Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

johnmg

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
χθες ειχαμε μια μικρη τσαρκα με τον φιλο αλφιστα κατα τις 12
περασαμε απο αγγελους του τσαρλι να δουμε τι παιζει. 2 gilf ηταν εκει, ειναι πολυ μακρια απο τα γουστα μας!!
οποτε πηγαμε σολ να δουμε τι γνεται
δευτερα, το μαγαζι αδειο απο αντρες και φουλ απο γυναικες. οι περισσοτερες ωραιες.αξιζουν με το παραπανω. τα ποτα τα καταναλωναν σχετικα γρηγορα, αλλα τουλαχηστον η δικια μου ηταν πολυ γκαυλιαρα.ωραιο σωμα και φαινοταν να της αρεσει αυτο που κανει.επαγγελματιας :cheesy: :cheesy:
φραπες δεν επαιξε αλλα ηταν καλα
αυτη μια μικρη ενημερωση απο χθες βραδυ. περισσοτερα απο αλφιστα

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
καλα ρε απογωνοι του σπαθαρη και δυο στο μαγαζι διπλα απο το παλαιο μου σπιτι πηγατε το μυτηληνιο ρε...........φτου ρε....βαριεστε που ζητε μου φαινετε
η αρεσαν οι τζουλιες που ειχε εξω στον αλφιστα :grin:

ε κανα βαλκανιο ταξιδι πρεπει να κανουμε ρεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!

ειμαι μεσα για αυτην την εβδομαδα για σκαουτινγκ!

και ρεπορταζ!!!!!

πειτε μερα και ωρα!!!! :grin:

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
χμμμ ναι η αληθεια ειναι οτι η βαρεμαρα περισσευει σε εμας τους 2... Στα του αγωνα λοιπον... Το μαγαζι ωραιο και με πολυ χωρο,καμμια σχεση με το παλιο. Οι δε κοπελες πιστευω εχουν ανεβει κατηγορια,μπορει και 2 κατηγοριες σε σχεση με το προηγουμενο,μερικες δε ειναι επιπεδου πλατινουμ κυριολεκτικα,αφου μια απο αυτες που μιλησα εργαζοταν περυσι εκει.
Για να σχολιασουμε ομως λιγο και τα αρνητικα. Για το πριβε  η καθεμια ζηταει οοοοοοοτιιιι της κατεβει.και τι δεν ακουσαν τα αυτια μου. 20-30-50-60-70-100!!!!! οτι του φανει του λολοστεφανη κοινως.Και το θεμα δεν ειναι τι ζητανε.ειναι τι δινουν... εν αντιθεση με αλλα μαγαζια καμμια σχεδον δεν διευκρινιζει αν θα σε φραπεδιασει σαν ανθρωπο η θα φυγεις με το πουλι ανα χειρας. Και μην μου πειτε "καλα ρε μεγαλε τι περιμενεις να σου πει,ελα με 50 και εγω θα στον παιξω?" Σορρυ ρε μαγκες αλλα οταν εχει την απαιτηση να δωσω 50ρια,φυσικα και περιμενω να μου το πει.αν φοβαται ας κανει αλλη δουλεια. Οι μονες που το ειπαν,μετα απο μικρη πιεση ειναι μια μαυρη (ναομη ειπε οτι την λενε,κλασικα...) και μια βουλγαρα μαυρομαλλα,που ηταν ομως με διαφορα η μεγαλυτερη του μαγαζιου.
ΑΑΑ και να μην ξεχασω,καλες οι μαυρες που ειχε το μαγαζι,αλλα και οι 2 που καθησαν για να με πριξουν για ποτο βρωμουσαν οι καριολες :S :S
το αλλο θεμα που πρεπει να προσεξουν λιγο ειναι το θεμα των ποτων.Παιδια οι γκομενες ρουφανε σαν κροκοδειλοι και δεν καταλαβαινουν απο μονα και διπλα ποτα.τουλαχιστον αυτες που ειδαμε χθες ρουφουσαν με την ιδια ταχυτητα τα 2πλα και τα μονα... Και στο φιναλε ας βρουν και οι κοπελες μια συνησταμενη τιμης-υπηρεσιων για να ξερουμε και εμεις τι μας περιμενει οταν πηγαινουμε εκει. Με το υπαρχον καθεστος δινεται μια ατμοσφαιρα αφαιμαξης, δηλαδη ας τσιμπησουμε οτι μπορουμε γρηγορα γρηγορα απο τον πελατη και εχει ο θεος....
Αυτος ηταν και ο λογος που ολως παραδοξως δεν τιμησα το πριβε. Ας μου απονεμηθει ενα παρασημο ανδρειας,ειναι η πρωτη φορα που το καταφερνω :grin: :grin: :grin: :grin:
στους αγγελους του τσαρλυ παντως ηταν λιγο απογοητευση οι 2 γυναικες που ειχε μεσα. ο χαρακτηρισμος απο milf εως gilf ειναι πολυ παραπλανητικος.GILF με κεφαλαια γραμματα ηταν,τουλαχιστον την ωρα που πηγαμε εμεις.μπορει σε αλλη βαρδια να υπαρχει κατι πιο ευπαρουσιαστο.
και να φιλε simera,οι αλφα εξω απο το αποδραση-μυτηλινιος τα σπανε,εχω ερωτευτει
με αγωνιστικους χαιρετισμους
alfistas

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
η εκτενεστερη περιγραφη φιλε συναγωνιστη alfista ειναι για την "αποδραση"?

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
no no no για Σολ ειναι,
μονο η αναφορα για τις αλφα ειναι για την αποδραση

aries62

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Το μαγαζι ωραιο και με πολυ χωρο,καμμια σχεση με το παλιο. Οι δε κοπελες πιστευω εχουν ανεβει κατηγορια,μπορει και 2 κατηγοριες σε σχεση με το προηγουμενο,μερικες δε ειναι επιπεδου πλατινουμ κυριολεκτικα,αφου μια απο αυτες που μιλησα εργαζοταν περυσι εκει.
Για να σχολιασουμε ομως λιγο και τα αρνητικα. Για το πριβε  η καθεμια ζηταει οοοοοοοτιιιι της κατεβει.και τι δεν ακουσαν τα αυτια μου. 20-30-50-60-70-100!!!!! οτι του φανει του λολοστεφανη κοινως.Και το θεμα δεν ειναι τι ζητανε.ειναι τι δινουν... εν αντιθεση με αλλα μαγαζια καμμια σχεδον δεν διευκρινιζει αν θα σε φραπεδιασει σαν ανθρωπο η θα φυγεις με το πουλι ανα χειρας. Και μην μου πειτε "καλα ρε μεγαλε τι περιμενεις να σου πει,ελα με 50 και εγω θα στον παιξω?" Σορρυ ρε μαγκες αλλα οταν εχει την απαιτηση να δωσω 50ρια,φυσικα και περιμενω να μου το πει.αν φοβαται ας κανει αλλη δουλεια. Οι μονες που το ειπαν,μετα απο μικρη πιεση ειναι μια μαυρη (ναομη ειπε οτι την λενε,κλασικα...) και μια βουλγαρα μαυρομαλλα,που ηταν ομως με διαφορα η μεγαλυτερη του μαγαζιου.
ΑΑΑ και να μην ξεχασω,καλες οι μαυρες που ειχε το μαγαζι,αλλα και οι 2 που καθησαν για να με πριξουν για ποτο βρωμουσαν οι καριολες :S :S
το αλλο θεμα που πρεπει να προσεξουν λιγο ειναι το θεμα των ποτων.Παιδια οι γκομενες ρουφανε σαν κροκοδειλοι και δεν καταλαβαινουν απο μονα και διπλα ποτα.τουλαχιστον αυτες που ειδαμε χθες ρουφουσαν με την ιδια ταχυτητα τα 2πλα και τα μονα... Και στο φιναλε ας βρουν και οι κοπελες μια συνησταμενη τιμης-υπηρεσιων για να ξερουμε και εμεις τι μας περιμενει οταν πηγαινουμε εκει. Με το υπαρχον καθεστος δινεται μια ατμοσφαιρα αφαιμαξης, δηλαδη ας τσιμπησουμε οτι μπορουμε γρηγορα γρηγορα απο τον πελατη και εχει ο θεος....
με αγωνιστικους χαιρετισμους
alfistas
Συμφωνώ με τον σύντροφο, πλήρης και εμπεριστατωμένη η περιγραφή της κατάστασης

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
alfi τι λεει φιλε?βολτουλες?ετοιμασου....χωριζω σιγα σιγα..

meremetia

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα αδερφια.μια πληροφορια για το ΒΕΝΤΕΤΑ που ειναι στην τομπαζη με δελφον??????

roulis35

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2008
Like
1
Πόντοι
1
εχει καλα κομματια αλλα δυσκολα για παραπανω...
2 φορες πηγα βεβαια

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
οχι ρε deker μην χωρισεις,χρειαζεται ο ερωτας στην ζωη μας... :) εξαλλου οποια και να βρεις,παλι θα σε πριζει...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οχι ρε deker μην χωρισεις,χρειαζεται ο ερωτας στην ζωη μας... :) εξαλλου οποια και να βρεις,παλι θα σε πριζει...
δεν χωριζω γιατι με πριζει,γιατι δεν μου κανει φουλ προγραμμα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Ρε παιδιά επειδή σας ακούω να λέτε για το SOL και είχα πάει και εγώ όταν άνοιξε,
έχει μερικά ωράια μουνιά που πίνουν τα ποτά σαν νεροφίδες κτλ κτλ....ωραία μέχρι εδώ?
Εγινε σε κανέναν τίποτα παραπάνω???
Φραπές, καλαμάκι? Η τσάμπα τα ακουμπάμε?

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
φραπες εχει γινει.εχω ακουσει και για παραπανω,αλλα δεν μπορω να το επαληθευσω

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
καληνυχτάκια, τα κουβαδάκια σου και ουστ...
Μέχρι και οι αθίγκανοι γαμάνε σε αυτή την πόλη :headbang:. Και όπως έλεγε και ο Καλογερόπουλος

εβριμπόντι ιν δις τάουν φάκς εξέπτ του μι

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Παίζει σίγουρα φραπές & καλαμάκι ...επιβεβαιωμένο . Φυσικά οι παροχές αυτές προσφέρονται αντίστροφα σε σχέση με την ποιότητα (βλέπε μπάζα & μαύρες) Κοινώς άλλες σε καβλ... και άλλες στον παίζουν .

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
καλησπερα. με μια ξαν8ια ρωσιδα που τα επινα ενα βραδυ μου ειπε οτι με 100 ευρο στο πριβε εχει μεχρι και μαμισι. με προλογιαζε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom