ετσι ειναι τυπε το κολομβιανο κλειδι.για να ανοιγει ολες τις πορτες.
που το σκεφτηκες παλι αυτο ρε τυπε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κολομβία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans5
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 144K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Και ακομα χειροτερα μην ξηγηθουνε τσιμεντενια μαγιο και φουντο.Θα γίνουμε κλειτοριδοκράτορες μεγάλε μεγάλε.
Αλλά σου βάζω και το άλλο σενάριο. Να μας φέρουν πίσω με ξύλινο παλτό. Και πάλι ήρωες θα'μαστε.
Το χειρότερο σενάριο θα'ναι να πάμε και να μη γαμήσουμε. :-
Τόσο καιρό ασχολείστε με τις Κολομβιανές και την Κολομβία , και ένα έχω να πω . Αίσχος!!!! Καλά ρε ζήτε στην χώρα που έχει τις πιο ωραίες και ευχάριστες σε χαρακτήρα γυναίκες στον κόσμο , και μου ψάχνεστε να πάτε στα Πρεζόνια τις Κολομβιανές; Πάτε καλά ; Που θα βρείτε τόσο προικισμένες γυναίκες σε λιποκύτταρα και τίγκα στην κυτταρίτιδα ; Ποίες άλλες γυναίκες μπορούν να σε κάνουν να νιώθεις σκουπίδι μόνο επειδή τόλμησες να τις μιλίσεις , χωρίς να είσαι παιδαρας με πόρσε; Που αλλού μπορείς να νιώθεις πηδόντας μια γυναίκα ότι κάνεις κτηνοβασία; ΕΕΕΕΕΕ σας ερωτώ κύριο!!! Τόσο ψωνισμένες γκόμενες θα ξαναβρείτε ; Σε ποία άλλη χώρα και τα θεόμπαζα συμπεριφέρονται σαν Μοντέλες; Αυτά είχα να πω.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
κατι θα ξερουν οι παλιοι και το λενε.
Συνημμένα
ασε τις ιστοριες και δωσε καμια πληροφορια εσυ για τις κολομβιανες.Τόσο καιρό ασχολείστε με τις Κολομβιανές και την Κολομβία , και ένα έχω να πω . Αίσχος!!!! Καλά ρε ζήτε στην χώρα που έχει τις πιο ωραίες και ευχάριστες σε χαρακτήρα γυναίκες στον κόσμο , και μου ψάχνεστε να πάτε στα Πρεζόνια τις Κολομβιανές; Πάτε καλά ; Που θα βρείτε τόσο προικισμένες γυναίκες σε λιποκύτταρα και τίγκα στην κυτταρίτιδα ; Ποίες άλλες γυναίκες μπορούν να σε κάνουν να νιώθεις σκουπίδι μόνο επειδή τόλμησες να τις μιλίσεις , χωρίς να είσαι παιδαρας με πόρσε; Που αλλού μπορείς να νιώθεις πηδόντας μια γυναίκα ότι κάνεις κτηνοβασία; ΕΕΕΕΕΕ σας ερωτώ κύριο!!! Τόσο ψωνισμένες γκόμενες θα ξαναβρείτε ; Σε ποία άλλη χώρα και τα θεόμπαζα συμπεριφέρονται σαν Μοντέλες; Αυτά είχα να πω.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
τυπε υπαρχει και το κολομβιανο παπιον.σημερα το εμαθα.
:o
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
οσο για το γαλλο που βρεθηκε νεκρος. καμια μαλακια θα εκανε.και του δωσανε την γραβατα στο χερι.
Θα'κανε μανούρα φαίνεται. Εμείς θα'μαστε Φαντομάδες ρε. Hit 'n' run.
εμεις θα παμε να γαμησουμε.εχουμε καποιο σκοπο.Θα'κανε μανούρα φαίνεται. Εμείς θα'μαστε Φαντομάδες ρε. Hit 'n' run.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μου μεγαλεκολομβιανοι συντροφοι σας ενημερωνω οτι η μποκοτα,και το μεντεγιν,ειναι η ασφαλεστερες πολεις στον κοσμο.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΑ.
εκει δεν πηγε και αυτος απτην ζιμενς?
που βουτηξε το χρημα
εκει πρεπει να ειναι με καμια 3-4 καταλινες και καμια 2-3 τζεσικες αγκαλια.μετα απο μια τετοια μπαζα εχει δικαιωμα να ξεκουραστη και αυτος.τελικα ο προορισμος του ανθρωπου ειναι η κολομβια.τυπε μου μεγαλε
εκει δεν πηγε και αυτος απτην ζιμενς?
που βουτηξε το χρημα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ειναι ο παραδεισος τυπε μου?εκει πρεπει να ειναι με καμια 3-4 καταλινες και καμια 2-3 τζεσικες αγκαλια.μετα απο μια τετοια μπαζα εχει δικαιωμα να ξεκουραστη και αυτος.τελικα ο προορισμος του ανθρωπου ειναι η κολομβια.
γιαυτο οι κολομβιανοι ειναι τοσο πιστοι?
τυπε νομιζω οτι οι κολομβιανοι πιστευουν μονο στο χρημα.ετσι και αλλιως το μουνι περισσευει εκει.μονο εδω τις εχουμε δωσει τοση αξια τις καριολες.τα ευρω μας θα πιασουνε τοπο στην κολομβια τελικα.ειναι ο παραδεισος τυπε μου?
γιαυτο οι κολομβιανοι ειναι τοσο πιστοι?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
φανταζεσαι οι ελληνιδες να καναν ολες τις μαλακιες τους σε κολομβιανους?τυπε νομιζω οτι οι κολομβιανοι πιστευουν μονο στο χρημα.ετσι και αλλιως το μουνι περισσευει εκει.μονο εδω τις εχουμε δωσει τοση αξια τις καριολες.τα ευρω μας θα πιασουνε τοπο στην κολομβια τελικα.
δεν θα προλαβαιναν να περνανε γραβατες τυπε στην ελλαδα.φανταζεσαι οι ελληνιδες να καναν ολες τις μαλακιες τους σε κολομβιανους?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ετσι ρε τυπε πεσταδεν θα προλαβαιναν να περνανε γραβατες τυπε στην ελλαδα.
τυπε ειδες τι επαθε και η καταλινα.που δεν ακουγε κανεναν.ετσι ρε τυπε πεστα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 217