Νέα

Κολομβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Θα γίνουμε κλειτοριδοκράτορες μεγάλε μεγάλε. :rockon:
Αλλά σου βάζω και το άλλο σενάριο. Να μας φέρουν πίσω με ξύλινο παλτό. Και πάλι ήρωες θα'μαστε. :priest:
Το χειρότερο σενάριο θα'ναι να πάμε και να μη γαμήσουμε. :-
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Και ακομα χειροτερα μην ξηγηθουνε τσιμεντενια μαγιο και φουντο. :2funny: :2funny:

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Τόσο καιρό ασχολείστε με τις Κολομβιανές και την Κολομβία , και ένα έχω να πω . Αίσχος!!!! Καλά ρε ζήτε στην χώρα που έχει τις πιο ωραίες και ευχάριστες σε χαρακτήρα γυναίκες στον κόσμο , και μου ψάχνεστε να πάτε στα Πρεζόνια τις Κολομβιανές; Πάτε καλά ; Που θα βρείτε τόσο προικισμένες γυναίκες σε λιποκύτταρα και τίγκα στην κυτταρίτιδα ; Ποίες άλλες γυναίκες μπορούν να σε κάνουν να νιώθεις σκουπίδι μόνο επειδή τόλμησες να τις μιλίσεις , χωρίς να είσαι παιδαρας με πόρσε; Που αλλού μπορείς να νιώθεις πηδόντας μια γυναίκα ότι κάνεις κτηνοβασία; ΕΕΕΕΕΕ σας ερωτώ κύριο!!! Τόσο ψωνισμένες γκόμενες θα ξαναβρείτε ; Σε ποία άλλη χώρα και τα θεόμπαζα συμπεριφέρονται σαν Μοντέλες; Αυτά είχα να πω.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 00030099t.jpg
    00030099t.jpg
    3 KB · Εμφανίσεις: 24
OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Τόσο καιρό ασχολείστε με τις Κολομβιανές και την Κολομβία , και ένα έχω να πω . Αίσχος!!!! Καλά ρε ζήτε στην χώρα που έχει τις πιο ωραίες και ευχάριστες σε χαρακτήρα γυναίκες στον κόσμο , και μου ψάχνεστε να πάτε στα Πρεζόνια τις Κολομβιανές; Πάτε καλά ; Που θα βρείτε τόσο προικισμένες γυναίκες σε λιποκύτταρα και τίγκα στην κυτταρίτιδα ; Ποίες άλλες γυναίκες μπορούν να σε κάνουν να νιώθεις σκουπίδι μόνο επειδή τόλμησες να τις μιλίσεις , χωρίς να είσαι παιδαρας με πόρσε; Που αλλού μπορείς να νιώθεις πηδόντας μια γυναίκα ότι κάνεις κτηνοβασία; ΕΕΕΕΕΕ σας ερωτώ κύριο!!! Τόσο ψωνισμένες γκόμενες θα ξαναβρείτε ; Σε ποία άλλη χώρα και τα θεόμπαζα συμπεριφέρονται σαν Μοντέλες; Αυτά είχα να πω.
ασε τις ιστοριες και δωσε καμια πληροφορια εσυ για τις κολομβιανες.

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
τυπε υπαρχει και το κολομβιανο παπιον.σημερα το εμαθα.

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
οσο για το γαλλο που βρεθηκε νεκρος. καμια μαλακια θα εκανε.και του δωσανε την γραβατα στο χερι.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
οσο για το γαλλο που βρεθηκε νεκρος. καμια μαλακια θα εκανε.και του δωσανε την γραβατα στο χερι.

Θα'κανε μανούρα φαίνεται. Εμείς θα'μαστε Φαντομάδες ρε. Hit 'n' run. :zfuck:

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
κολομβιανοι συντροφοι σας ενημερωνω οτι η μποκοτα,και το μεντεγιν,ειναι η ασφαλεστερες πολεις στον κοσμο.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΑ.

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
κανα νεο απο κολομβια υπαρχει?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κολομβιανοι συντροφοι σας ενημερωνω οτι η μποκοτα,και το μεντεγιν,ειναι η ασφαλεστερες πολεις στον κοσμο.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΑ.
τυπε μου μεγαλε
εκει δεν πηγε και αυτος απτην ζιμενς?
που βουτηξε το χρημα

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
τυπε μου μεγαλε
εκει δεν πηγε και αυτος απτην ζιμενς?
που βουτηξε το χρημα
εκει πρεπει να ειναι με καμια 3-4 καταλινες και καμια 2-3 τζεσικες αγκαλια.μετα απο μια τετοια μπαζα εχει δικαιωμα να ξεκουραστη και αυτος.τελικα ο προορισμος του ανθρωπου ειναι η κολομβια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εκει πρεπει να ειναι με καμια 3-4 καταλινες και καμια 2-3 τζεσικες αγκαλια.μετα απο μια τετοια μπαζα εχει δικαιωμα να ξεκουραστη και αυτος.τελικα ο προορισμος του ανθρωπου ειναι η κολομβια.
ειναι ο παραδεισος τυπε μου?
γιαυτο οι κολομβιανοι ειναι τοσο πιστοι?

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ειναι ο παραδεισος τυπε μου?
γιαυτο οι κολομβιανοι ειναι τοσο πιστοι?
τυπε νομιζω οτι οι κολομβιανοι πιστευουν μονο στο χρημα.ετσι και αλλιως το μουνι περισσευει εκει.μονο εδω τις εχουμε δωσει τοση αξια τις καριολες.τα ευρω μας θα πιασουνε τοπο στην κολομβια τελικα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε νομιζω οτι οι κολομβιανοι πιστευουν μονο στο χρημα.ετσι και αλλιως το μουνι περισσευει εκει.μονο εδω τις εχουμε δωσει τοση αξια τις καριολες.τα ευρω μας θα πιασουνε τοπο στην κολομβια τελικα.
φανταζεσαι οι ελληνιδες να καναν ολες τις μαλακιες τους σε κολομβιανους?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom