Νέα

Κωλόμπαρο Playboy στο Κερατσίνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makis1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 243
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

StallionXX

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2006
Like
6
Πόντοι
1
Δεν ξέρω αν υπάρχει παίχτη. Υπήρχε πάντως! Όταν αποχωρείς από το σπορ και αλλάζεις πολιτείες μένεις πολύυυυυυυυυ πίσω....

adamioan

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
119
Πόντοι
1
Για να βοηθήσω λίγο το Black & White νομίζω ότι υπάρχει ακόμα και είναι στο ύψος του διαγνωστικού κέντρου που είναι κοντά στο Playboy στο πίσω στενό ακριβώς

OP
OP
M

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Δεν ξέρω αν υπάρχει παίχτη. Υπήρχε πάντως! Όταν αποχωρείς από το σπορ και αλλάζεις πολιτείες μένεις πολύυυυυυυυυ πίσω....

+1

όντως εδώ εγώ έχω αλλάξει συνήθειες λόγω του ότι επισκέφθηκα κυριλέ κωλόμπαρο για προσωπικούς λόγους.....αλλά θέλω την καλτίλα,την σαπίλα των Playboy και Πρίγκηπα :rockon: :rockon:

είναι ναρκωτικό το σάπιο κωλόμπαρο σου δίνει άλλη πνοή ζωής :helpplea:

OP
OP
M

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Για να βοηθήσω λίγο το Black & White νομίζω ότι υπάρχει ακόμα και είναι στο ύψος του διαγνωστικού κέντρου που είναι κοντά στο Playboy στο πίσω στενό ακριβώς

μήπως το στενό λέγεται Μικράς Ασίας??

StallionXX

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2006
Like
6
Πόντοι
1
Κάτι μου λέει ο δρόμος που λες αλλά δεν είμαι σίγουρος. Αν όλα αυτά τα μαγαζάκια είχαν κανένα κωλοfacebook θα μπορούσα να σου λύσω όλες τις απορίες - και τις δικές μου.. :2funny:

OP
OP
M

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Κάτι μου λέει ο δρόμος που λες αλλά δεν είμαι σίγουρος. Αν όλα αυτά τα μαγαζάκια είχαν κανένα κωλοfacebook θα μπορούσα να σου λύσω όλες τις απορίες - και τις δικές μου.. :2funny:

η Σοφία aka Τάνια που δούλευε στην Τρούμπα πήρε μεταγραφή στο Playboy και μου έλεγε ότι υπάρχει θέμα στο facebook γι'αυτήν και την Αλβανίδα Σόνια.....

βέβαια να πω την αλήθεια δεν το βρήκα πότε :think: :think:

adamioan

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
119
Πόντοι
1
Φίλε το στενό δεν είναι η Μικράς Ασίας , είναι πιο μικρό στενό και λέγεται Ερμού.Κάθετη της Κωνσταντινουπόλεως αν την ξέρεις.

adamioan

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
119
Πόντοι
1
Φίλε η Σοφία aka Τάνια που αναδέρεις δούλευε πιο παλιά στο Europa στη τρούμπα?

StallionXX

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2006
Like
6
Πόντοι
1
Εύρηκα! Το στενό είναι Μαρίας Κιουρί.

OP
OP
M

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

adamioan

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
119
Πόντοι
1
Φίλε StallionXX είσαι σίγουρος για τον δρόμο?Μήπως υπάρχει και κάποιο άλλο εκεί
που λες? Ξέρω ότι υπάρχει εκεί κοντά και άλλο ,δεν ξέρω τον δρόμο, ίσως να είναι όντως  αυτός που λες.
Είχα την εντύπωση ότι το black & white ήταν στην Ερμού αλλα τώρα με έβαλες σε σκέψεις  :think:  :think:
Λες να λέω άλλο ???

StallionXX

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2006
Like
6
Πόντοι
1
100% σίγουρο. Κάποιο άλλο σε παράδρομο δεν ξέρω, ότι άλλο υπήρχε ήταν στη Δημοκρατίας.

adamioan

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
119
Πόντοι
1
Πάντως πίσω ακριβώς από το διαγνωστικό στη Δημοκρατίας υπάρχει ένα , ίσως έχει δίκιο ο φίλος StallionXX και μπορεί να μην λέγεται black & white!!

StallionXX

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2006
Like
6
Πόντοι
1
Πάντως πίσω ακριβώς από το διαγνωστικό στη Δημοκρατίας υπάρχει ένα , ίσως έχει δίκιο ο φίλος StallionXX και μπορεί να μην λέγεται black & white!!

Αν έχει αλλάξει όνομα δεν ξέρω. Μπορώ να μάθω πάντως, θα ενημερώσω σε ολίγο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom