You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
[/quote]
κατι ασχετο,αλλα τι βυζαρες ειναι αυτες στη φωτο σου?ξερουμε ποια ειναι?
μακαρι να ηξερα απο το ιντερνετ ειναι
GeorgeNorthern
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μια χαρα μερα.εγω λεω να ανεβω βουλγαρια την κυριακη αλλιως θα κανω τουρνε στα κωλομπαρα δευτερα η τριτη
Sandanski λες?
Στο δρόμο για Γιαννιτσά πριν φτάσει κανείς στην στροφή για Βαθύλακκο έχει ένα ξενοδοχείο στο δεξί χέρι αρκετών αστέρων νομίζω Ασέμπλι λέγεται. Ακριβώς απέναντι έχει ένα μαγαζί Royal νομίζω σχεδόν πάνω στο δρόμο δεν ξέρω αν είναι μπαράκι του πωπού. Έχει παέι κανείς? Όσο για το Ονείραμα δεν λέει και πάρα πολλά από ποιότητα είναι στυλ Sugar.
Λοιπόν επίσκεψη στο ME&You οχι πολλά πράγματα και γενικά μέτρια...η μαυρούλα που έχει καλή αλλά πρέπει να εξυπηρετήσει πολύ κόσμο οπότε είναι δύσκολο να την βρεις και όταν την βρεις το ένα μάτι το έχει σε εσένα το άλλο στο επόμενο πελάτη έχει ακόμη ένα μελαχρινό πολύ δυνατό το οποίο πιστεύω αξίζει ακόμη μία επίσκεψη προς διερεύνηση του θέματος...τα υπόλοιπα τεμάχια κινούνται στο μέτριο ΑΛΛΑ με καλές παροχές και πολύ πρόσχαρες, φραπεδάκι δεν κέρασαν αλλά τρίψιμο και ψηλάφισμα σε πολύ καλό επίπεδο !!! περιβάλλον...άστο καλύτερα...μπορείς και καλύτερα...και φυσικά το γνωστό παραμυθάκι με τα τηλέφωνα ;) αυτά
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
τι λέει το σολ τελικα?
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
και ποσα ποτα πρεπει να κερασεις για φραπεδακι
αχ αυτα τα βυζια σου τσοντακια με τρελαινουν...ρε φιλε τι να σου πω?αναλογα με το ποσο παιχτης εισαι.μπορει κ με ενα μπορει κ με δεκα.ειναι κ η μερα που θα πας,αν εχει κοσμο η οχι,ειναι αν γουσταρει κ η γκομενα.παιζουν πολλα...και ποσα ποτα πρεπει να κερασεις για φραπεδακι
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
αχ αυτα τα βυζια σου τσοντακια με τρελαινουν...ρε φιλε τι να σου πω?αναλογα με το ποσο παιχτης εισαι.μπορει κ με ενα μπορει κ με δεκα.ειναι κ η μερα που θα πας,αν εχει κοσμο η οχι,ειναι αν γουσταρει κ η γκομενα.παιζουν πολλα...
να σε καλα ρε φιλε και το δικο σου το μουνακι σκετη καβλα ειναι
παντως μια φορα πηγα σολ 2 ποτα κερασα μου τριφτικε λιγο εκατσε καμια ωρα και εφυγε, μετα εφυγα και εγω δεν θυμαμαι πως την λενε ηταν μια καστανη με ισια μακρια μαλια καλο μουνακι
μαλλον εκανες το πρωτο βημα.κερνα κ ενα ποτο την επομενη φορα που θα πας.δοκιμασε να παρεις κ κανενα τηλ για καφε κ καλα κ δες αντιδρασειςνα σε καλα ρε φιλε και το δικο σου το μουνακι σκετη καβλα ειναι
παντως μια φορα πηγα σολ 2 ποτα κερασα μου τριφτικε λιγο εκατσε καμια ωρα και εφυγε, μετα εφυγα και εγω δεν θυμαμαι πως την λενε ηταν μια καστανη με ισια μακρια μαλια καλο μουνακι
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
παιδιά καλησπέρα! τελικά στο σολ μόνο μαυρούλες εχει η έχει και ανατολικές?
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
εγω οταν πηγα φιλε πριν καμια εβδομαδα οι πιο πολλες λευκες ητανε μαυρες ισως να ειχε κανα δυο αλλα ηταν πολυ σκοτεινα και δεν φενοντουσαν
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά