Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μια χαρα μερα.εγω λεω να ανεβω βουλγαρια την κυριακη αλλιως θα κανω τουρνε στα κωλομπαρα δευτερα η τριτη

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εχει να δωσει πολλα ομως η κοπελα,κριμα που δεν μπορουμε να δωσουμε κ εμεις ενα ΄χερακι΄ :2funny: :2funny:

cosmo

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
χρόνια πολλά. Καλή νέα αρχή του σαιτ. Ονειράμα στην Παπάφη απο κέντρο προς χαριλάου λίγο πριν τον κήπο του Καλού στο δεξι το χέρι. Joker στην Αγίου Δημητρίου δίπλα στου Τελειώνη το ξενοδοχείο στο ύψος που ειναι διπλής κατεύθυνσης.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
φιλε το ονειραμα ειναι στην παλια μου γειτονια αλλα δεν εχω παει ποτε.λεει τιποτα η απλα το εχεις δει κ το αναφερεις?

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
Στο δρόμο για Γιαννιτσά πριν φτάσει κανείς στην στροφή για Βαθύλακκο έχει ένα ξενοδοχείο στο δεξί χέρι αρκετών αστέρων νομίζω Ασέμπλι λέγεται. Ακριβώς απέναντι έχει ένα μαγαζί Royal νομίζω σχεδόν πάνω στο δρόμο δεν ξέρω αν είναι μπαράκι του πωπού. Έχει παέι κανείς? Όσο για το Ονείραμα δεν λέει και πάρα πολλά από ποιότητα είναι στυλ Sugar.

cosmo

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μικρο μαγαζι με δυο μπαρ. γυναίκες μέτριες μιλφ κυρίως και ξεχωρίζουν 2 μαύρες που προσφέρουν και πριβέ στο χωριστό τραπεζάκι (τύπου καβάντζα). Φραπές παίζει πάντως

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Λοιπόν επίσκεψη στο ME&You οχι πολλά πράγματα και γενικά μέτρια...η μαυρούλα που έχει καλή αλλά πρέπει να εξυπηρετήσει πολύ κόσμο οπότε είναι δύσκολο να την βρεις και όταν την βρεις το ένα μάτι το έχει σε εσένα το άλλο στο επόμενο πελάτη :) έχει ακόμη ένα μελαχρινό πολύ δυνατό το οποίο πιστεύω αξίζει ακόμη μία επίσκεψη προς διερεύνηση του θέματος...τα υπόλοιπα τεμάχια κινούνται στο μέτριο ΑΛΛΑ με καλές παροχές και πολύ πρόσχαρες, φραπεδάκι δεν κέρασαν αλλά τρίψιμο και ψηλάφισμα σε πολύ καλό επίπεδο !!! περιβάλλον...άστο καλύτερα...μπορείς και καλύτερα...και φυσικά το γνωστό παραμυθάκι με τα τηλέφωνα ;) αυτά

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Παιδια λυπαμαι που το γραφω αλλα μετα την χθεσινη επισκεψη στα μαγαζια δυτικα ειμαι απογοητευμενος..καλυτερα να το ριξω στη πρεζα παρα να κατσω να πιω ποτο σε τουλαχιστον 12 μαγαζια που γυρισα..
το sol αξιζει..

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αν πας για φραπεδακι αξιζει αν πας για να δεις τα θεομουνα δεν αξιζει

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
για σολ μιλαω

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
και ποσα ποτα πρεπει να κερασεις για φραπεδακι

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
και ποσα ποτα πρεπει να κερασεις για φραπεδακι
αχ αυτα τα βυζια σου τσοντακια με τρελαινουν...ρε φιλε τι να σου πω?αναλογα με το ποσο παιχτης εισαι.μπορει κ με ενα μπορει κ με δεκα.ειναι κ η μερα που θα πας,αν εχει κοσμο η οχι,ειναι αν γουσταρει κ η γκομενα.παιζουν πολλα...

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
αχ αυτα τα βυζια σου τσοντακια με τρελαινουν...ρε φιλε τι να σου πω?αναλογα με το ποσο παιχτης εισαι.μπορει κ με ενα μπορει κ με δεκα.ειναι κ η μερα που θα πας,αν εχει κοσμο η οχι,ειναι αν γουσταρει κ η γκομενα.παιζουν πολλα...

να σε καλα ρε φιλε  και το δικο σου το μουνακι σκετη καβλα ειναι
παντως μια φορα πηγα σολ 2 ποτα κερασα μου τριφτικε λιγο εκατσε καμια ωρα και εφυγε, μετα εφυγα και εγω δεν θυμαμαι πως την λενε ηταν μια καστανη με ισια μακρια μαλια καλο μουνακι

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
να σε καλα ρε φιλε  και το δικο σου το μουνακι σκετη καβλα ειναι
παντως μια φορα πηγα σολ 2 ποτα κερασα μου τριφτικε λιγο εκατσε καμια ωρα και εφυγε, μετα εφυγα και εγω δεν θυμαμαι πως την λενε ηταν μια καστανη με ισια μακρια μαλια καλο μουνακι
μαλλον εκανες το πρωτο βημα.κερνα κ ενα ποτο την επομενη φορα που θα πας.δοκιμασε να παρεις κ κανενα τηλ για καφε κ καλα κ δες αντιδρασεις

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παιδιά καλησπέρα! τελικά στο σολ μόνο μαυρούλες εχει η έχει και ανατολικές?

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
εγω οταν πηγα φιλε πριν καμια εβδομαδα οι πιο πολλες λευκες ητανε  μαυρες ισως να ειχε κανα δυο αλλα ηταν πολυ σκοτεινα και δεν φενοντουσαν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom