Και αυτο αφιερωμενο σε ολους τους μαχιμους πορνους που πορνιαζουμε στα πιο καλτ σκοτεινα καταγωγια μεχρι εσχατων!
ξεροχύνω Ιππότη
Και αυτο αφιερωμενο σε ολους τους μαχιμους πορνους που πορνιαζουμε στα πιο καλτ σκοτεινα καταγωγια μεχρι εσχατων!
σκληρο πορνιασμα στο εν λογω κολαδικο,αφου περασα πρωτα απο το πριγκηπα που πλεον παραπεει ουτε 3 γυναικες μεσα κατευθηνθηκα ταμπουρια .το μαγαζι εχει 7-8 γυναικες αρκετα καλες για το μαγαζι .πηρα την μαρια απο την αλβανια οπου μου εκανε φραπεδακι χωρις δυσκολιες.αξιζει η επισκευψη αν και τα ποτα ειναι χαλια ακομα να συνελθω :S
αδυνατη μελαχρινη μαυρομαλλα σχετικα ψηλη περιπου 35 χρονωνγια δώσε περιγραφή του τεμαχίου συναγωνιστή........
αδυνατη μελαχρινη μαυρομαλλα σχετικα ψηλη περιπου 35 χρονων
μια μου εκανε εντυπωση μια ψηλη ξανθια με αλλα ηταν σκηνθρωπη εγω σε αυτα τα μαγαζια προτιμω τις ευδιαθετες ,η μαρια μου τονισε απο την αρχη χωρις ντροπη οτι ειναι αλβανεζα(οχι αλβανιδα )και το εκτιμησα...αλλεσ γυναικες ηταν αδιαφορες εμφανησιακα για μεναδεν μπορώ να θυμηθώ ποια είναι μάλλον θα είναι νέο αίμα στο μαγαζί
άλλες που είδες τις θυμάσαι να μας πεις να δούμε πως είναι το ρόστερ???
Υ.Γ έχω αρκετό καιρό να πατήσω στο μαγαζί......μάλλον αξίζει μια επίσκεψη
μια μου εκανε εντυπωση μια ψηλη ξανθια με αλλα ηταν σκηνθρωπη εγω σε αυτα τα μαγαζια προτιμω τις ευδιαθετες ,η μαρια μου τονισε απο την αρχη χωρις ντροπη οτι ειναι αλβανεζα(οχι αλβανιδα )και το εκτιμησα...αλλεσ γυναικες ηταν αδιαφορες εμφανησιακα για μενα
μην πας μονο τεταρτη γιατι ειναι κλειστα επισης χθες το στρεσ ηταν κλειστο
πρέπει κάποια στιγμή να κάνω μια βόλτα και από εκεί να ενημερωθώ περί του ρόστερ......
αλλά δεν με αφήνουν οι ρημάδες οι υποχρεώσεις να το κάνω
μην πας μονο τεταρτη γιατι ειναι κλειστα επισης χθες το στρεσ ηταν κλειστο
λιγο πιο πανω στο νερο σε μια πλατεια ,δεν ξερω πως την λενε :-
πέρνουν ρεπό τα κορίτσια εεεεε?????
που είναι το Στρες τύπε???
λιγο πιο πανω στο νερο σε μια πλατεια ,δεν ξερω πως την λενε :-
τεταρτη δε δουλευει?μην πας μονο τεταρτη γιατι ειναι κλειστα επισης χθες το στρεσ ηταν κλειστο
τεταρτη δε δουλευει?
Γενική Απεργία στις 26/09 ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ;)
ποιο μαγαζι λες?το στρεςς ειναι μαγαζι καθαρα για πιρφορουσ που θελουνε να προσφερουν χορηγιες .δεν πεζει ουτε φραπες ουτε τιποτα.το στελλα το μπαρακι ειναι μια τρυπα μικρη.
το στρεςς ειναι μαγαζι καθαρα για πιρφορουσ που θελουνε να προσφερουν χορηγιες .δεν πεζει ουτε φραπες ουτε τιποτα.το στελλα το μπαρακι ειναι μια τρυπα μικρη.
ποιο μαγαζι λες?
τυπε εχω κοψει λιγακι αποτοξινοση μιας και η γυναικες του μπαρ θελουν να περνουνε μονο.... για ποια λεσ αν αλλαξε συμπεριφορα?τιν αλβανεζα την αννα?