Desperanto
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Ποιο σολ ρε του σαουρίδη? Στην χαριλάου που κάηκε?
απλή συνωνυμία...Ποιο σολ ρε του σαουρίδη? Στην χαριλάου που κάηκε?
λες να πγαιναμε να τα σκαγαμε στα αρειανα κ ποσοσ μαλλον στο supre 3?Ποιο σολ ρε του σαουρίδη? Στην χαριλάου που κάηκε?
στήν προέκταση τής Κωνσταντινουπόλεως (περιοχή Μαρτίου)To me and you ξέρει κανείς που βρίσκεται;
χαχα, αθωος ειμαι αρχηγε,αλλος με παρεσυρε. σε λεω,ωραιος χωρος,πολυ ωραιες γυναικες,αλλα ρε συ περα απο κουβεντα και πουτο,δεν εχει κατι για επιδορπιο.κοινως ειναι καλο μαγαζι αν αισθανεσαι μονος αλλα κακο αν αισθανεσαι γκαυλωμενοςπεριμενες να φυγω κουφαλα ε?
πες λεπτομεριες? αξιζει?
Ρε αλφίστα τώρα που σε βρήκα συνδεδεμένο, για δώσε τα φώτα σου σε έναν άσχετο από κωλόμπαρα. Αξίζει τον κόπο η φάση (σχέση τιμών-υπηρεσιών) η πας μόνο μπας και κάνεις κανένα κονέ για έξω;συντροφε ποσο ζητουσαν για πριβε?? και ποσο πριβε ηταν το πριβε?? εννοω ειχε χωρο που δεν φαινονταν η χυμα στο κυμα μπροστα στον κοσμο??? σου εταξε τιποτα πονηρο στο πριβε??
Σωστός.τι να σε πω ρε πετρο,ολα σχετικα ειναι. υπαρχουν πχ τα κωλομπαρα που ειναι αρκετα ευκολο να σου κανουν το φραπεδακι σου ακομα και το καλαμακι σου. το κοστος ειναι περιπου 50 φραπες 70-80 καλαμακι.σε τετοια μαγαζια η πλειοψηφια δεν θα ειναι μουναροι,αλλα θα υπαρχουν και 2-3 διαμαντακια μεσα σε ολες.
τωρα η εμπειρια μου λεει οτι οπου βλεπεις πολλα μουνια(οπως στα μαγαζια που ειναι δυτικα πχ ευοσμο-μενεμενη) τοσο λιγοτερες ειναι οι πιθανοτητες να χωσεις. και το θεμα ειναι οτι δεν στο εγγυαται κανενας.μπορει δηλαδη απλα να σε παιζει η κοπελα,να αφησεις κανα 200ρικο και να φυγεις με το πουλι στο χερι.
αν σκεφτεις δλδ οτι ακομα και σε αυτα που σερβιρουν φραπε πρεπει να δωσεις σιγουρα ενα 50ρικο,η σχεση αποδοσης τιμης εξαρταται απο τα γουστα σου.μερικες φορες προτιμω να δινω το 50ρικο εκει που αραζω κιολας σαν ανθρωπος,τα λεω με την κοπελα και πινω και το ποτακι μου απο το να το δωσω σε ενα μπουρδελο με γκομενα που βαριεται την ζωη της...ζυγιζεις και παιρνεις...
δυνατο παιχτη σε βλεπω,καθε μερα βολτουλες?πλακα κανω.τι κανεις?χαχα, αθωος ειμαι αρχηγε,αλλος με παρεσυρε. σε λεω,ωραιος χωρος,πολυ ωραιες γυναικες,αλλα ρε συ περα απο κουβεντα και πουτο,δεν εχει κατι για επιδορπιο.κοινως ειναι καλο μαγαζι αν αισθανεσαι μονος αλλα κακο αν αισθανεσαι γκαυλωμενος
Κοίτα, εγω δεν πήγα, φοβήθηκα το ξύρισμα! Ομως υπάρχουν δυο - τρείς καβάτζες και είσαι αρκετά μόνος. Η π΄ρωτη που μου ήρθε μου έταξε μέχρι και πήδημσ. Κι όλες οι υπόλοιπες έδιναν τηλέφωνο με το καλησπέρα!συντροφε ποσο ζητουσαν για πριβε?? και ποσο πριβε ηταν το πριβε?? εννοω ειχε χωρο που δεν φαινονταν η χυμα στο κυμα μπροστα στον κοσμο??? σου εταξε τιποτα πονηρο στο πριβε??