You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρο στη Θεσ/νίκη για να βγάλω γκόμενα 35+;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tabakakos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 45
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
LoveSrbija
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
στο μεταξύ μας έχω ρίξει από τα πιο απίστευτα γέλια.
είναι όλη η αφρόκρεμα της πόλης εκεί μέσα μαζεμένη.
και όσεσ 50αροφεύγα είναι εκεί μέσα είναι καθαρά για κονσομανσιον. είναι χάλια μπάλια.
είναι όλη η αφρόκρεμα της πόλης εκεί μέσα μαζεμένη.
και όσεσ 50αροφεύγα είναι εκεί μέσα είναι καθαρά για κονσομανσιον. είναι χάλια μπάλια.
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Μην ανησυχεις τυπες εμεις ειμαστε εδω!!!!θα σε φτιαξουμε ΑΜΕΣΩΣ βοηθισε μας ομως για λεγε πως τι θες???Ρε παιδια ξερετε κανενα στεκι που πανε μεγαλες κυριες που αναζητουν φρεσκο κρεας???
Θελω να παω με μια 40αρα να με μαμησει και να μην την μαμησω....
orexatos32
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
απο τα θεματα που με ενδιαφερουν και εμενα!
αποθημενο το εχω!
αποθημενο το εχω!
ψαξτε μαγκεσ εγω ειμαι 28 και εδω και 4 μηνεσ εχω μια 36αρα που δουλευαι σε μπαρ στην λαρισα .μην χτυπατε σε μπαρ στυλ στριπτηζ και τετοια ειναι ολεσ καβατζομενεσ αλλα σε μικρα μπαρακια τα λεγομενα κουτουκια και κατι θα βρειτε ειναι καλη φαση οντωσ.
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 7.098
- Πόντοι
- 7.095
τωρα εσυ πλακα κανεις...καλησπερα παιδεσ θελω να μου προτεινεται καμια 5αρια βιζιτεσ της θεσσαλονικησ και να μου στειλεται και τα τηλεφωνα τουσ στο P.M.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ.
καλησπερα παιδεσ θελω να μου προτεινεται καμια 5αρια βιζιτεσ της θεσσαλονικησ και να μου στειλεται και τα τηλεφωνα τουσ στο P.M.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ.
μήπως θέλεις καλύτερα τηλ απο κάτι σουβλατζίδικα .....νάσαι σίγουρα μέσα ?
Πηγα χτες βράδυ στο Μεταξύ μας. Πολύ παρακμή. Είχε και μια παρεα με 5-6 τραβέλια. Μου κόλησε μια 40+ Βουλγάρα και χορεύαμε μαζί. Κάποια στιγμή μου λέει ναρθω σπίτι σου; Λέω οκ. Βγαίνουμε και ακεί που περπατάμε μου λέει θέλω να σου ζητήσω κάτι. Λέω τι; Και λέει μια βοήθεια να με βοηθήσεις να πληρώσω το ρεύμα μου. Και τη λέω τι λε ρε; Εδώ το δικό μου δεν το πλήρωσα, το δικο σου θα πληρώσω;
Thessalon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2011
- Like
- 1.123
- Πόντοι
- 216
Πηγα χτες βράδυ στο Μεταξύ μας. Πολύ παρακμή. Είχε και μια παρεα με 5-6 τραβέλια. Μου κόλησε μια 40+ Βουλγάρα και χορεύαμε μαζί. Κάποια στιγμή μου λέει ναρθω σπίτι σου; Λέω οκ. Βγαίνουμε και ακεί που περπατάμε μου λέει θέλω να σου ζητήσω κάτι. Λέω τι; Και λέει μια βοήθεια να με βοηθήσεις να πληρώσω το ρεύμα μου. Και τη λέω τι λε ρε; Εδώ το δικό μου δεν το πλήρωσα, το δικο σου θα πληρώσω;
Χα χα θεικο....ακουσε κει να πληρωσω το ρευμα....
Μου κόλησε μια 40+ Βουλγάρα και χορεύαμε μαζί. Κάποια στιγμή μου λέει ναρθω σπίτι σου; Λέω οκ. Βγαίνουμε και ακεί που περπατάμε μου λέει θέλω να σου ζητήσω κάτι. Λέω τι; Και λέει μια βοήθεια να με βοηθήσεις να πληρώσω το ρεύμα μου. Και τη λέω τι λε ρε; Εδώ το δικό μου δεν το πλήρωσα, το δικο σου θα πληρώσω;
Αν δεν συμπεριελάμβανε ΕΕΤΗΔΕ, έπρεπε να της το πληρώσεις....
kostikos70
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 371
- Πόντοι
- 281
που ακριβως είναι αυτο παίχτη??Πηγα χτες βράδυ στο Μεταξύ μας. Πολύ παρακμή. Είχε και μια παρεα με 5-6 τραβέλια. Μου κόλησε μια 40+ Βουλγάρα και χορεύαμε μαζί. Κάποια στιγμή μου λέει ναρθω σπίτι σου; Λέω οκ. Βγαίνουμε και ακεί που περπατάμε μου λέει θέλω να σου ζητήσω κάτι. Λέω τι; Και λέει μια βοήθεια να με βοηθήσεις να πληρώσω το ρεύμα μου. Και τη λέω τι λε ρε; Εδώ το δικό μου δεν το πλήρωσα, το δικο σου θα πληρώσω;
τι κατασταση επικρατει? πολύ παρακμη?
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 7.098
- Πόντοι
- 7.095
kostikos απαράδεκτος...γιαννιτσών....πιο παρακμή δε γίνεταιπου ακριβως είναι αυτο παίχτη??
τι κατασταση επικρατει? πολύ παρακμη?
Gioutsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Μήπως πήγε κανείς τελευταία στο ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ μπαρ στη Γιαννιτσών? Λέω να πάω να βρω καμία 35άρα για καμάκι και μετά σπίτι με λίγα λεφτά (π.χ. 50 ευρώ).
Που ακριβώς είναι στη Γιαννιτσών το ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ? καμία καλύτερη πρόταση για παιχνίδι-καμάκι και μετά σπίτι?
Ευχαριστώ!
Που ακριβώς είναι στη Γιαννιτσών το ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ? καμία καλύτερη πρόταση για παιχνίδι-καμάκι και μετά σπίτι?
Ευχαριστώ!
Πηγα χτες βράδυ στο Μεταξύ μας.
............................................
Μου κόλησε μια 40+ Βουλγάρα και χορεύαμε μαζί. Κάποια στιγμή μου λέει ναρθω σπίτι σου; Λέω οκ. Βγαίνουμε και ακεί που περπατάμε μου λέει θέλω να σου ζητήσω κάτι. Λέω τι; Και λέει μια βοήθεια να με βοηθήσεις να πληρώσω το ρεύμα μου. Και τη λέω τι λε ρε; Εδώ το δικό μου δεν το πλήρωσα, το δικο σου θα πληρώσω;
που ακριβως είναι αυτο παίχτη??
Ψήνεσαι κι' εσύ να πληρώσεις λογ/σμό ΔΕΗ παίκτη?
Αν είναι, πήγαινε σύντομα, πριν ταχυδρομηθούν οι επόμενοι λογ/σμοί με το ΕΕΤΗΔΕ.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 278
- Εμφανίσεις
- 17K
Δ
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 69