χμμμ ναι η αληθεια ειναι οτι η βαρεμαρα περισσευει σε εμας τους 2... Στα του αγωνα λοιπον... Το μαγαζι ωραιο και με πολυ χωρο,καμμια σχεση με το παλιο. Οι δε κοπελες πιστευω εχουν ανεβει κατηγορια,μπορει και 2 κατηγοριες σε σχεση με το προηγουμενο,μερικες δε ειναι επιπεδου πλατινουμ κυριολεκτικα,αφου μια απο αυτες που μιλησα εργαζοταν περυσι εκει.
Για να σχολιασουμε ομως λιγο και τα αρνητικα. Για το πριβε η καθεμια ζηταει οοοοοοοτιιιι της κατεβει.και τι δεν ακουσαν τα αυτια μου. 20-30-50-60-70-100!!!!! οτι του φανει του λολοστεφανη κοινως.Και το θεμα δεν ειναι τι ζητανε.ειναι τι δινουν... εν αντιθεση με αλλα μαγαζια καμμια σχεδον δεν διευκρινιζει αν θα σε φραπεδιασει σαν ανθρωπο η θα φυγεις με το πουλι ανα χειρας. Και μην μου πειτε "καλα ρε μεγαλε τι περιμενεις να σου πει,ελα με 50 και εγω θα στον παιξω?" Σορρυ ρε μαγκες αλλα οταν εχει την απαιτηση να δωσω 50ρια,φυσικα και περιμενω να μου το πει.αν φοβαται ας κανει αλλη δουλεια. Οι μονες που το ειπαν,μετα απο μικρη πιεση ειναι μια μαυρη (ναομη ειπε οτι την λενε,κλασικα...) και μια βουλγαρα μαυρομαλλα,που ηταν ομως με διαφορα η μεγαλυτερη του μαγαζιου.
ΑΑΑ και να μην ξεχασω,καλες οι μαυρες που ειχε το μαγαζι,αλλα και οι 2 που καθησαν για να με πριξουν για ποτο βρωμουσαν οι καριολες :S :S
το αλλο θεμα που πρεπει να προσεξουν λιγο ειναι το θεμα των ποτων.Παιδια οι γκομενες ρουφανε σαν κροκοδειλοι και δεν καταλαβαινουν απο μονα και διπλα ποτα.τουλαχιστον αυτες που ειδαμε χθες ρουφουσαν με την ιδια ταχυτητα τα 2πλα και τα μονα... Και στο φιναλε ας βρουν και οι κοπελες μια συνησταμενη τιμης-υπηρεσιων για να ξερουμε και εμεις τι μας περιμενει οταν πηγαινουμε εκει. Με το υπαρχον καθεστος δινεται μια ατμοσφαιρα αφαιμαξης, δηλαδη ας τσιμπησουμε οτι μπορουμε γρηγορα γρηγορα απο τον πελατη και εχει ο θεος....
Αυτος ηταν και ο λογος που ολως παραδοξως δεν τιμησα το πριβε. Ας μου απονεμηθει ενα παρασημο ανδρειας,ειναι η πρωτη φορα που το καταφερνω
στους αγγελους του τσαρλυ παντως ηταν λιγο απογοητευση οι 2 γυναικες που ειχε μεσα. ο χαρακτηρισμος απο milf εως gilf ειναι πολυ παραπλανητικος.GILF με κεφαλαια γραμματα ηταν,τουλαχιστον την ωρα που πηγαμε εμεις.μπορει σε αλλη βαρδια να υπαρχει κατι πιο ευπαρουσιαστο.
και να φιλε simera,οι αλφα εξω απο το αποδραση-μυτηλινιος τα σπανε,εχω ερωτευτει
με αγωνιστικους χαιρετισμους
alfistas