Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Desperanto

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
0
Ποιο σολ ρε του σαουρίδη? Στην χαριλάου που κάηκε?

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.458
Πόντοι
216
To me and you ξέρει κανείς που βρίσκεται;

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
να δωσω και εγω μια ανταποκριση απο τα δυτικα.Πηγα παρασκευη στο Αποδραση,στην βενιζελου στους αμπελοκηπους. Χωρος ωραιος,κοριτσια αρκετα και πολυ καλου επιπεδου κατα την αποψη μου.Το μονο κακο του μαγαζιου ειναι οτι δεν υπαρχουν καβατζες και σκοτεινα σημεια για τσιλιμπουρδισματα...ποτο αντρικο 5 γυναικειο 10

johnmg

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
περιμενες να φυγω κουφαλα ε?
πες λεπτομεριες? αξιζει?

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
περιμενες να φυγω κουφαλα ε?
πες λεπτομεριες? αξιζει?
χαχα, αθωος ειμαι αρχηγε,αλλος με παρεσυρε.  σε λεω,ωραιος χωρος,πολυ ωραιες γυναικες,αλλα ρε συ περα απο κουβεντα και πουτο,δεν εχει κατι για επιδορπιο.κοινως ειναι καλο μαγαζι αν αισθανεσαι μονος αλλα κακο αν αισθανεσαι γκαυλωμενος

aries62

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα συναγωνιστές! Ενημέρωση για sol (Παρασκευή βράδυ η επίσκεψη): Πολύς κόσμος, πολλές γυναίκες και καλής ποιότητας. Αλλά ο ρυθμός κατανάλωσης των ποτών ήταν διπλάσιος από το κανονικό (στο 5λεπτο). Μου υποσχέθηκαν prive αλλά δεν δοκίμασα.

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
συντροφε ποσο ζητουσαν για πριβε?? και ποσο πριβε ηταν το πριβε?? εννοω ειχε χωρο που δεν φαινονταν η χυμα στο κυμα μπροστα στον κοσμο??? σου εταξε τιποτα πονηρο στο πριβε??

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
συντροφε ποσο ζητουσαν για πριβε?? και ποσο πριβε ηταν το πριβε?? εννοω ειχε χωρο που δεν φαινονταν η χυμα στο κυμα μπροστα στον κοσμο??? σου εταξε τιποτα πονηρο στο πριβε??
Ρε αλφίστα τώρα που σε βρήκα συνδεδεμένο, για δώσε τα φώτα σου σε έναν άσχετο από κωλόμπαρα. Αξίζει τον κόπο η φάση (σχέση τιμών-υπηρεσιών) η πας μόνο μπας και κάνεις κανένα κονέ για έξω;

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
τι να σε πω ρε πετρο,ολα σχετικα ειναι. υπαρχουν πχ τα κωλομπαρα που ειναι αρκετα ευκολο να σου κανουν το φραπεδακι σου ακομα και το καλαμακι σου. το κοστος ειναι περιπου 50 φραπες 70-80 καλαμακι.σε τετοια μαγαζια η πλειοψηφια δεν θα ειναι μουναροι,αλλα θα υπαρχουν και 2-3 διαμαντακια μεσα σε ολες.
τωρα η εμπειρια μου λεει οτι οπου βλεπεις πολλα μουνια(οπως στα μαγαζια που ειναι δυτικα πχ ευοσμο-μενεμενη) τοσο λιγοτερες ειναι οι πιθανοτητες να χωσεις. και το θεμα ειναι οτι δεν στο εγγυαται κανενας.μπορει δηλαδη απλα να σε παιζει η κοπελα,να αφησεις κανα 200ρικο και να φυγεις με το πουλι στο χερι.
αν σκεφτεις δλδ οτι ακομα και σε αυτα που σερβιρουν φραπε πρεπει να δωσεις σιγουρα ενα 50ρικο,η σχεση αποδοσης τιμης εξαρταται απο τα γουστα σου.μερικες φορες προτιμω να δινω το 50ρικο εκει που αραζω κιολας σαν ανθρωπος,τα λεω με την κοπελα και πινω και το ποτακι μου απο το να το δωσω σε ενα μπουρδελο με γκομενα που βαριεται την ζωη της...
ζυγιζεις και παιρνεις...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τι να σε πω ρε πετρο,ολα σχετικα ειναι. υπαρχουν πχ τα κωλομπαρα που ειναι αρκετα ευκολο να σου κανουν το φραπεδακι σου ακομα και το καλαμακι σου. το κοστος ειναι περιπου 50 φραπες 70-80 καλαμακι.σε τετοια μαγαζια η πλειοψηφια δεν θα ειναι μουναροι,αλλα θα υπαρχουν και 2-3 διαμαντακια μεσα σε ολες.
τωρα η εμπειρια μου λεει οτι οπου βλεπεις πολλα μουνια(οπως στα μαγαζια που ειναι δυτικα πχ ευοσμο-μενεμενη) τοσο λιγοτερες ειναι οι πιθανοτητες να χωσεις. και το θεμα ειναι οτι δεν στο εγγυαται κανενας.μπορει δηλαδη απλα να σε παιζει η κοπελα,να αφησεις κανα 200ρικο και να φυγεις με το πουλι στο χερι.
αν σκεφτεις δλδ οτι ακομα και σε αυτα που σερβιρουν φραπε πρεπει να δωσεις σιγουρα ενα 50ρικο,η σχεση αποδοσης τιμης εξαρταται απο τα γουστα σου.μερικες φορες προτιμω να δινω το 50ρικο εκει που αραζω κιολας σαν ανθρωπος,τα λεω με την κοπελα και πινω και το ποτακι μου απο το να το δωσω σε ενα μπουρδελο με γκομενα που βαριεται την ζωη της...ζυγιζεις και παιρνεις...
Σωστός.
Και τελικά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Πάντως ήσουν κατατοπιστικός. Ευχαριστώ

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
ααα και οσον αφορα τα κονε για εξω,αυτο ειναι ενα καλο πατημα για να σου φανε τα λεφτα.κερνα για να σου δωσω το τηλ μου κτλ κτλ. εγω εχω κανει σκηνικο με κοπελα για εκτος μαγαζιου,αρκετα αναιμακτα οφειλω να πω απο οικονομικης αποψης,αλλα ειναι πολυ μικρες οι πιθανοτητες και δεν αξιζει να επενδυσεις χρονο και χρημα σε κατι τετοιο.αν σου κατσει σου εκατσε,αλλα οχι να πηγαινεις μονο και μονο γιαυτο

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
χαχα, αθωος ειμαι αρχηγε,αλλος με παρεσυρε.  σε λεω,ωραιος χωρος,πολυ ωραιες γυναικες,αλλα ρε συ περα απο κουβεντα και πουτο,δεν εχει κατι για επιδορπιο.κοινως ειναι καλο μαγαζι αν αισθανεσαι μονος αλλα κακο αν αισθανεσαι γκαυλωμενος
δυνατο παιχτη σε βλεπω,καθε μερα βολτουλες?πλακα κανω.τι κανεις?

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
βασικα το μπαρ "αποδραση" που πηγα απο δικο σου ποστ το θυμηθηκα,αρα προσεχε γιατι εισαι ηθικος αυτουργος :cheesy: :cheesy: :cheesy:
μην φανταζεσαι,δεν θα πηγαινα υπο φυσιολογικες συνθηκες,απλα ετυχα στην παρεα.(η διαθεση παντα υπαρχει). Αντε ρε αρχηγε,παρε κανα τηλ να παμε για scouting παρεα,για να μην γκρινιαζεις οτι μενεις στην απ'εξω(πραγμα για το οποιο πολυ αμφιβαλλω καθοτι φαινεσαι και εσυ μεγαλος περπατητης) :grin:

aries62

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κοίτα, εγω δεν πήγα, φοβήθηκα το ξύρισμα! Ομως υπάρχουν δυο - τρείς καβάτζες και είσαι αρκετά μόνος. Η π΄ρωτη που μου ήρθε μου έταξε μέχρι και πήδημσ. Κι όλες οι υπόλοιπες έδιναν τηλέφωνο με το καλησπέρα!
Φαίνεται ότι η κρίση δεν έχει αγγίξει αυτά τα μαγαζιά, αλλιώτικα θα κατέβαζαν τις τιμές... Η θα βελτίωναν τις υπηρεσίες!

aries62

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αυτο το "απόδραση" που είναι?

johnmg

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
απο το σολ ειχα παρει και εγω τηλ και απο το κοσμοπολιταν επισης.πριν καιρο ομως. αλλα το δινανε πολυ ευκολα. στο κοσμοπολιταν τοτε ειχα παρατηρησει οτι ολες οι κοπελες ειχαν κιν μαζι τους που το αφηναν πανω στο τραπεζι, οποτε δεν εδωσα σημασια στα χαζα οτι με γουσταρε πολυ :jerking: :jerking: και να παρω το τηλ της.

το αποδραση ειναι απο μενεμενη οπως πας αμπελοκηπους στο δεξι σου χερι στην αρχη. πολυ πριν τη πλατια αμπελοκηπων. εχει 2 παλια αυτοκινητα ντεκορ απεξω

με βλεπω για βολτα στο σολ σημερα-αυριο :dancing: :dancing:

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
ναι φιλε αλλα δεν ειπες τι μαρκα ειναι τα αυτοκινητα.3 αντικες ALFA ROMEO οοολες κουκλες...
κανονισε να μην ενημερωσεις εσυ για σολ,γιατι εγω παλι θα τα ακουσω απο συναγωνιστες οτι δεν ενημερωνω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom