You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρο Playboy στο Κερατσίνι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα makis1985
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 243
- Εμφανίσεις 49K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
δεν ασχολουμε την εχει αλβανος μονο λεφτα θελει και 80 αρια δεν ειμαστε για τετοια...
Έχει καλομάθει από τους πιρφόρους.
Για να μείνει λίγο καιρό στεγνή, και θα δεις πως θα αλλάξει ρεπερτόριο!
StallionXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Μια Μαρία Βουλγάρα που αναφέρετε είναι εκείνη που δουλευε παλιά στο Black & White; Αυτή και μια θρυλική Ντίνα του Black & White θυμάμαι από τις καλές εποχές.
Μια Μαρία Βουλγάρα που αναφέρετε είναι εκείνη που δουλευε παλιά στο Black & White; Αυτή και μια θρυλική Ντίνα του Black & White θυμάμαι από τις καλές εποχές.
στον Πρίγκηπα την γνώρισα πρώτη φορά άλλο ένα κάλτ μαγαζί που είχα την τιμή να επισκεφθώ στην ζωή μου
δεν ξέρω αν έχει εργαστεί στο Black & White που λες
Υ.Γ έχω παραμελήσει αυτά τα 2 θρεντ(το παρόν και του Πρίγκηπα )πρέπει να επανέρθω κάποια στιγμή
StallionXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Εγώ έχω παραμελήσει γενικά το άθλημα γι αυτό τώρα ψάχνω τις παλιές καλές γνωριμίες και δεν μπορώ να τις βρω... :-) Απ' ότι κατάλαβα οι τιμές έχουν ψιλοπέσει πάντως. Αν μπορέσω να βρω τα κορίτσια απ' τα παλιά φοβάμαι θα ξανακυλίσω στο βούρκο...
Εγώ έχω παραμελήσει γενικά το άθλημα γι αυτό τώρα ψάχνω τις παλιές καλές γνωριμίες και δεν μπορώ να τις βρω... :-) Απ' ότι κατάλαβα οι τιμές έχουν ψιλοπέσει πάντως. Αν μπορέσω να βρω τα κορίτσια απ' τα παλιά φοβάμαι θα ξανακυλίσω στο βούρκο...
τι εννοείς τύπε???
StallionXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Απλά δεν θυμάμαι να έπαιζε ποτό 5 ευρώ τις εποχές που ασχολούμουν. Τώρα βέβαια, υπάρχει και το Αλτσχάιμερ, μπορεί να είμαι φάουλ!
Απλά δεν θυμάμαι να έπαιζε ποτό 5 ευρώ τις εποχές που ασχολούμουν. Τώρα βέβαια, υπάρχει και το Αλτσχάιμερ, μπορεί να είμαι φάουλ!
να σου φρεσκάρω την μνήμη στα ''αδερφάκια Πρίγκηπας-Playboy'' το ποτό έχει 5€ το κέρασμα της κοπέλας 5€ το απλό 10€ το διπλό υπάρχει και το σπέσιαλ με 20€ όπου παρέχεται φραπεδιά
StallionXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Στον Πρίγκηπα ξέρω πως εκτός από φραπέ έχει και φαγητό. Στο Playboy;
Στον Πρίγκηπα ξέρω πως εκτός από φραπέ έχει και φαγητό. Στο Playboy;
σε βρίσκω διαβασμένο ;)
για να δώσω λίγο σασπενς στο Playboy υπάρχει πόρτα κλειδωμένη με λουκέτο δίπλα από την τουαλέτα.......
ο καθένας ας βγάλει τα συμπερασματά του
StallionXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Εντάξει, δεν φαντάζομαι πως πρέπει να γίνω και κλειδαράς για να μάθω τι υπάρχει απο πίσω. Μια απλή μόρφωση Λυκείου αρκεί μάλλον... Μεγάλο απωθημένο το Μαράκι από Βουλγαρία πάντως, ελπίζω να το πετύχω ξανά.
Εντάξει, δεν φαντάζομαι πως πρέπει να γίνω και κλειδαράς για να μάθω τι υπάρχει απο πίσω. Μια απλή μόρφωση Λυκείου αρκεί μάλλον... Μεγάλο απωθημένο το Μαράκι από Βουλγαρία πάντως, ελπίζω να το πετύχω ξανά.
εντάξει και εγώ έτσι πιστεύω ότι γίνεται παιχνίδι αλλά δεν μας έχει προταθεί παρόλα που έχουμε ζητήσει φουλ σέρβις ;)
για την Βουλγάρα οκ όσες φορές την έχω δει δεν μου άρεσε δεν είναι του γούστου μου και δεν ξέρω αν παίζει μπάλα
StallionXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Παίζει να μην είναι η ίδια αδερφέ.. :'(
Παίζει να μην είναι η ίδια αδερφέ.. :'(
για να σε βοηθήσω είναι 40αρα μελαγχρινή με μακρύ μαλλί,μεγάλους βύζους 4αρια όπως τα έκοψα,καλό κορμί αλλά κάπως σπασμένη στην φάτσα.....
τώρα δεν ξέρω αν παίζει μπάλα τουλάχιστον στον Πρίγκηπα δεν είχε πέσει στην αντιληψή μου κάτι τέτοιο.
Υ.Γ εντάξει δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά για καμιά τους όλα είναι πιθανά ;)
StallionXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Η περιγραφή είναι τάλε κουάλε παίχτη. Απλά δεν θυμάμαι να δούλευε στον Πρίγκηπα, δούλευε σίγουρα Black & White κλασσικά μαζί με μια Ντίνα (Ελληνο)Αλβανίδα. Τώρα θα μου πεις, έχω χάσει αρκετές μεταγραφικές περιόδους.
Η περιγραφή είναι τάλε κουάλε παίχτη. Απλά δεν θυμάμαι να δούλευε στον Πρίγκηπα, δούλευε σίγουρα Black & White κλασσικά μαζί με μια Ντίνα (Ελληνο)Αλβανίδα. Τώρα θα μου πεις, έχω χάσει αρκετές μεταγραφικές περιόδους.
για δώσε περιγραφή για την έταιρη κωλομπαρού μήπως την έχω κεράσει......????
StallionXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Από ομορφιά μαλακίες, μέτριο ύψος αδύνατη ξανθιά με κοντο-μεσαίο μαλλί. Αλλά πολύ χαβαλέ στο μαγαζί και γενικά τρελοκομείο. Κάποια στιγμή για λίγο δούλεψε εκτός από Black και στο Opera πριν το λιμάνι.
Από ομορφιά μαλακίες, μέτριο ύψος αδύνατη ξανθιά με κοντο-μεσαίο μαλλί. Αλλά πολύ χαβαλέ στο μαγαζί και γενικά τρελοκομείο. Κάποια στιγμή για λίγο δούλεψε εκτός από Black και στο Opera πριν το λιμάνι.
δεν μου λέει κάτι πάντως....
καλά εκεί που είναι το Opera δεν το βρίσκεις ούτε με gps
Υ.Γ χύστη πιο είναι το Black & White???
StallionXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Σε ένα μικρό δρομάκι πάνω από την Δημοκρατίας στο ύψος της διασταύρωσης που φεύγεις για Πέτρου Ράλλη. Τότε αυτό και ένα άλλο στη Δημοκρατίας (που δεν θυμάμαι πως λεγόταν) παίζανε μπάλα. Πλην του αειθαλή Πρίγκηπα ασφαλώς.
Σε ένα μικρό δρομάκι πάνω από την Δημοκρατίας στο ύψος της διασταύρωσης που φεύγεις για Πέτρου Ράλλη. Τότε αυτό και ένα άλλο στη Δημοκρατίας (που δεν θυμάμαι πως λεγόταν) παίζανε μπάλα. Πλην του αειθαλή Πρίγκηπα ασφαλώς.
υπάρχει ακόμα το Black & White???
καλά ο πρίγκηπας είναι ρισπέκτ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις