της στην πουτσότρυπα(αυτό θέλει πολύ εξάσκηση για να μη τελειώσεις στο λεπτό)
με αυτόν τον τρόπο χύνει ποιο γρήγορα κάποιος ?
Ακριβώς. Είναι τόσο ηλίθιες μερικές που δεν καταλαβαίνουν ότι αυτού του είδους η συμπεριφορά ξενερώνει και εκνευρίζει τον πελάτη με αποτέλεσμα να καθυστερεί να τελειώσει.
υπαρχει πασιγνωστο στουντικοριτσο που σε παρομοια συζητηση που καναμε , μου ειπε οτι αμα θελει με τελειωνει σε dt, απλα επειδη ειμαι πελατης της χρονια δεν το κανει. την προκαλεσα για να δω εαν λεει αληθεια..λοιπον μαγκες με 3 (τρεις) κινησεις του μουνιου της με τελειωσε..κατι σαν μεγκενη ενα πραγμα....εκεινη γελαγε που φυτιλιασα ετσι το 50αρικο..δεν την ξαναπροκαλω με τιποτα.:το ότι σφιγκουν το μουνί τους κατα την πράξη δεν το έχει πει κανένας... Θέλει δουλειά για να το πετύχεις βέβαια... Αυτο ειναι απο πουτάνα που την ρώτησα γιατι μου ειχε κάνει εντυπωση η στενή της τρύπα...!!!
Ε οχι και κανενας αφου στο γραψα "Αν θες πιο εξειδικευμενα κολπετα ειναι να σου κραταει τον πουτσο μεσα στο μουνι και να το σφιγγει ":το ότι σφιγκουν το μουνί τους κατα την πράξη δεν το έχει πει κανένας... Θέλει δουλειά για να το πετύχεις βέβαια... Αυτο ειναι απο πουτάνα που την ρώτησα γιατι μου ειχε κάνει εντυπωση η στενή της τρύπα...!!!
Εγω παιδιά οταν μου πιάνουν τα αρχιδια τους
Λέω ότι πονάει κ τα αφίνει
πολύ ωραίο θέμα
νομίζω ότι πρέπει να επαυξηθεί ο τίτλος και με τα κόλπα που κάνουν για να μας κάνουν μόνιμους πελάτες τους
έτσι νομίζω θα είναι πιο πλήρες
Έχω το άλλο πρόβλημα εγώ,δεν με αφήνουν να φύγω αν δεν έρθουν σε οργασμό.Κλασικο κολπο ειναι οταν προσποιουνται οτι φτανουν σε οργασμο και σε προσκαλουν να χυσεις και εσυ ταυτοχρονα
Αν έχεις καιρό να πας τον παίζεις πριν και είσαι οκ.
Μια φορά όμως γιατί μετά δεν τελειώνεις ποτέ.
Γενική συμβουλή ήταν.Για ποιό λόγο ? Δεν είναι προτιμότερο να αδειάσεις όλο τον μέλανα ζωμό σου στο στόμα της ή στη μάπα της ?
Με τον καιρό παύεις να είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητος και δεν έχεις πρόβλημα .