Νέα

Κωλόμπαρο Playboy στο Κερατσίνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makis1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 242
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trelopalaviaris78

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
σκληρο πορνιασμα στο εν λογω κολαδικο,αφου περασα πρωτα απο το πριγκηπα που πλεον παραπεει :jerking: ουτε 3 γυναικες μεσα  :tickedoff: κατευθηνθηκα ταμπουρια .το μαγαζι εχει 7-8 γυναικες αρκετα καλες για το μαγαζι .πηρα την μαρια απο την αλβανια οπου μου εκανε φραπεδακι χωρις δυσκολιες.αξιζει η επισκευψη αν και τα ποτα ειναι χαλια :headbang: ακομα να συνελθω :S

OP
OP
M

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
σκληρο πορνιασμα στο εν λογω κολαδικο,αφου περασα πρωτα απο το πριγκηπα που πλεον παραπεει :jerking: ουτε 3 γυναικες μεσα   :tickedoff: κατευθηνθηκα ταμπουρια .το μαγαζι εχει 7-8 γυναικες αρκετα καλες για το μαγαζι .πηρα την μαρια απο την αλβανια οπου μου εκανε φραπεδακι χωρις δυσκολιες.αξιζει η επισκευψη αν και τα ποτα ειναι χαλια :headbang: ακομα να συνελθω :S

για δώσε περιγραφή του τεμαχίου συναγωνιστή........

OP
OP
M

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
αδυνατη μελαχρινη μαυρομαλλα σχετικα ψηλη περιπου 35 χρονων

δεν μπορώ να θυμηθώ ποια είναι μάλλον θα είναι νέο αίμα στο μαγαζί :dunno:

άλλες που είδες τις θυμάσαι να μας πεις να δούμε πως είναι το ρόστερ???

Υ.Γ έχω αρκετό καιρό να πατήσω στο μαγαζί......μάλλον αξίζει μια επίσκεψη :cheesy:

trelopalaviaris78

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
δεν μπορώ να θυμηθώ ποια είναι μάλλον θα είναι νέο αίμα στο μαγαζί :dunno:

άλλες που είδες τις θυμάσαι να μας πεις να δούμε πως είναι το ρόστερ???

Υ.Γ έχω αρκετό καιρό να πατήσω στο μαγαζί......μάλλον αξίζει μια επίσκεψη :cheesy:
μια μου εκανε εντυπωση μια ψηλη ξανθια με  :tits: αλλα ηταν σκηνθρωπη  :think: εγω σε αυτα τα μαγαζια προτιμω τις ευδιαθετες ,η μαρια μου τονισε απο την αρχη χωρις ντροπη οτι ειναι αλβανεζα(οχι αλβανιδα  :cheesy: )και το εκτιμησα...αλλεσ γυναικες ηταν αδιαφορες εμφανησιακα για μενα

OP
OP
M

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
μια μου εκανε εντυπωση μια ψηλη ξανθια με  :tits: αλλα ηταν σκηνθρωπη  :think: εγω σε αυτα τα μαγαζια προτιμω τις ευδιαθετες ,η μαρια μου τονισε απο την αρχη χωρις ντροπη οτι ειναι αλβανεζα(οχι αλβανιδα  :cheesy: )και το εκτιμησα...αλλεσ γυναικες ηταν αδιαφορες εμφανησιακα για μενα

:tooth: :tooth:

πρέπει κάποια στιγμή να κάνω μια βόλτα και από εκεί να ενημερωθώ περί του ρόστερ......

αλλά δεν με αφήνουν οι ρημάδες οι υποχρεώσεις να το κάνω :headbang: :headbang:

trelopalaviaris78

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
:tooth: :tooth:

πρέπει κάποια στιγμή να κάνω μια βόλτα και από εκεί να ενημερωθώ περί του ρόστερ......

αλλά δεν με αφήνουν οι ρημάδες οι υποχρεώσεις να το κάνω :headbang: :headbang:
μην πας μονο τεταρτη γιατι ειναι κλειστα :cheesy: επισης χθες το στρεσ ηταν κλειστο

teopsy

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
το στρεςς ειναι μαγαζι καθαρα για πιρφορουσ που θελουνε να προσφερουν χορηγιες :2funny:.δεν πεζει ουτε φραπες ουτε τιποτα.το στελλα το μπαρακι ειναι μια τρυπα μικρη.

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
το στρεςς ειναι μαγαζι καθαρα για πιρφορουσ που θελουνε να προσφερουν χορηγιες :2funny:.δεν πεζει ουτε φραπες ουτε τιποτα.το στελλα το μπαρακι ειναι μια τρυπα μικρη.
ποιο μαγαζι λες?

OP
OP
M

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

γκουρου που είσαι σε χάσαμε τι έγινε με το μωρό άλλαξε συμπεριφορά ή συνεχίζει τα νάζια :s&m_1:

teopsy

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
τυπε εχω κοψει λιγακι αποτοξινοση μιας και η γυναικες του  :kissass: μπαρ θελουν να περνουνε μονο.... για ποια λεσ αν αλλαξε συμπεριφορα?τιν αλβανεζα την αννα?

OP
OP
M

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
τυπε εχω κοψει λιγακι αποτοξινοση μιας και η γυναικες του  :kissass: μπαρ θελουν να περνουνε μονο.... για ποια λεσ αν αλλαξε συμπεριφορα?τιν αλβανεζα την αννα?

ναι γκουρού το μωρό με το καστανό μαλλί ;) :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom