Νέα

Κολωνού 30Α

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Αν δεν αντέχεις την κριτική μην μπαίνεις στο site
Μίλησε κανένας για την κριτική? Κάνεις λάθος μάτια μου..
Το αν θα μου πουν τα διάφορα...αν είμαι καλή κουτσή ανάποδη και όοοοτι άλλο συνεπάγεται ..
..ποσώς με ενδιαφέρει...και μου είναι εντελώς αδιάφορο..Ξέρω από μόνη μου τι κάνω..
Εκνευρίζομαι όμως με την αμάθεια και την ελαφρομυαλοσύνη...

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Απλά σας γαμάω (όχι εσάς, όχι όπως διαβάζεται κι όχι δεν σας ειρωνεύομαι κυρία Κατερίνα).

Δεν σκέφτομαι καμιά σας, εσείς με σκέφτεστε (όσες έστω ελάχιστες).

Καλή συνέχεια να έχετε. Θα έρθω γιατί με καύλωσε κατά βάθος η αντίδρασή σας
κι ίσως κάνετε κάτι παραπάνω.

Θα την γράψουμε στο κρεβάτι την κριτική.

:rockon:
Έτσι έτσι...να μου πεις τι ώρα μόνο να σου στρώσω τα μεταξωτά σεντόνια...!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Πόσο εύκολο είναι να είσαι τελικά εκ του ασφαλούς πίσω απο μια οθόνη , να
γράφεις διάφορα και να απευθύνεσαι στη κάααθε Κατερίνα.. που αυτή είναι
τόσο εύκολο να πας να την δεις γιατί είναι εκτεθειμένη σε δημόσια θέα , ή
ακόμα και να την γαμήσεις...
Μου έτυχε πρόσφατα το σκηνικό...
Ενώ σαλονάριζα,κάποιος πετάγεται και με ρωτάει...-Είσαι η ΚΑΤΕΡΙΝΑ69?
-Ναι..του λεω...Για να λες το nick μου είσαι από το bou..Ποιός είσαι? του λέω..
Σηκώθηκε...με κοίταξε...και απλά έφυγε..
Έχει ξαναγίνει αυτό και μέσα στο δωμάτιο..Κανένας δε λέει..κι αυτή είναι η μέγιστη ειρωνία.... :rockon:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
Πόσο εύκολο είναι να είσαι τελικά εκ του ασφαλούς πίσω απο μια οθόνη , να
γράφεις διάφορα και να απευθύνεσαι στη κάααθε Κατερίνα.. που αυτή είναι
τόσο εύκολο να πας να την δεις γιατί είναι εκτεθειμένη σε δημόσια θέα , ή
ακόμα και να την γαμήσεις...
Μου έτυχε πρόσφατα το σκηνικό...
Ενώ σαλονάριζα,κάποιος πετάγεται και με ρωτάει...-Είσαι η ΚΑΤΕΡΙΝΑ69?
-Ναι..του λεω...Για να λες το nick μου είσαι από το bou..Ποιός είσαι? του λέω..
Σηκώθηκε...με κοίταξε...και απλά έφυγε..
Έχει ξαναγίνει αυτό και μέσα στο δωμάτιο..Κανένας δε λέει..κι αυτή είναι η μέγιστη ειρωνία.... :rockon:
τα σεβη μου!... :kneel: :hi:...

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Προσωπικά δεν πάω στα 30άρια κυρία Κατερίνα γιατί δεν με "γεμίζουν".
Δεν είμαι θαμώνας σας, μην κουράζετε το θηλυκό κεφαλάκι σας με σκέψεις.
Κι αφήστε επιτέλους τις πλάνες με το νικ. Εσείς είστε οι ιερόδουλες κι εμείς οι πελάτες.
Εσείς είστε υποχρεωμένες να λέτε ποιες είστε κι όχι εμείς.
Εσείς πληρώνεστε κι εμείς πληρώνουμε.

Αν όμως έρθω θα σας το πω με την προυπόθεση ότι θα μου γράψετε κριτική.

Σας θέλω πολύ σκληρή. Θα γίνω το πουτανάκι σας για 10-15 λεπτά
αλλά εσείς ξέρετε τον ιερό κανόνα έτσι δεν είναι; αν τυχόν γουστάρετε
(μία στο δις) δεν πρέπει να το πείτε. Ξέρετε φυσικά τι γίνεται αν το πείτε;
το παραδέχεται ο οργανισμός σας στα φανερά.
Απορώ γιατί εσύ το έχεις πάρει προσωπικά λες και άκουσες το όνομα σου..
Ούτε θέλω να είσαι θαμώνας μου ούτε το ζήτησα αυτό από κανέναν..Η πόρτα είναι ανοιχτή..
"Μπάτε σκύλοι αλέστε κι αλεστικά μη δίνετε" που λέει και η λαϊκή μας ρήση..
Πλάνη με το nick? :idiot: που κολλάει αυτό?
Ναι..εμείς είμαστε οι ιερόδουλες κι εσείς οι πελάτες..με τη διαφορά ότι σας πληρώνουμε κι εμείς
αλλά χωρίς να το λαβαίνετε υπόψιν..
1. Ενοίκιο για στέγη για να μας βρίσκετε να μας γαμάτε
2. Δ.Ε.Η ρεύμα για να έχει φως να βλέπεις την τρύπα εκεί που θα χώσεις τον πούτσο σου
3. Ε.Υ.Δ.Α.Π νερό για να πλυθείς (εξαιρούνται αυτοί που πλένονται κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα)
4. Κρεμοσάπουνα,είδη καθαριότητας , χαρτιά για να είναι ο χώρος καθαρός να γαμάς σε πολιτισμένο περιβάλλον
5. Προφυλακτικα
6. Έξοδα μετακίνησης για να είναι έτοιμο το μουνί στο πιάτο να περιμένει μία από τις 3 βάρδιες να έρθεις να το γαμήσεις
7. Φάρμακα.Υπάρχουν πολλοί γυναικείοι οργανισμοί που δεν αντέχουν τα πουτσοσφυροκοπήματα μέσα στο μουνί..μερικοί γαμάτε
          τόσο δυνατά που νομίζετε ότι θα βρείτε πετρέλαιο..

Υποχρέωση? Υποχρέωση δεν έχει κανένας από τους 2 να πει ποιος είναι..Είναι δουλειά και καθαρή συναλλαγή..Έλα σαν κύριος,
          γάμα σαν κύριος και φύγε σαν κύριος..Τα σχόλια είναι περιττά,αφού γαμάνε..ύστερα το παραγαμάνε
Και για να τελειώσω γιατί θέλω να πάω κουζίνα να φτιάξω τυρόπιτα και με κούρασε η πουτσομουνοσυζήτηση...
Αυτός που είναι να έρθει...θα έρθει...είτε απο το site είτε από το χωριό του είτε από οπουδήποτε..
Δεν παρακαλέσαμε ούτε παρακαλάμε κανέναν...ποτέ και για τίποτα...
Αααα Υστερόγραφο...Εύκολα καβλώνουμε στη δουλειά..Και να χύσουμε ακόμα μπορούμε να το κάνουμε να μην πάρετε χαμπάρι..χι χι
                  Ε...οργανισμός είναι αυτός..δεν είναι από σίδερο...

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
με φύλλο κρούστας?

τις προάλλες έφαγα με κανταίφι και τα σπάει  :rockon:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Γελάω που σε όλο το θέμα σου έκατσε η τυρόπιτα...χαχαχαχχαχαχ...να'σαι καλά ρε μωρό βραδυνιάτικα....

χααχαχαχαχ

Κατερίνα εγώ πάντως σε είδα προχθές

και σε έχω βάλει στην λίστα γιατί είσαι δυνατό και αισθησιακό μιλφέιγ  :cool2:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.950
Πόντοι
10.686
από Επιρρεπής
17-01-2016
Last updated:
18-01-2016
Link σχολίου
Αναφέρατε αυτό το σχόλιο
Έχει αρχίσει πλέον να μου γίνεται πεποίθηση ότι στην πλειοψηφία τους οι ιερόδουλες είναι βλαμμένες και καθυστερημένες!Δεν κατανοοώ την άρνηση των περισσοτέρων να γλείφουν τους όρχεις,λες και είναι κάποιος βρωμερός και σιχαμερός ιστός... Και αν δικαιολογούνται άγνοια και απειρία στις νέες,οι παλιές απλά είναι αδικαιολόγητες!

Αγαπητέ "Επιρρεπής"
Να σου απαντήσω ότι σε "1" σημείο έχεις δίκιο αλλά μένουν άλλα "99"
Έχεις ακούσει ποτέ για κονδυλώματα?
Ναι ναι...αυτό το χαριτωμένο αφροδίσιο που μεταδίδεται χωρίς προφύλαξη και που
μπορεί να κρύβεται και να πολλαπλασιάζεται στα "καθαρά" και αισθησιακά αρχιδάκια σας
τακτοποιημένα είτε κάτω από τριχούλες είτε αόρατα στο μάτι επειδή βοηθάει ο χαμηλός
φωτισμός ενός δωματίου σε μπουρδέλο..
Έχεις ακούσει ποτέ γι'αυτά ? Η τα έχεις δει μόνο σε οθόνη χάι ντε φινίσιον?

