giovanni845
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2010
- Like
- 307
- Πόντοι
- 26
Καμιά καινούρια ενημέρωση έχει κανείς για αυτά τα μαγαζιά?Πρέπει να έχει αλλαγές πολλές.
Παίδες ένα κωλόμπαρο το Fever το ξέρει κανείς?Τι παίζει εκεί μέσα?
Αριγκάτο είναι μπουρδέλο ρε φίλε χαίρω πολύ εκεί φορτώνεις ούτως ή άλλως.Αριγκατο!!!!
Κανένα κωλόμπαρο στα γύρω χωριά υπάρχει ακόμα ρε παίδες?Περίπτωση να φορτώσεις καμιά απο κει?
Γιατί τύπε? Δε ρώτησα να αναλυθεί η θεωρία της σχετικότητας για κωλόμπαρα στα χωριά ρώτησα θυμόμουν κάνα δυο.Κι απόλους εδώ εσύ βρήκες να απαντήσεις καταυτό τον τρόπο? Περίμενες ποστ μου πολλές μέρες?Σοβαρά τώρα περιμένεις να σου πούμε;
Γιατί τύπε? Δε ρώτησα να αναλυθεί η θεωρία της σχετικότητας για κωλόμπαρα στα χωριά ρώτησα θυμόμουν κάνα δυο.Κι απόλους εδώ εσύ βρήκες να απαντήσεις καταυτό τον τρόπο? Περίμενες ποστ μου πολλές μέρες?
Το νασαι λίγο μ*****ς τύπε το σκέφτηκες το ενδεχόμενο έτσι?Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος για τίποτα. Κι άμα θες μη δίνεις σημασία άλλους ρώτησα όχι εσένα.Τύπε μου όταν ζητάς πληροφορίες πρέπει να δίνεις κιόλας....
Ξέρεις εσύ...
Το νασαι λίγο μ*****ς τύπε το σκέφτηκες το ενδεχόμενο έτσι?Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος για τίποτα. Κι άμα θες μη δίνεις σημασία άλλους ρώτησα όχι εσένα.
Φιλε χθες ημουν στην κομοτηνη. Εκει κοντα στον οτε εχει ενα πατσατζιδικο "μαυρος γατος" και παραδιπλα ειναι το small. Ειχε αναμενα φωτα απεξω. Απλα δε μπηκα μεσα να δω τι παιζει...
Μόνο κοσομασιόν από όσο γνωρίζω. Οι κυρίες πάντως ειναι πρωην στριπτζουδεςΠαίδες ξερει κάνεις τίποτα για το plateia το κωλομπαρο ; Μόλις μετακόμισα Κομοτηνή οποίος ξέρει τίποτα ας πει . ευχαριστώ συναγωνιστές!!
Σε ευχαριστώ πολύ συναγωνιστή ! Που έχει για να γαμησουμε τίποτα καλό ξέρουμε ;Μόνο κοσομασιόν από όσο γνωρίζω. Οι κυρίες πάντως ειναι πρωην στριπτζουδες