Ποιό είναι αυτό το ''1'' σημείο που έχω δίκιο;τουλάχιστον να μην νοιώθω παράλογος και εξωφρενικός στο συλλογισμό μου και στις απαιτήσεις μου...
Α!και μιας και ταιριάζει με το νικ σου,αντίστροφα από το δικό σου επιχείρημα,η άρνηση αρκετών κοπελών να δίνουν το μουνί τους για γλείψιμο,αποτελεί απόδειξη σοβαρότητας και υπευθυνότητας προς τον πελάτη να μην του μεταδώσουν πιθανά κονδυλώματα ή άλλες βακτηριδιακές λοιμώξεις;
Όχι..δεν είσαι παραλλογος και εξωφρενικός..Ίσα ίσα που το να γλύφει ο ένας τον άλλον είναι ότι πιο
υπέροχο στο σεξ..
Ήθελα να τονίσω ότι ο χώρος και ο χρόνος δεν είναι κατάλληλος για τέτοιου είδους ερωτικές περιπτύξεις,και θα σου εξηγήσω γιατί..
Καταρχάς δεν μπορείς μέσα σ'ένα μπουρδέλο να έχεις την στοιχειώδη υγιεινή..
Δεν μπορείς να έχεις την πολυτέλεια του μπάνιου, της πετσέτας,και του ζεστού νερού..και κακά τα ψέματα και σε studio ακόμα
που τα έχουν βαφτίσει έτσι αντί να τα πουν από μπουρδέλα,"καραμπουρδέλα"(μπουρδέλο πολυτελείας)τη βγάζει ο πελάτης με
μωρομάντηλα..μία δεν έχει ζεστό νερό,ή μπορεί ακόμα να κάνεις και το μπάνιο σου σε τζακούζι πιτσιλισμένο από τα χύσια
του προηγούμενου αφού σε κάθε χρήση δεν το αποστειρώνουν(αυτό συμβαίνει συχνά και στα hotel)
Πάμε παρακάτω..
Μέσα σ'ένα μπουρδέλο υπάρχουν 3-4 δωμάτια που φιλοξενούν για λίγο χρόνο τους πελάτες..
Πολλές φορές γεμίζουν,στο σαλόνι ήδη περιμένουν άλλοι να πάρουν σειρά..κι εσύ είσαι για παράδειγμα ένας απο αυτούς..
Αφού λοιπόν ο χρόνος είναι περιορισμένος ,πώς μια κοπέλα να είναι φρέσκια και καθαρή σαν να βγήκε από το μπάνιο
για να έρθει σε σένα να την γλύψεις,ή να σε γλύψει αυτή που δεν υπάρχουν τα παραπάνω στοιχειώδη..
Εννοείται ότι πριν έρθει σε σένα θα καθαρίσει μουνάκι και βυζάκια με μωρομάντηλα αλλά δεν είναι το ίδιο ρε
παιδί μου να πέσει νερό και σαπουνάδα όπως ήρθε από το σπίτι της..έτσι δεν είναι?
Θυμήθηκα την κριτική του φίλου μας εδώ..που είπε ότι όταν με γύρισε πισωκολητό του ήρθε μυρωδιά από κωλίλα..
Αυτό δεν με πρόσβαλλε γιατί πριν από 2 λεπτά ήμουν στον προηγούμενο και έτριβα από πάνω του το μουνί μου
στα αρχίδια του τα σκατωμένα (έτσι εξηγείται το 2χρωμο σώβρακο..κίτρινο μπροστά,καφέ πίσω)
Βλέπεις στη δουλειά μας δεν έχουμε την πολυτέλεια να εξετάζουμε τον πελάτη αν είναι καθαρός γιατί τα λεφτά
δεν μυρίζουν καθόλου...!!!!
Σε τέτοιες περιπτώσεις όχι με μωρομάντηλο δεν σώζεται η γυναίκα για να πάει στον επόμενο πελάτη,αλλά ούτε
να κουβαλάει μαζί της στη δουλειά το πιεστικό και τη συρματόβουρτσα για να πλένεται..
Που θέλω να καταλήξω για να καταλάβεις και να μην σε κουράζω..
Καλό θα ήταν να μην είστε τόσο διαχυτικοί στον πληρωμένο έρωτα..Μπορείτε να απολαύσετε τα πάντα και με
προφύλαξη στα πάντα..Η αρρώστεια πάντα παραμονεύει..
Όπως συχαίνεστε μερικές φορές εσείς...έτσι το ίδιο συχαινόμαστε κι εμείς...και δεν φταίει κανένας...
Ελπίζω να σε κάλυψα..Φιλιά...!!!!