Νέα

Latin parties και γνωριμίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα coner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Paloukotis78

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
21
Για ποια Λατιν παρτυ μιλάμε... αυτά με τις Ελλεινιδες ... ?

Ψωλοπηραχτηρια του κέρατα... με πρόφαση το χώρο...

Αν θέλεις Latin pussy ... πήγανε Colombia, Brazil, Puerto Rico
Θα ξεχάσεις το όνομα σου ...
Μπράβο φίλε αυτή είναι η αλήθεια μακριά από Ελληνίδες η χειρότερες

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

Paloukotis78

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
21
Έχω πάει σε 2 λατιν πάρτυ (αναγκαστικά λόγω της γυναίκας....) και έχω να πω τα εξής....

1) Μου βγήκαν τα μάτια έξω.... η πιο λαικά είδα τρομερά πατούρια
2) Η αναλογία ανδρών/γυναικών ήταν 1/3
3) Οι άνδρες (το 90%) ήταν πολύ κάτω του μέσου όρου και ηλικίες 45+ οι οποίοι κάναν μπαμ - με εξαίρεση κανα 2 - οτι πάνε εκεί να λύσουν τα προβλήματά τους....

Προσωπικά πιστεύω οτι είναι πολύ καλός χώρος να γνωρίσεις ωραια κοπέλα. Εγώ και τις 2 φορές γνώρισα πολλές παρόλα που δεν χορεύω και παρόλο που είμουν με την δικιά μου. Απο εκεί και πέρα είναι στο πόσο το χει ο καθένας......

Έχετε στο νου σας οτι εκεί οι κοπέλες πάνε να χορέψουν και οχι - απαραίτητα - να βρουν γκόμενο, οπότε θέλει πιο χαλαρά.... και οχι βουρ στο ψητό.

Αν κάποιος έχει όρεξη το καλύτερο που μπορει να κάνει είναι να πάει σε σχολή λάτιν χορού. Στην χειρότερη περίπτωση θα μάθει να χορεύει και ειδικά αν δεν έχει άνεση με τις γυναικες θα τον βοηθήσει να λυθεί γιατι θα χορεύει καθημερινά με κοπέλες που μόνο στο ινσταγκραμ θα έβλεπε.
Επειδή έχω ασχοληθεί και ασχολουμε ανάλογα που θα πας σε ποια σχολή στης μεγάλες γίνεται χαμός οπότε υπάρχει συναγωνισμός υπάρχει και το ενδεχόμενο να πας σε σχολή και να μην έχει τίποτα από κοπέλες να είναι όλες 50 + ανάλογα που θα πας

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.175
Πόντοι
3.846
Mε τάνγκο ασχολούνται τώρα κυρίως οι γέροι, η σάλσα είναι για πιο νέες ηλικίες. Μπατσάτα πάνε πολλές γυναίκες και λιγότεροι άντρες.

No_limits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2020
Like
225
Πόντοι
21
Πολλά χρόνια πίσω, γύρω στα 25 εγώ και γύρω στα 23 μια γκομενιτσα που είχα. Άρχισε να πηγαίνει με φίλες της σε ένα μαγαζί που έκανε τότε τέτοια παρτυ. Το είχε Λατίνος και όλοι οι - ας το πούμε δασκαλοι- αφού δεν ήταν σχολή χορού, ήταν Λατίνοι. Έκανε παρτυ και πήγαιναν όσοι ήθελαν και έκαναν ότι έκαναν και αυτοί μπροστά. Σαν μπαράκι με λάτιν χαρακτήρα. Μου έλεγε πόσο εύκολα αυτοί οι τύποι γάμου σαν παντρεμένος, μικρές, μεγάλες κλπ. Τελικά γαμηθηκε και αυτή με κάποιον δύο τρεις φορές και μετά την έστειλε γιατι ειχε αλλες να γαμησει. Εγώ το έμαθα χρόνια μετά αφού χωρίσαμε για άλλους λόγους. Οι Λατίνοι γαμανε φουλ λοιπόν. Οι Έλληνες wannabe Λατίνοι, μένουν με το πουλί στο χέρι.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Για ποια Λατιν παρτυ μιλάμε... αυτά με τις Ελλεινιδες ... ?

Ψωλοπηραχτηρια του κέρατα... με πρόφαση το χώρο...

Αν θέλεις Latin pussy ... πήγανε Colombia, Brazil, Puerto Rico
Θα ξεχάσεις το όνομα σου ...
εκει δε χρειαζεται καν να πας σε τετοια μαγαζια μπας και βρεις κανα μουνι.Εδω πιανει τη μια ο ενας,παει στον αλλον,αλλαζουν 100 χερια,χασκογελανε και σα μαλακες χορευοντας,και στο τελος φευουν ολοι με το πουλι στο χερι

bill.amusement32

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Το ότι κάποια είναι καλλίγραμμη δε σημαίνει ότι ξέρει να χορεύει. Από εκεί και πέρα, αν σου αρέσει πήγαινε. Αλλιώς δεν ξέρω αν έχει νόημα. Γιατί γενικά αρκετές βλαχόφατσες ξαφνικά την "ψωνίζουν" και νομίζουν ότι είναι για βραβείο στο "So You Think You Can Dance". :wink:

bill.amusement32

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Λογικά αυτές οι όμορφες που ξέρουνε να χορεύουν θα έχουν και γκομενο(χορηγο).οποτε αν πας εσύ να κάνεις πέσιμο θα φας άκυρο άσε που μπορεί να γίνει καμιά φασαρία με το χορηγό της
Προσωπικά (τις περισσότερες φορές :P) καταλαβαίνω πότε η άλλη θέλει να γνωριστείτε και πότε όχι (ανεξάρτητα αν έχει δεσμό -μέχρι και άνδρα/χορηγό-). Και γνωριμία όχι απαραίτητα για "μπιμπ" σχέση. Με άλλα λόγια, μπορεί να σου πει για καμιά ελεύθερη γνωστή/φίλη της (αν εκείνη δεν ψάχνεται). Όσο για το χορό, από τις πολλές που κυκλοφορούν σε τηλεόραση/βίντεο κλιπς εγώ θεωρώ (πραγματικά) χορεύτριες π.χ. τις αδελφές Τσικιτίκου.

Τελευταία τροποποίηση:

gamer89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
1.635
Πόντοι
201
Σε τέτοια μαγαζιά ναι έχει φουλ μουνί....αναλογία 60-40 ή 70-30.
Τώρα εάν διαλέξετε έτσι yolo να πάτε μην περιμένετε ότι θα βγάλετε γκόμενα.
Οι άντρες που θα είναι ήδη εκεί και ξέρουν να χορεύουν δηλαδή το 40 ή 30 % θα είναι το επίκεντρο για αυτές .

Όσοι δε ξέρουν να χορεύουν κάθονται με ένα ποτήρι στο χέρι σε κάποια γωνία και απλώς βλέπουν τους άλλους.
Η αλήθεια πάντως είναι ότι έχει πολύ άγγιγμα και στενή επαφή αυτός ο χορός. Καμία σχέση όμως με τα φασώματα-χουφτώματα που έχετε στο μυαλό σας.

Εάν θέλετε να γνωρίσετε μουνιά θα πρέπει να γραφτείτε για μαθήματα. Θα είναι πιο εύκολο να τρυπώσετε σε μία ομάδα με αρχάριες-αρχάριους και μετά να πηγαίνετε στα πα΄ρτυ που διοργανώνουν οι σχολές.

• Αγάπη

jimadams71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Κριτικές
18
Like
872
Πόντοι
311
Στο follie club Latino στους Αμπελόκηπους
με είχε πάει προ κορονοιου ένα κορίτσι από Βενεζουέλα
καλή ατμόσφαιρα και γιαυτους που δεν ήξεραν χορό είχε άτομο που τους έβαζε και χόρευαν μαζί
αντρές και γυναίκες
Εκτοτε δεν ξαναπήγα αλλά νομίζω κάποιες μέρες της βδομάδας έχει λάτιν βραδιές
Για παιχνίδι επειδή συνοδεύουν δεν έχω άποψη είχε όμως ωραιες παρουσίες

tasos.p

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
5
Like
2.233
Πόντοι
496
Στην γειτονια μου καπου στην καλλιθεα σε ενα ισογειο διαμερισμα μενουν 3 λατινες μαζι...ολη την ωρα αφηνουν ανοιχτο παραθυρο...η μια τελειως τσιτσιδη κυκλοφορει....την εχω δει 2-3 φορες...!!!

• Like

t0nic

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2021
Like
51
Πόντοι
0
Ακόμα κάνω. Είχα πηδήξει μία η οποία τα είχε με άλλον από εκεί και μετά το κάρφωμα ήθελε να τον χωρίσει και να είμαστε μαζί. Κατάλαβα ότι θέλει δεσμεύσεις και έκοψα μαζί της. Τώρα απλά βλεπόμαστε.
Γενικά κάτι παίζει αλλά όχι κάτι ακραίο...
Μου έχει τύχει σχεδον το ίδιο.. εγώ πήγαινα με την τότε σχέση μου (όχι κάτι σοβαρό) γιατι της άρεσε και επειδή δεν χόρευα μου την έπεσε μια τότε που ερχόταν με τον δικό της να με μάθει και καλά η οποία τελικά ήθελε αλλά πράγματα να πηδηχτεί δλδ.Βόλεψε βέβαια γιατί ήταν από δίπλα πόλη και βρισκόμασταν στην μέση ,γιατί αυτοί οι τύποι και τυπισσες που κάνουν λάτιν πάνε πέρα δώθε στα ιβεντς..
Γενικά σαν σκηνικό να βρεις γκομενα είναι καλή φάση ΑΛΛΑ όπως έγραψε και ένας τύπος πριν οι πιο πολλές πάνε για να χορέψουν .. Ενα μεγάλο ποσοστό πάει να καυλαντησει και να μάθει γιατι όντως είναι ωραίος χορός .
Καλή τύχη σε όλους !

• Like

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Στήν Ελλάδα τά Latin parties, είναι πραγματικά γιά γέλιο.
Δέν γνωρίζουν από μουσική είναι άσχετοι οι Djs, καί οι γκόμενες τό παίζουν Star τού Hollywood.
Καμία τύχη στόν μέσο Ελληνοψωλέα...νά βρεί γκόμενα!!

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.315
Πόντοι
4.546
Στην γειτονια μου καπου στην καλλιθεα σε ενα ισογειο διαμερισμα μενουν 3 λατινες μαζι...ολη την ωρα αφηνουν ανοιχτο παραθυρο...η μια τελειως τσιτσιδη κυκλοφορει....την εχω δει 2-3 φορες...!!!
Ηδονοβλεψίας?

theots81

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2015
Κριτικές
1
Like
935
Πόντοι
86
Γιατι που εχει τέτοια λατιν μαγαζιά τώρα?Η νύχτα έχει πεθάνει πλέον γιατί δεν υπάρχουν λεφτά, βγαίνεις έξω δέκα το βράδυ και δεν υπάρχει ανθρωπος
Στην Αθήνα έχει. Αν είσαι του χώρου, τα γνωρίζεις.

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
248
Πόντοι
26

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008