mpouklitsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εχει κλεισει κ το VeryCoco. εκει κατι γινοταν!!
Δεν έχω πρόσφατη εμπειρία αλλά κάνα δυο φορές στο παρελθόν ήταν έτσι.Θα έρθω Τριπολη την Πέμπτη να δω ματς Ελλαδα-Φεροε ελπίδων. Παίζει τίποτα από σεξεργασια, μπουρδέλο η στριπτίζ?
Χμμμμ....ειναι έξω απ' την πόλη αυτό ?Δεν έχω πρόσφατη εμπειρία αλλά κάνα δυο φορές στο παρελθόν ήταν έτσι.
Δυο τρία μπουρδέλα στον Άγιο Χαράλαμπο. Συνήθως έχει ουρά από αλλοδαπούς εργάτες χωραφιών που είναι ντίρλα στο μεθύσι. Όσο για γυναίκες νομίζω πως είναι "ζαριά" Τι θα πετύχεις.
Στις παρυφές της πόλης, στον παλιό δρόμο προς Σπάρτη. Όποιον ταρίφα και να ρωτήσεις ξέρει. Αν είσαι με δικό σου αμάξι θα το βρεις εύκολα φεύγοντας για Σπάρτη στο δεξί σου χέρι είναι μια βιοτεχνία που φτιάχνει καντήλια, μανουάλια κλπ. Εκεί κάνεις δεξιά,κατι σαν παράδρομος που σε οδηγεί πάλι στο δρόμο της Σπάρτης. Θα βρεις ένα συγκρότημα με μπουρδέλα στο δεξί σου χέρι, ανηφόρα σαν να μπαίνεις σε οικόπεδο.Χμμμμ....ειναι έξω απ' την πόλη αυτό ?
Κάπου εδώ αδερφέ!Χμμμμ....ειναι έξω απ' την πόλη αυτό ?
Thanks φίλε..θα θέλει ταξί Ε?Κάπου εδώ αδερφέ!
Ναι, δεν είναι μακριά όμως.Thanks φίλε..θα θέλει ταξί Ε?
Τι μου θύμισες αδερφεΝαι, δεν είναι μακριά όμως.
Όταν ήμασταν φαντάροι μας πήγαιναν οι ταρίφες και μας περίμεναν κιόλας!!!
Το έχω δει και εγω, club city λέγεται. Είναι κωλομπαρο;Γεια σας συναγωνιστές, πάω τριπολη σε λίγες μέρες, τι γίνεται από μαγαζιά εκεί; Αν θυμάμαι καλά υπάρχει ακόμα το maxim.
Ένα άλλο μπαρ λίγο έξω απέναντι από τα ΚΤΕΛ το παλιό Δίας ξέρει κανείς τι γίνεται εκεί;
Μπα τίποτα το ιδιαίτερο ένα μπαρ που το έχει μια γριά και μια καλή γκόμενα για dj κατά τα άλλα τίποταΤο έχω δει και εγω, club city λέγεται. Είναι κωλομπαρο;
Μην πας.Thanks φίλε..θα θέλει ταξί Ε?
Πας να παγιδέψεις τον τύπο....Ναι, δεν είναι μακριά όμως.
Όταν ήμασταν φαντάροι μας πήγαιναν οι ταρίφες και μας περίμεναν κιόλας!!!
Πάρα πολλά!!!Πας να παγιδέψεις τον τύπο....
Πόσα χρόνια έχεις να πας?
Τώρα μόνο παράσημα έχει εκεί....Πάρα πολλά!!!
Πιο πριν είχα γράψει αυτό :Τώρα μόνο παράσημα έχει εκεί....