Καλά κάνουμε μερικές και δεν γλύφουμε τους όρχεις,κι αυτό, όχι από "βλακεία" και
"καθυστέρηση" όπως λες,αλλά από υπευθυνότητα και σεβασμό στην υγεία μας.
Ποιό είναι αυτό το ''1'' σημείο που έχω δίκιο;τουλάχιστον να μην νοιώθω παράλογος και εξωφρενικός στο συλλογισμό μου και στις απαιτήσεις μου...
Α!και μιας και ταιριάζει με το νικ σου,αντίστροφα από το δικό σου επιχείρημα,η άρνηση αρκετών κοπελών να δίνουν το μουνί τους για γλείψιμο,αποτελεί απόδειξη σοβαρότητας και υπευθυνότητας προς τον πελάτη να μην του μεταδώσουν πιθανά κονδυλώματα ή άλλες βακτηριδιακές λοιμώξεις;

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Ποιό είναι αυτό το ''1'' σημείο που έχω δίκιο;τουλάχιστον να μην νοιώθω παράλογος και εξωφρενικός στο συλλογισμό μου και στις απαιτήσεις μου...
Α!και μιας και ταιριάζει με το νικ σου,αντίστροφα από το δικό σου επιχείρημα,η άρνηση αρκετών κοπελών να δίνουν το μουνί τους για γλείψιμο,αποτελεί απόδειξη σοβαρότητας και υπευθυνότητας προς τον πελάτη να μην του μεταδώσουν πιθανά κονδυλώματα ή άλλες βακτηριδιακές λοιμώξεις;
Όχι..δεν είσαι παραλλογος και εξωφρενικός..Ίσα ίσα που το να γλύφει ο ένας τον άλλον είναι ότι πιο
υπέροχο στο σεξ..
Ήθελα να τονίσω ότι ο χώρος και ο χρόνος δεν είναι κατάλληλος για τέτοιου είδους ερωτικές περιπτύξεις,και θα σου εξηγήσω γιατί..
Καταρχάς δεν μπορείς μέσα σ'ένα μπουρδέλο να έχεις την στοιχειώδη υγιεινή..
Δεν μπορείς να έχεις την πολυτέλεια του μπάνιου, της πετσέτας,και του ζεστού νερού..και κακά τα ψέματα και σε studio ακόμα
που τα έχουν βαφτίσει έτσι αντί να τα πουν από μπουρδέλα,"καραμπουρδέλα"(μπουρδέλο πολυτελείας)τη βγάζει ο πελάτης με
μωρομάντηλα..μία δεν έχει ζεστό νερό,ή μπορεί ακόμα να κάνεις και το μπάνιο σου σε τζακούζι πιτσιλισμένο από τα χύσια
του προηγούμενου αφού σε κάθε χρήση δεν το αποστειρώνουν(αυτό συμβαίνει συχνά και στα hotel)
Πάμε παρακάτω..
Μέσα σ'ένα μπουρδέλο υπάρχουν 3-4 δωμάτια που φιλοξενούν για λίγο χρόνο τους πελάτες..
Πολλές φορές γεμίζουν,στο σαλόνι ήδη περιμένουν άλλοι να πάρουν σειρά..κι εσύ είσαι για παράδειγμα ένας απο αυτούς..
Αφού λοιπόν ο χρόνος είναι περιορισμένος ,πώς μια κοπέλα να είναι φρέσκια και καθαρή σαν να βγήκε από το μπάνιο
για να έρθει σε σένα να την γλύψεις,ή να σε γλύψει αυτή που δεν υπάρχουν τα παραπάνω στοιχειώδη..
Εννοείται ότι πριν έρθει σε σένα θα καθαρίσει μουνάκι και βυζάκια με μωρομάντηλα αλλά δεν είναι το ίδιο ρε
παιδί μου να πέσει νερό και σαπουνάδα όπως ήρθε από το σπίτι της..έτσι δεν είναι?
Θυμήθηκα την κριτική του φίλου μας εδώ..που είπε ότι όταν με γύρισε πισωκολητό του ήρθε μυρωδιά από κωλίλα..
Αυτό δεν με πρόσβαλλε γιατί πριν από 2 λεπτά ήμουν στον προηγούμενο και έτριβα από πάνω του το μουνί μου
στα αρχίδια του τα σκατωμένα (έτσι εξηγείται το 2χρωμο σώβρακο..κίτρινο μπροστά,καφέ πίσω)
Βλέπεις στη δουλειά μας δεν έχουμε την πολυτέλεια να εξετάζουμε τον πελάτη αν είναι καθαρός γιατί τα λεφτά
δεν μυρίζουν καθόλου...!!!!
Σε τέτοιες περιπτώσεις όχι με μωρομάντηλο δεν σώζεται η γυναίκα για να πάει στον επόμενο πελάτη,αλλά ούτε
να κουβαλάει μαζί της στη δουλειά το πιεστικό και τη συρματόβουρτσα για να πλένεται..
Που θέλω να καταλήξω για να καταλάβεις και να μην σε κουράζω..
Καλό θα ήταν να μην είστε τόσο διαχυτικοί στον πληρωμένο έρωτα..Μπορείτε να απολαύσετε τα πάντα και με
προφύλαξη στα πάντα..Η αρρώστεια πάντα παραμονεύει..
Όπως συχαίνεστε μερικές φορές εσείς...έτσι το ίδιο συχαινόμαστε κι εμείς...και δεν φταίει κανένας...
Ελπίζω να σε κάλυψα..Φιλιά...!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom