Νέα

Κωλόμπαρο Playboy στο Κερατσίνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makis1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 243
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
M

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
adamioan δεν έχεις επισκεφθεί το Playboy να μας πεις τίποτα για το ρόστερ έχω χάσει τον μπούσουλα λόγω της αποχής μου :(

adamioan

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
119
Πόντοι
1
Θα σας λυπήσω γιατί δεν ξέρω τίποτα για το Playboy.Δεν έχω επισκευθεί ούτε μία φορά το συγκεκριμένο μαγαζί λόγω έλλειψης έταιρου συναγωνιστή!Τώρα τελευταία τους έχω αποκαταστήσει όλους και έχουν μπει τα δυο τους πόδια σε ένα παπούτσι από τα amore τους :s&m_2: :s&m_2: :s&m_1:Είμαι ελεύθερος σε προτάσεις αν θελήσετε ποτέ να πάτε!

OP
OP
M

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Θα σας λυπήσω γιατί δεν ξέρω τίποτα για το Playboy.Δεν έχω επισκευθεί ούτε μία φορά το συγκεκριμένο μαγαζί λόγω έλλειψης έταιρου συναγωνιστή!Τώρα τελευταία τους έχω αποκαταστήσει όλους και έχουν μπει τα δυο τους πόδια σε ένα παπούτσι από τα amore τους :s&m_2: :s&m_2: :s&m_1:Είμαι ελεύθερος σε προτάσεις αν θελήσετε ποτέ να πάτε!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

έτσι είναι τύπε όταν μπαίνει γυναίκα στην μέση κόβονται οι κρεπάλες.....

ούτε εγώ ξέρω πότε θα πάω σε κωλόμπαρο....σίγουρα μέσα σε αυτή την εβδομάδα αλλά μάλλον προς κέντρο θα πάμε όχι προς Κερατσίνι :cheesy:

adamioan

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
119
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

έτσι είναι τύπε όταν μπαίνει γυναίκα στην μέση κόβονται οι κρεπάλες.....

ούτε εγώ ξέρω πότε θα πάω σε κωλόμπαρο....σίγουρα μέσα σε αυτή την εβδομάδα αλλά μάλλον προς κέντρο θα πάμε όχι προς Κερατσίνι :cheesy:
Όταν λες κέντρο ???Προς Μιχαλακοπούλου η Πατησιων - Αχαρνων - Κεφαλληνιας?

OP
OP
M

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Αν τυχόν και αποφασίσετε καμιά φορά επίσκεψη προς τα κάτω (Τρούμπα-Κερατσίνι) ένα pm θα ήταν ευπρόσδεκτο. ;)  ;)  ;)

να ξέρεις ότι μετά το κέντρο κατεβαίνουμε Πειραιά πάντα έχουμε ανάγκη λίγο Τρούμπα ;)

:rockon: :rockon: :rockon:

StallionXX

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2006
Like
6
Πόντοι
1
Πάντως μόλις έμαθα πως το Black & White ζει και βασιλεύει. Όταν έρθω Αθήνα θα προσπαθήσω να δω τι παίζει και από κοντά. Ως τότε, αν βρείτε χρόνο για επίσκεψη ενημερώστε παιδιά!

StallionXX

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2006
Like
6
Πόντοι
1
Τρούμπα by the way δεν έχω πάει ποτέ. Αξίζει;

StallionXX

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2006
Like
6
Πόντοι
1
Σωστός! Μου κάνει εντύπωση πάντως που τόσο ψαγμένοι δεν ξέρατε για Black & White  :huh: Τότε είχε πολλά επίπεδα καλύτερο ρόστερ απο π.χ. Πρίγκηπα. Για τώρα αναμένουμε να μάθουμε.

OP
OP
M

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Σωστός! Μου κάνει εντύπωση πάντως που τόσο ψαγμένοι δεν ξέρατε για Black & White  :huh: Τότε είχε πολλά επίπεδα καλύτερο ρόστερ απο π.χ. Πρίγκηπα. Για τώρα αναμένουμε να μάθουμε.

είμαι μικρός και δεν με αφήνουν οι δικοί μου να γυρίζω μέχρι αργά έξω το βράδυ :tooth: :tooth:

StallionXX

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2006
Like
6
Πόντοι
1
Της ίδιας ή της επόμενης μέρας;;;  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories